0 oy
711 göst.
Aile kategorisinde (57 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Fdhxjcjccjd

10 Cevaplar

+1 oy
(418 puan) tarafından
Valla kusura bakma canım ama ben ortada bir sorun görmüyorum. Kıyafetlerine karışıyor gibi duruyor ama bence seni görmek istediği gibi giydirmek istiyor bunuda tatlı bir dille hallede bilirsin biz kadınlar için hiçte zor değil erkeklerin böyle ufak tefek şeylerini iki süslü cümle ile değiştirmek. Onun dışında şiddet yok küfür yok aldatma vs. Yada evine gelmeyen sorumsuz bir koca değil ise lütfen böyle şeyleri sorun etme. Çözüm için uğraş evladın için en azından pire için yorgan yıkama derim.
(5,471 puan) tarafından
Ay ben şok. Burda şiddet görmüyor musun cidden?
tarafından
Bende aynı şok içindeyim kadının karni tok olabilir ama ruhu aç sevgiye ilgiye iletişime aç . Tamam bunlar aşılamaz sorunlar değil elbette ama sorun
(1,878 puan) tarafından
Gerçekten inanmıyorum. Kadınların kıyafetlerinde bile kendi kararlarını veremiyor olması sorun değil mi? Adam sürekli kadını küçük görüyor, beğenmiyor,azalıyor küfür yok diyorsun ama hakaretler havada uçuşuyor ve en önemlisi kadın mutsuz . Hâlâ da şiddet yok diyorsun. Ne bekliyorsunuz acaba adamın kadının ağzını burnunu kırmasını mı? Bu kadar mı değersiz bu kadınlar. Erkekler sürekli pohpohlanip el üstünde mı tutulacak? Kadın ne olacak peki hep 2. Sınıf insan muamelesi görecek tabi.
(57 puan) tarafından
Onun görmek istediği kıyafetlerde kendimi mutlu hissetmiyorum maalesef onun istediği gibi de giyinmek istemiyorum giyinmediğim içinde sürekli her çıkmamızda tartışıyoruz bana karşı saygılı fikirlerime karşı saygılı değil ayrılıkşa tehdit ettim bir ay ayrı da kaldım bilerek ama konuştuk ettik ama dikkat edeceğim desede devam etti bunlar benim için sorun çünkü böyle bir evlilik yaşamak istemiyorum
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum kesinlikle ben koyu seviyorum saçımı eşim açık onun isteğiyle acitrdim bir süre kullandim baktım ki hoşuma gitmiyor dün geri boyadım sen bilirsin canim dedi zaten onu diyebilir sadece
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Biraz karışık oldu hakkınızı helal edin yazarken ağlıyorum hala da ağlıyorum çok sinirliyim aşırı hemde kendimi rahatlatmaya çalışıyorum 
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Valla canım godecem yerin varsa biraz uzaklaş belki uzaklaş san seni özler 
(57 puan) tarafından
Ya beni özlüyor bensiz uyumaz bensiz asla durmaz annemlere gitsem benimle kalır döneceğim güne kadar evden çıksa hemen arar özledim diye ama böyle
(3,240 puan) tarafından
Vallahi canım git biraz özlesin
0 oy
(1,612 puan) tarafından
Adama resti çek aklı başına gelsin 
(128 puan) tarafından
Telefonlarini acma alttan alma seni tamamen kaybettigini dusunsun ki cani yansin bidaha bisey yaparken iki kere dusunsun hii pesinden gelmiyosa umrunda degilse zaten hic cekme boyle biri icin degmez
(1,612 puan) tarafından
Bak işte arkadaş ne güzel cevap vermiş nasıl rest çekilir diye
(5,471 puan) tarafından
Aynen katiliyorum
(57 puan) tarafından
Dediğinizi yapıyorum hiç yüz vermedim dünden beri dir iki günlüğüne de arkadaşım a geldim belki bin defadır arıyor
(1,612 puan) tarafından
Açıklama yap ama yani söyle bundan rahatsızim ya duzelirsin yada bu gidişle sonumuz iyi değil de
0 oy
(2,271 puan) tarafından
Adam seviyor belli ama senin düşüncelerini önemsemiyor ve sana saygı duymuyor. Hem de hiç saygı duymuyor. Telefon konuşurken sana karışması kıyafet seçerken bile kendi giyecek gibi gri değil beyaz al vs. Bu kadar olmaz. Bu saygısızlık haddini aşıyor. Konuşmak istesen yine saygı duyup önemseyip dinlemiyor bile. Bence net söyle yüzüne. Böyle yaptığın için senden soğuyorum evliliğe karşı bize karşı soğuttun diye. Hakkınızda hayırlısı olsun
