+1 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde (2,405 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

image

Kızlar 4 buçuk yaşında parmak boyası etkinliği çok seviyoruz . Kes yapıştır etkinliği 1 yaşından beridir ben hep evde etkinlik yapıyorum ona . En sevdiğimiz de parmak boyası:angel::D 

Siz ne gibi etkinlikler yapıyorsunuz evde artık o kadar çok oldu ki dolap almıyor kağıt ot çöp yapıştırma , boyama vs dolu dolabın birisi :D

Bunlarda yaptıklarımizin bı kısmı bide diyorlar bana kreşe gönder çok şükür yeterince yapıyoruz evde ♥️

8 Cevaplar

0 oy
(1,746 puan) tarafından

Maşallah ne güzel benim ilk gebeliğim daha doğuma 5 hafta var bakalım nasip rabbim evlatlarımızı bize bizide onlara bağışlasın amin<3

(2,405 puan) tarafından
Amin canım inşallah rabbim aratmasın kimseye ♥️
(1,746 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim
-Reklam-
0 oy
(1,207 puan) tarafından

Kozalak boyadık dün :)

İp baskısı 

Maket ev 

El baskısı filan 

(2,405 puan) tarafından
Ayy kozalak bizde çok yapıyorduk kışın köye gittik mi toplayıp geliyorduk :)
0 oy
tarafından

Bizimr4 en cok sevdiğimiz kesmek :D geçen benide kesmeye çalıştı kağıt bitince 

(2,405 puan) tarafından
Ben çiziyorum canım bakarak çoğu alakasız oluyor ama idare eder :D
tarafından
Bizde bebekliktwn beri ne bulduysak oynuyoruz ona kitaplar aldım onlarla uğraşmayı çok seviyor renkleri fln öğreniyor şuan bi yandan kare daire onları öğreniyor sksjsjs

Yaa daha öyle etkinlik yapmadık biz yapayım bende kopya cekecem senden haberin olsun sjsj
(2,405 puan) tarafından
Hahah :D ne demek tabiki de çek :) yap yap çok sıkmadan yap ama aralıklı arka arkaya oldu mu sıkılıyorlar
tarafından
Benim kız seviyor ona kalsa 7 24 kitap kesme yapıştırma olsun sjsj
(2,405 puan) tarafından
Benimki de kesmeyi sever:D
0 oy
(465 puan) tarafından
Çok güzel olmuş cnmm. O etkinlikleri nereden buluyorsunuz acaba
(5,868 puan) tarafından
Post sahibi deglm ama Pinterest indirin orda bisiru süper etkinlkler var kızıma hep ordan yapyorum
0 oy
(16,837 puan) tarafından
Maşallah canim benimki de 4.5 yaşında ama yapmıyor daha doğrusu basliyacaz yok öyle olmaz yok böyle olmaz diyip kendisi ya yırtar yada sıkılıp atar ana sınıfına gidecek insaallah orda yapar öğrenir 
(2,405 puan) tarafından
Biz 1 yaşındaydı başladık kutulara çubuk ponpon sokmak falan derken zamanla yapıştırma boyama işine girdik şimdi şükür her şeyi yapıyor renkleri şekilleri biliyor bı tek sayılarda karışıyor
0 oy
(20,215 puan) tarafından
Ay duygulandım okanla çok yapardık alişlede ama alparslan küçük :)
(2,405 puan) tarafından
:) bizde çok yapıyoruz canım 1 yaşından beridir hele yaz oldu mu su etkinliği bitmez :D
(20,215 puan) tarafından
Ben en küçüğe pek bişey yapmadım abileri okula gidince evde biz yaparız alişim anasınıfına başlıycak
(2,405 puan) tarafından
Kaç tane 3 tane mi gülum sende çocuk
(20,215 puan) tarafından
Evet canım 3 oğlum var benim
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Biz bir dergiye üye olduk çokta uygundu 2 senelik her ay geliyor içinde çok güzel etkinlikler var onları yapıyoruz. 

Maşallah kuzuya çok güzel şeyler yapmış
(5,868 puan) tarafından
Ücretlimi acaba
(2,405 puan) tarafından
Bizim de var öyle etkinlik kitapları ama böyle etkinliğimiz de cokturr:)
(557 puan) tarafından
Tubitak 2 yıllık 150 liraya üye olduk biz de
(2,405 puan) tarafından
Bizde yükselen zeka yayınların bir çok kitabını yaptık kesme yapistirma gibi çok kitabını aldık boncuk diziyoruz kolye bileklik ben elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum ona
(2,772 puan) tarafından
Tubitak canım arkadaşta demiş Uygun fiyatı da her ayın birinde geliyor
0 oy
(5,868 puan) tarafından
Bukadr sayfa yapyormu ne güzel bugün bir sayfa yağmur yagyor dye resim çizdim pat pat yaptık parmak boyası ile zor bela istemiyor resmen yaaa yoksa çok eğlenceli çok sıkılan çocuk hamur yapyorim onunla oynuyor bebeğini kopukluyor yıkıyor LEGO saklambaç falan
(2,405 puan) tarafından
Yapıyor ki bundan 2 katı daha var bu bir kısmı kartona vs yaptıklarımız da ayrı bı ara onları da atarım fikir olur annelere  :)
(5,868 puan) tarafından
Ne güzel bende Pinterest uygulaması var ordan bakıyorum ikinci deftere geçtik braz ypyor kalkıyor geçen sene istyordu benim kızımda 4 yaşında olacak
(2,405 puan) tarafından
Sıkılıyorlar ya biraz ara verince yapar yine

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 293 göst.
14 Eylül 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Prenses BEYZA'M (505 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 722 göst.
13 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 342 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,405 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 412 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,981 soru

12,102,525 cevap

36,420 kullanıcı