0 oy
308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,128 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar mesela ev hanımı olmak o kadar zor geliyor ki bazen bana her şeye hazırlıklı olmak zorundayım koşmak zorundayim ama yetişemiyorum sürekli bu his var içimde iki cocugum var ellrrinizden öper o kadar yaramazlar ki onlara yetişmeye çalışırken ev temizliği çamaşırı bulaşığı çok sukur camasir makinam kurutma makinam bulaşık makinam var ama bunlar olmasına rağmen yetişemiyorum kendimi gereksiz hisediyorum bunların yanı sıra yeni bir eve tasindik önceden merkezdeyken şuan köye tasindik o kadar garip geldi ki çole gelmişim gibi hisediyorum kimse yok bakkal yok market yok eşimin köyüne geldik bu arada ailesine yakınız kayınvalidem eşime beni gel size götür dedi eşim ise gidicem yürüyerek gel deyince gelmek istemedi sonra geliriz artık dedi herkesi eve davet edip bir şeyler hazırlamam gerekiyor evin eksikleri bitmiyor daginikligida ev görmeye gelicek bir sürü akraba var cagirmami bekliyorlar ama ben ne eve alisabildim nede evin konumuna çocuklarda aynı sekilde sürekli bir yerlere elleme derdindeler değişik geldiği için dağıtmak istiyorlar kendime bakmayi geçtim çocuklarla bile ilgilenesim gelmiyo ağlayarak yapıyorum resmen çok bunaldım yıllardır Denizli'de yaşayıp doğmuş buyumusken buralara çok yabancıyım bir şey giysem dedikodusu olur mu köy burası mesela onu bile bilmiyorum gerçi eşim evden bile sorta laf etmeye başladı buraya gelince :'( oncedende gidip geldiğim insanlar yoktu sadece akrabalar tabi ama iki insan görüp parkta sohbet edebilirdim burada o da yok mesela bi de eşimle kavga edince iyicene hayattan soğuyorum o gün ne yapmam gerekiyorsa yapmadan oylecene eşimin gelmesini bekliyorum işten sürekli içimde bir mutsuzluk oluyo

9 Cevaplar

+1 oy
(2,570 puan) tarafından
Bende bunaldım sürekli bir huzursuzluk üstelik benimle alakası olmayan bir şekilde eşim sirekli stresli sürekli bir azarlama derdinde bende bunaldım ev işleri öldüğü kadar artık bende kendimi çok mutsuz hissediyorum 
(2,128 puan) tarafından
Ya digmi bence havalardan da olabilir bende hep suratımı asıyorum mutsuzum şu sıralar eşimde aynı keşke ben böyle olmasam eşimde mutsuz olmazdı diyorum bazen ev IŞİD'e dediğin gibi hak getire .d
-Reklam-
+1 oy
(1,432 puan) tarafından
Saclarim beyazladı, rengim desen eski canlılık yok ,hayallerim onları hiç ablatmayim dedim ..ama sonra Rabbım öle bise yaşatıdiki işte tamam dedim ama sonra em acısını yaşadım, ve dedim ki Rabbım.kimseyi evladı ile sınamasın sonuç mu hergunum dua tevekkül elhamdülillah 
(2,128 puan) tarafından
Allah kabul etsin cnm inşallah dertlerin son bulur seninde
(1,432 puan) tarafından
Amin canm şükür derdim yok ama yürek yaram var Allahim oğluma uzun ömür versin elbet yine o mutluluğu nasip eder Allahimm
+1 oy
(7,744 puan) tarafından
Valla ev işi umrumda değil yeri geliyor gün boyunca bulaşık yıkamaktan başka hiç bir iş yapmıyorum yeri gelince dip köşe benimde iki evladım var 3 . ye hamileyim önemli olan çocuklarım çıkıyoruz evin önüne saatlerce şu ile toprak ile oynuyoruz ev işi her türlü olur fazla takma kafana anın tadını çıkarmaya bak bu günlerimiz geri gelmicek malesef
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Eşimden Allah bin kere razı olsun, tükendim dediğim anda yetişiyor yoksa asla yetişemiyorum.
(2,128 puan) tarafından
Ya ne güzel belkide ben mutsuzum diye eşimde böyledir diyorum bazen ama bazende diyorum kio da benim yanımda olmalı maşallah evliliğiniz bozulmasn ins
(1,207 puan) tarafından
Amin canım tabi bizimde dört dörtlük değil kavgalar gürültüler olduğunda bende böyle hissediyorum
0 oy
tarafından
5 senelik evliyim eşim 3 seneyi geçti cezaevinde yaklaşık 1 sene kadarda mahkeme süreci yani anlayacağın evlenir evlenmez kabus başımıza çöktü eşim cezaevine girdiğinde ben 4 aylık hamileydim şuan oğlum 3 yaşına girecek 

