0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (219 puan) tarafından
Aslında çok takmamaya çalışıyorum.Soyle söyleyim eşim hoca olduğu için genelde evde ve pek öyle  komşuculuk ilişkim yoktur.Bebegimde daha 1 yaşında onunla ilgileniyorum sadece .Mesela bugün biri bana aynı binadayiz.Parkta denk geldikçe konuşuruz vs .Kızımın ismi elif elifin annesi diye seslendi .Bı başkası da siz nasıl komşunuz gibisinden bişey dedi .Sanırım o da amaan boşver mi bişey dedi .O an biraz tuhaf oldum bı kaç kişi daha vardı yanında .Halbuki ben onu tanıyorum ismini de biliyorum.Umursamamazlik gibi bişey yaptı . Bilmiyorum belki de ben abartırım.İnsanlarin ne dediklerini çok kafama takıyorum.Hemen etkileniyorum böyle durumlarda .

9 Cevaplar

+1 oy
(989 puan) tarafından
Karşı taraf benim hayatımın neresinde ona bakarım birde söylediği şeylerin ölçüsüne
(219 puan) tarafından
Hiç tanımadığım insan bile konuşuyo gibi geliyo bazen
(989 puan) tarafından
Konuşsunlar herkes herşeyi der diyip arkana at canım yoksa sürekli huzursuz mutsuz olursun dünyaya elalem ne der diye gelmedik sonuçta
(219 puan) tarafından
Aynen öyle insanın resmen normal yaşamı bile etkileniyo ya .
(989 puan) tarafından
Etkileme canım inan duymazsan daha çok kudururlar
-Reklam-
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Susacana ağzının payını versene alenen yüzüne söylemiş yada duymussun nasıl komsusunuz herkezin aile içi durumu farklı olabilir veririm cevabını bidaha konusamaz
(219 puan) tarafından
Uzaktik birbirimize sadece seslendi öyle .muhatap olmuycam artık .Zaten içimde ısınmamıstı
0 oy
tarafından
Bu zamana kadar sustum karşı taraf haddini çok aşıyor böyle durumlarda lafı yapıştır gitsin o öyle mi dedi bizimki merhabalık deyip geçeydin o şok olsaydı selam da verme böylelerine 
(219 puan) tarafından
Keşke birşey deseydim bebeğim durmuyodu parkta arkasından kosturdum .Ama şuan evine cikip bı iki kelam bişey diyip inesim var demekte istemiyorum ama kalabalık bı ortamda aynı şekilde bende ona seslenicem
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Ben de pek umursamam ama bazı şeyleri takıyorum bazen istemsizce ama genel olarak takmam
(219 puan) tarafından
Ben de takmamayı o kadar çok istiyorum ki .Hele bir de samimi olmadigim insanların laflari bile dokunuyo .Yakın olduğum kişilerin ne dediğini çok takmam kendimi düzeltmeye çalışırım .Ama tanimadigim etmediğim kişiler bişey diyince istemsizce kafaya takıyorum
0 oy
(588 puan) tarafından

