0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde (985 puan) tarafından
Kızlar olur da hamile kalırsam diyelim şu an bebeğim 19 aylık 20 aylık olacak dogum yapınca çocuğum 2 buçuk yaşında oluyor çok zor olur mu sizin çocuklar arası kaç yaş var zorlukları neler mesela 

27 Cevaplar

0 oy
(498 puan) tarafından
İlk iki kızım arası bir buçuk zorlandım tabi. Üçüncü kızımla ikinci kızım arası 3.5 yaş birAz daha rahat ama ilk ikisi oynuyorlar bana ihtiyaçları kalmıyor 
(985 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,205 puan) tarafından
Oğlum 21 aylik 12 gün önce doğum yaptim oğlumun huyu şimdiden degismeye başladı ne isterse benim yapmayı istiyo kardeşi sürekli kucagimda olduğu için tepkisini öyle belli ediyo sanırım 
(985 puan) tarafından
Zor yani
(4,205 puan) tarafından
Zor valla bak mesela uykusuz ölüyorum şu an ama oğlum uyumamakta direniyo gece bu uykusuzlukla Bi de bebek bakcam
(985 puan) tarafından
Eşim destek oluyor ya gündüz uyutuyor veya gece uyutuyor beni mutlaka oğluma yemek yedirir altını değiştirir üstünü değiştirir çoğu zaman destek gurbette olduğumuz için yalnız büyüttüm
(4,205 puan) tarafından
Eşim sadece evde olursa oyun falan oynatır o da bazen tabi az önce gel oğlana bak dedim gelmedi çokta umrunda
0 oy
(2,649 puan) tarafından
Üç tane çocuğum var hepsinin arası 2 yaş zorlukları var bazen yetişemiyorum sinirden ağlıyorum hatta, biri su isterken diğeri çişim geldi diyor en küçüğü ayağıma yapışıp ağlıyor ama pişman değilim üç çocuk yaptığıma:)
(985 puan) tarafından
Bi kaza oldu geçen ama sonra dedim ki neden olmasın:D
(4,592 puan) tarafından
A bu ben ya
0 oy
(4,141 puan) tarafından
Benim iki cocugun arasinda 5 yas var. Bence en ideali 4 5 yas. Bakabilirim dersen 2,5 yasta olur sana bagli.
(985 puan) tarafından
Bakarım herhalde görmeden bilemem :D
0 oy
(12,379 puan) tarafından
Benimkilerin arasi 2.5 yas. Anamdan emdigim burnumdan geldi net :))
(985 puan) tarafından
Korkutma ya :D
(12,379 puan) tarafından
Valla canim seni korkutmiyim ama ilk cocugun uyumuda  cok onemli. O kicugun huyuna giderse daha kolay oluyo. Ama bizde oyke degil. Kucugum 17 aylik oldu hala kaos
(985 puan) tarafından
Benim oğlum 19 aylık tam bir facia gittim evlerden kalkmam için gözümün içine bakıyorlar:D
(12,379 puan) tarafından
Allahnyardimcin olsun bacim :) ben ilk 11 ay her Allahin gunu agladim
(985 puan) tarafından
Sonu aydınlık olur belki :D beraber büyürler biraz da olumlu düşünelim
0 oy
(270 puan) tarafından
Kizim 21 aylikken 2.ye hamile kaldım insallah yakında dogacak oglum ikisi arasinda 2.5 yaş olacak simdiden zorlaniyorum ve olacaklardan korkuyorum kizim huysuz. yaşın gencse birkac yil daha beklemeni tavsiye ederim. Bence en ideali 4 yas aralari olması. Büyük olan 4 yaşında krese anaokuluna gidebilir bebek de yeni doğar evde olur.
(985 puan) tarafından
Yaşım 25 gecen gun bir kaza oldu ertesi günü hapı almadım olursa olsun diye sonradan neden olması. Ki diye düşüncelere girdim anlatabildim mi bilmiyorum saçma oldu :D
(270 puan) tarafından
Anladım. Simdi hamile kalmazsan artık korunursun daha baya gencsin 30'dan önce yaparsın 1 tane daha. Benim yaşım 39 yoksa yaşım küçük olsa en az 4 yaş ara isterdim.
(985 puan) tarafından
Zaten esim de çok sıcak bakmıyor oğlumuz çok yoruyor gerçekten zamanı var daha ama olursa üzülmem olmasa da bidaha yapmam :)
0 oy
(37 puan) tarafından
hayir bence 3 yas olmali arada
0 oy
(217 puan) tarafından
Aralarinda 5 yas var tam 15 gun once dogum yaptim oglum asiri degisti bas edemiyorum keisnlikle hemen  yapma cocuk rezil olursun bence ben bile.zorlaniyorum yas farki oldugu halde 
0 oy
(14,491 puan) tarafından
2 yaş 4 ay araları..