Hayatın zorlukları üstüme bazen öyle bir çöküyor ki ama ona rağmen kalk esma diyip toparlaniyorum saçlarım beyazladı, bazen kendimi tanımıyorum ne bu halin diye ama ben eşimi çok seviyorum vede o yanımdayken 10 dakika bile yanımdan ayrılsın istemezdim anneme giderdim sabahına dönerdim özlerdim bazen 2 gün kalsam gözlerim dolardı saatlerce konuşurduk ama öyle bir hayatın sillesini yedimmki saatlerce konuştum adama çok kısıtlı gorus imkanı var ve ben bazen cildircak gibide olsam. Oğluma bakıp kalkıyorum ayağa 
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Valla bu ara bende de var aynı durum bizde eşimle bu ara tartışma içindeyiz ona sorsan o haklı bana sorsan ben iyice kötü oldu herşey çocuklar evde durmak istemiyo
0 oy
(159 puan) tarafından
Ben anlattiklarimizda bir zorluk görmedim. Çok şükür iyi bir hayatiniz var. Hepiniz sağlıklısıniz. Eksiğiniz yok. Ev işleri kafaniza fazla takmayın. Olduğu kadar demeyi öğrenin. Her zaman hazirlikli olmak gibi bir şey söz konusu değil zaten. Hata orda sanırım. Etraf ne der kafasindan çıkın. Tüm ruh halimiz düzelir :)
0 oy
(749 puan) tarafından
O kadar iyi anlıyorumki canım seni bende 2 sene önce evlenip İstanbul'a geldim yabancı bi şehir çevrem yok sadece eşimin akrabaları var yanlız kaldım bunun bu kadar zor olacağını bilmiyordum insana psikolojik yük hele bide 2 çocuğun var onların peşine koştur zor olur. İnsan eşiyle tartışınca zaten istemedigi ortamdasın daha zor geliyor. Yanlızlık içinde kalmış olmak bazen eşimdende soğutuyor ne kadar seversem seveyim keşke evlenmeseydimde gelmeseydim diyorum bu huzursuzluk evliligidekötü etkiliyor maalesef ki ama bi çare yok ya boşanıp gidicez yada çekicez benim kendi evim eşimin işi belli uzun yıllardır çalıştığı yer çıkmaz eşimle taşınıp gitmem imkansız umarım senin bi fırsatın olur çıkarsın ordan 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Çok bunalmışsınız. Allah feraha çıkarsın inşallah... Belki sizin için daha hayırlı olmuştur. Misafirler gelip gittikten sonra düzene girer ve rutine alışmaya başlarsınız. Kendinizi çok yıpratmayın. Bu bir süreç ve geçecek. Bunu böyle düşünün. Belki o zaman bir nebze daha kolay geçer. Rabbim sağlıkla sınamasın. Gerisi bir şekilde gidiyor. Bir de tavsiye olarak yeni geldiğiniz için huyunuzu kimse bilmiyor. Tavrınızı ve ne yapmak isteyip istemediğinizi yani çizgilerinizi net bir şekilde ortaya koyun ve kimsenin o çizgiyi aşmasına cesaret vermeyin. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 138 göst.
0 oy
9 cevap 212 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 195 göst.
30 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 425 göst.

408,506 soru

12,274,409 cevap

37,692 kullanıcı

Kategoriler

...