Keşke takmasaydim. Ama gel gör ki malesef aşırı takıyorum :'(

(219 puan) tarafından
Offf bnde bende .Dünya hassas kalpler için bı cehennem
0 oy
(7,073 puan) tarafından
Hayır................ 
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Dönüp gülseydin. Çok güzel olurmuş 
(219 puan) tarafından
Gerçekten o an aklıma pek bişey gelmedi bebeğimde küçük düşer diye arkasından koştum
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Yani eğer böyle bir durumun içinde olsaydım yanlarına gider komşuluk ilişkisi misafirlik gelip gitme olaylarını sevmediğimi eşimin çoğu zaman evde olduğunu dile getirirdim kusura bakmayın ama resmen kendi aralarında dalga geçmişler sizinle siz de susmuşsunuz ben zannetmiyorum bunun bir kereye mahsus yapılacağını sizi nerede görseler kendi aralarında konuşup dedikodunuzu yapacaklar artık siz onların ağzının payını verene kadar aynı şey geçen gün benim de başıma geldi ben çalışıyorum aynı odada çalıştığım arkadaşım la sitede oturduğum bir komşum ortak arkadaşmış benim hakkımda dedikodu yapmış sitedeki komşum demiş ki o da sitede bizi gördüğü zaman bile selam vermiyor hiç merhaması yok nasıl bir insan diye beni araştırmış kendince aynı yerde oturduğumuzu biliyorum ama kimseyle komşuluk oynamak zorunda da değilim muhatap olmak zorunda da değilim o şekilde bir vaktim de yok arkadaşım da gelip bunu bana söyledi ben de komşuluk ilişkisi yapmayı sevmiyorum zaten o şekilde bir vaktim de yok ayıracak dedim nitekim iş yerindeki arkadaşlarımla gelip gidiyorum evimin işi çocuğum işe git gel zaten gerçekten de vaktim yok o şahsı sitenin bahçesinde gördüğüm zaman direkt yanına gittim böyle böyle söylemişsin benim hakkımda canım ben komşuluk yapmayı sevmiyorum hastanedeki arkadaşlarımla görüşüyorum sitedeki hiç kimseyi tanımıyorum aynı apartmanda oturduklarımdan bile bir iki kişiyi tanıyorum onlarla da merhaba merhaba konuşuyorum dedim bir güzel ağzını payını verdim yani arkamdan ne hakla konuşuyormuşsun demiş kadar oldum Bir daha da benim arkamdan dedikodumu da yapamaz konuşamazdı sen de aynısını yap
(219 puan) tarafından
Hakkımda konuşurlar mı bilemem zaten bu sitede kimse kimseyi tanimiyo .Bı kaç kişi var o kişiler biraraya gelince dedikodu kazanı kaynıyor.Küfürlü dahi konuşuyorlar esimde duydugu için yanlarına gitme diyo .Zaten gitmeye de meraklı değilim .Ve benim oturduğum katta tam onların oturduğu yere bakıyor .Gayet ne konuştuklarını duyuyorum istemesem de .Eğer duyarsam uyaririm ya cidden.Sen de kötü bir tecrübe yasamissin .Herkes o kadar boş ve avare ki kimin hakkında konuşsak ,ne konuşsak diye düşünüyolar .Çok ayıp şeyler
(3,568 puan) tarafından
Aynen öyle canım bir laf vardır kendi hayatında bir şeyler bulamayan insanlar başka insanların hayatı hakkında dedikodu yapmayı ve başka insanların hayatını konuşmayı marifet zanneder diye tam olarak o yani dediğim gibi uyarmadığın sürece yapmaya devam ederler uyarırsan da ağızlarını paylarını alacakları için uğraşmayı bırakırlar
(219 puan) tarafından
Kendi hayatları eminim mükemmeldir yoksa bu kadar şeye kafa yormak zor olur  . halbuki kendi halimde biriyim bende  kimseyle münakaşa yaşamamaya çalışıyorum kira zaten .Ne kadar kaliriz o bile belli değil .Kimseyle darilmadan etmeden yaşamak istiyorum.
(3,568 puan) tarafından
Onlara sorsan evet mükemmeldir kendi hayatları ama ben gerçekte öyle olduğunu da düşünmüyorum dediğim gibi kendi hayatlarını bırakıp başkalarının hayatlarına müdahil olmayı ya da başkalarının hakkında dedikodu yapmayı marifet zannediyorlar boş ver eğer kulağıma çalınırsa seninle alakalı bir şey söyledikleri o zaman cevabını verirsin
(219 puan) tarafından
Gerçekten insanlıktan soğuttular . Cevabını denk gelirsem bı yerde o zaman soyluycem insanların içinde demekte istemiyorum büyüklük bnde kalsın .Yine yaşarsam aynı şeyi başkalarının yanında haddini bildirmeyi düşünüyorum
0 oy
(4,552 puan) tarafından
Elalem ne demiş hiç takan biri değilimdir onlar hakkımda ne düşünmüş takmam çok şükür eşimde öyle, bu demek olmuyor komşuluk akrabalık yok elbette var geleni en güzel şekilde ağırlarim konuşur sohbet ederim öyle işte 
(219 puan) tarafından
Ya benim üzüldüğüm hani önemsemez gibi bı tavır sergilemesi .Yanındaki kişilerle de muhabbetim oldu kimseyle bı sıkıntım yok olsunda istemem .Ama işte şu insanların laflarını takmasam sizin gibi gerçekten hayatım daha olumlu verimli geçecek .Yoktan yere kendimi yıpratıyorum
(4,552 puan) tarafından
Zamanla taşlar yerinde oturur kimseyle çok laubali da olmayın çokta yabani de kalmayın o dengeyi kurmaya çalışın

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 333 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 467 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 368 göst.
10 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Halime cengiz (75 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 185 göst.

409,789 soru

12,319,906 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...