0 oy
72 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (151 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 2 yaşında  yaklaşık 1 aydır hiç bişey yemiyor karpuz yiyor bir kirintiyi bile ağzına almiyor napsam bilmiyorum denemediğim bişi kalmadı bir fikir verin o kadar yoruldum ki şu süreçte kiloda verdi doktora götürdüm testleri yapıldı sıkıntı yok zorlamayın diyo ama 24 saat bişi vermesem yicem demez

3 Cevaplar

0 oy
(46 puan) tarafından

Bende ayını durumdayım artık kafayı yemek üzereyim hiç bişey yemiyor ağzını kitliyor resmen akşama kadar bişey vermesem aç olup ses etmez iştah açıcı falanda fayda etmiyor yemiyor yemiyor çıldırmak üzereyim 
(151 puan) tarafından
Bende öyle psikolojim bozuldu artik
-Reklam-
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Bak özel hastanede tecrübeli, yaşını almış bi doktora götürdüm oğlumu. 2 yaşındaydı ve sadece hurma meyve yemek istiyordu. Kan değerleri gayet iyiydi. Doktor ne dedi biliyor musun? Ana yemek yiyene kadar hiçbir şey verme dedi. Gerekirse 5 gün aç kalsın dedi. Şimdiki anneler olarak hep onu yesin bunu yesin istiyoruz. Çocuklar açlık bilmiyor ve bizi kullanıyor. Ben doktoru dinledim ve işe yaradı. Anne için çok zor ama deneyin 
(151 puan) tarafından
Deniyorum 7 8 saat hala yemiyor
(2,071 puan) tarafından
Kız ne 7-8 saati gerekirse 5 gün aç bırak dedi doktor diyorum
0 oy
(6 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım bebeğim iki buçuk yaşinda yaklaşık bir aydır hicbisey yemedi bende doktora götürdüm hicbiseyi yok kilo verdiği için vitaminle destekliyoruz en sevdiği yemekleri yapıyorum ve oyun eşliğinde az da olsa bişeyler yiyor zorlamasam açlıktan bayılacak inşallah yakında düzelir yoksa zayıflamaktan hasta olacak yedirme taktiği olan varsa benimle de paylaşsın lütfen 
(151 puan) tarafından
Bnde bilmiyorum canım şaşırdım kaldm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 824 göst.
10 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 291 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sakineer (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
29 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Beyzanurxx (476 puan) tarafından soruldu

407,123 soru

12,219,233 cevap

36,812 kullanıcı

...