0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından
2 gün önce hattın üstüne telefon almıştık eşim bugün sipariş götürdüğü yerde dalinligina gelmiş motorun önünde telefonu koyup içeri girmiş iki saniyenin içinde telefonu çalmışlar 

4 Cevaplar

0 oy
(657 puan) tarafından
Siparişe gittiği yerde hiç kamera vs. Yokmuydu acaba çok geçmiş olsun bu arada 
(69 puan) tarafından
Şansımız orada da gülmüyor malesef polisle kayıtları almaya gittik her yeri görüyor motoru park ettiği görmüyor
(657 puan) tarafından
Ahh be Rabb'im yardımcıniz olsun canım giden mal olsun yerine gelir üzülmeyin inşallah çalana yemek nasip olmaz olmayacaktirda ZATEN üzülme boşver
(69 puan) tarafından
Teşekkür ederim ne diyelim.kismetimizde yokmuş
-Reklam-
0 oy
(7,460 puan) tarafından
Geçmiş olsun ya umarım hırsızları bulursunuz kız bu devirde hiç şaşırmadım 
(69 puan) tarafından
İnşallah ya DHA iki gün kullandık kirilsaydi etseydi zoruma gitmezdi
0 oy
(4,403 puan) tarafından
Geçmiş olsun e devletten çalıntı kayıp ihbarında bulunsun polise gitmişsinizdir belki 

Benim eşimde dün motorsiklet ile köye giderken telefonunu düşürmüş ve köye gidince fark etmiş maalesef 
(69 puan) tarafından
Polise gittik her yeri arıyorlar ama yok kayıt vsb hiç bişi bulamadilar sadce tek bı yolu War tlfna bı hat takarlarsa hemen bildirim gidicek öyle buluruz dediler
(4,403 puan) tarafından
İnşallah bulunur canım
0 oy
tarafından
Telefonun markası nedir .

Mesela benim telefonumda var ama her telefonda varmi bilmiyorum 

Telefona girdiğiniz maili teleofnumu bul uygulamasına giriyorsun adresi cikkyor 

Ve o anda teleofnu kitliyebiliyorsun vede sen durdurmayana kadar da telefonda yüksek bir ses çalıyor  telefon sessizde de olsa kapalida olsa çalıyor 
(69 puan) tarafından
Yaptım evet malesef son görünme sipariş götürdüğü yer oradan sonrası yok tlfn kapattıkları için sinyal alamıyoruz
(4,403 puan) tarafından
Canım o uygulama telefon kapalıyken falan çalışmıyor eşimin de en son evde gözüküyor telefonu keşke kapalıyken de çalışsa uygulamas
(69 puan) tarafından
Keşke öyle bişi olsa hemen bulurduk polisler felan bakalım inşallah bı hat takarlarsa bulurlar polisler
(4,403 puan) tarafından
İnşallah bulunur bulunduğun şehirdeki letgo ve sahibinden ikinci el telefon ilanlarını takip edin belki alan elinden çıkartmak isteyebilir
(69 puan) tarafından
Konuturol ediyorum ama bursur tlfn war bizim burada çok yoğun ve çok fazla mülteci war

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 301 göst.
0 oy
14 cevap 407 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
0 oy
6 cevap 126 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,734 puan) tarafından soruldu

412,662 soru