(57 puan) tarafından
Dün aldım karşıma konuştum bu yazdıklarınızı da dedim özür diledi hemen ama affetmedim arkadaşıma geçtim ondayım dünden beri
(2,271 puan) tarafından
Bence artık evliliğiniz için kendi ök..üz lüklerini sindirmesi lazım. O ****** diye sen onun ****** gibi davranışlarına tahammül etmek zorunda değilsin. Birde en önemlisi bu gerçekten senin ne düşüncene ne duyguna ne zevkine hiç önem vermiyor. İnşallah düzelir kendini sana affettirir hayırlısı olsun her zaman senin için
(2,271 puan) tarafından
Hay.. Van yazmıştım görünmüyor spam sözü olduğu için
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Sizi anlıyorum. Benim eşimde en ufak şeyde sinirlenip beni tersleyebiliyor. Hep kendini haklı, kendini akıllı görüyor 
(57 puan) tarafından
Evet maalesef Allah sizin de yardımcınız olsun
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Canım, maalesef bazı erkekler böyle tek dert onlarda var ve herseyi en iyisi kendileri biliyor. Evden uzaklaşmak yada gitmek gibi bi yol deneme çünkü erkeği ayrılıkla sınamak onu da asabi yapıyor. Sen biraz kabuğuna çekil o laf vermeden konuşma,  o biseu istemeden yapma,  seni görmesinin için senin üzüldüğünü görmesi ve hatasını anlaması için gri mu almak istiyorsun beyaz mı al diyor ikisini de alma. Annesinin yanında bağırdı mi mağazada sende ona bağır seni rencide ettiği gibi kendine rencide olsun.  O kıyafet alırken sende ona aynısını yap dediğini almıyor mu sende ona onun verdiği cevapları ver. Kızarsa da sana baka baka sana benzedim de . Sana dert anltiyncs derdini kucumse senden öğrendim şükrünü olma de 
0 oy
(988 puan) tarafından
damlaya damlaya göl olur misali küçük sorunlar sende çok birikmiş anlaşılan.Temelde aslında sana saygı duymamasıyla alakalı tek sorun.Bağırması karışması dinlememesi sana saygısızlıl tamamen ve bu gerçekten küçük gib görünen büyük bi sorun.boşanmak için illa aldatma vs olmadı gerekmiyor.birbiriylr aynı hayatı paylaşmak için saygı tabiki şart.sen yetişkin bir breysin bunu unutma.ne giyeceğine ne istediğine karsr verebilirsn eşin sadece fikir verir ama bu diretmek bağırmak çağırmak aşırı bi hareket.
0 oy
(11 puan) tarafından
Ortada bir sorun yok gibi görünse de aslında çok büyük bir üslup ve anlayış sorunu var. Ben de bazen bu noktaya geliyorum. Sorunları susarak, hiçbir şey yokmuş gibi davranarak çözdüm sanan bir kocaya sahibim. Ben istiyorum ki beraber bisiyler yapalım benimle ilgilensin. Ama o ilgi lafını duydu mu yatak anlıyor. Erkekler duygusal falan değiller sistematik canlılar. İşine yaradığın kadar ilgi gösteriyorlar. Anlaşılmamakta bizi çok öfkeli birine çeviriyor. Çok güzel bir söz okumuştum. İlgi yoksa sevgi hasta olur diye. O kadar doğru ki. 
0 oy
(559 puan) tarafından
Sende sesını yukselt ben senin sınır topunmuyum İnsan olacaksın bana olmuyorsan kapı orda de bence esimin sesi az yukselsın bende başlıyorum bagırmaya kimseye azarlatmam kendimi bu yaşımdan sonra valla 
(57 puan) tarafından
Altta kalırmıyım hiç bende söylüyorum kavga ediyorum ama öyle olmak istemiyorum işte

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,853 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mlsss07 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 577 göst.
20 Kasım 2019 Aile kategorisinde Gizem91 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,320 göst.
12 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,622 soru

12,092,784 cevap

36,386 kullanıcı

...