Kıskançlık olmasın diye çok cabalamistm çok şükür kiskanmamisti ..

Ama anne açısından diyosan bütün mentalim bitti.

Smdi biri 5 diğer 3 yaşında hala çığlık hala kavga hala bagirti..
(985 puan) tarafından
Ama aralarında 5 yaşta olsa aynı sknti oluyormuş yazılanları okuduğuma göre çok bisey değişmiyor
0 oy
(2,306 puan) tarafından
Korkunun ecele bir faydası yok yapmışsın olursa da geçmiş olsun :)) iki küçük çocukla zorlanacaksın elbet acı gerçek bu 
(985 puan) tarafından
Yolun sonu aydınlık belki:D
0 oy
(125,012 puan) tarafından
tam 2 yas 1 ay var sürünüyom
(985 puan) tarafından
Allah yardım etsin :D
0 oy
(19,265 puan) tarafından
3 yaş bizimkilerin arası. Zor oluyor tabi de bence birlikte oynamaları için iy iyi bir aralık.
(985 puan) tarafından
Yani baktığım okuduğum kadarıyla arası 5 yas olanlar da şikayetçi e o zamn ne fark varki diue düşündüm birlikle buyusunler işte
(19,265 puan) tarafından
Ya yeni çocuk anneye zorluk her halükarda. Ben arayı fazla acmamayi tercih ettim
0 oy
tarafından
Tam olarak 2,5 yaş var aralarında ilk çocuğun çok problemli değilse boş yere strese sokma kendini alışma sürecinden sonra düzen kuruluyor elbette kolay değil ama ilk çocukta nasıl başa cikabildiysen iki tane olunca da aynı şeyi yaşıyorsun fazlası veya eksiği yok dönemsel zorluklar artıp azalabilir diş,atak,hastalık vb.bu kadarına da hazırlıklı olup kendini güçlendirmelisin biraz. Ben ilk cocugumda zorlandigimin onda birini ikinci doğunca yaşamadım ilkini 3 yaşına getirene kadar resmen yaşlandım  ama ikinci 10 aylık oldu ekstra bı zorluk yasatmadi bana hala ilkim zorluyor. Özetle biraz çocukla biraz da senin sağlığın,psikolojinle alakalı sanırım.
(985 puan) tarafından
Teşekkür ederim hayırlısı olsun artk
0 oy
tarafından
Araları 3 yaş inanki bebeler hiç durmuyor büyük çocuğum küçüğü kıskanıyor ne yapsma kıskanıyor ikisini bir kucağımda taşıyorum kimseden bir gr yardım göremiyorum eşim destek hakkını yiyemem mesel.anneme.aram 5 dk kaynanama aram 20 dk ama gel.gorki onlar benden bekliyor 
0 oy
(3,535 puan) tarafından
Valla 3 4 yaş iyi diye düşünüyorum spirali çıkardım daha olmadı bakalim nasip 
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Benim 5yas var bence az şuan bile çok zorlanıyorum halbuki kızım bana yardımcı oluyor sürekli 
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Eğer aileniz yakınsa destekçiniz varsa neyse yoksa çok zor. Biri 2 yal sendromunda olacak. Bez açma işi vs var
0 oy
(4,592 puan) tarafından
2. Ile 3. Arasinda tam iki yas var bir 26.08 biri 27.08 dogumlu yenidoganken cok zordu hastaliklar covidler geniz etleri havada ucuyordu bakanim edenim elimden tutanim yoktu benim evimde 3. Dunya savasi baslamisti bile etkisi o kaaadar olmasa da hala devam ediyor oynuyorlar ama genelde kavga ediyorlar birinin 5 birinin 3 yas sendromu var kime kizayim nerelerden atlayayim bilemiyorum
0 oy
(3,955 puan) tarafından
Eltimin 2 yaş 3 ay var. İkisi de erkek. Erkek olunca sert hareketleri olabiliyor küçüğü hep kollamak gerekiyor. Kız olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum. Kızlar da sanırsam trip atıp huysuzlanıp dururlar. 
0 oy
(388 puan) tarafından
Benim  çocuklarla 2 yas var arada yani eşin destek olacaksa düşün çünkü çok zorlanirsin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 204 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hayat nesemm (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 365 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 679 göst.
15 Haziran 2022 Aile kategorisinde Semizotu (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 575 göst.
28 Nisan 2022 Aile kategorisinde Fatmanurozdemir429 (68 puan) tarafından soruldu

407,214 soru

12,222,947 cevap

36,818 kullanıcı

...