+2 oy
1,091 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar biliyorsunuz kızım hasta bende sürekli paylaşmam zaten WhatsAppta arada paylaşırım bugün paylaştım işte bir akrabamız var iki yıldır evli çocuğu olmuyor düşüyor hep.İşte yazmış ki cok paylasim yapma sende nazar ediyorsunuz hep böyle. Bende dedim maşallah desin görenler kız bisey olmaz dedim. Oda iyi sen böyle yap yap dedi aşırı sinir oldum. Dedimki benim çocuğum tabi istediğim gibi yapıcam 

19 Cevaplar

+3 oy
(1,207 puan) tarafından
Keşke sende ondan gizlesen. Cocugu olmuyorsa üzülür diye düşünüp.
(988 puan) tarafından
Gel canım gel içelim :)))
(1,207 puan) tarafından
Çok iyi olur valla, çaya hasret kaldım bugün :)
(988 puan) tarafından
Ah canım ya hemen yap iç :) içerken beni de hatırla :))))))
(1,207 puan) tarafından
Tamamdir :)
(988 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun inşallah
-Reklam-
+2 oy
(7,073 puan) tarafından
Art niyet göremedim valla resmen silmeye yer aramışsın kadının çocuğu olmadığını belirtmende ayrı tuhaf 
tarafından
Sanane
(7,073 puan) tarafından
Birde millete hadsiz diyor ya aynaya bak öyle konuş
tarafından
Sana neden dert oldu benim paylasımım burda hadsiz biri varsa oda sensin
(7,073 puan) tarafından
Seviyene inmicem hadi işine yoruma açık değilsen paylaşım yapmayacaksın çoğu kişide aynını yazmış onlarada carlamışsın
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Ya ben hiç hoşlanmıyorum böyle insanların hayatına salça olan tiplerden senin çocuğun olsun sen kendi istediğin gibi yaparsın ister paylaş ister paylaşma yani niye başkasının işine karışıyorsun burnunu sokuyorsun işte kendi hayatında bir şey bulamayan insanlar başkalarının hayatına salça olmaya devam ediyorlar
tarafından
O kadar haklısın ki. Onunda çocuğu olmuyor iki düşük yaptı diye çok üzülüyorum dua ettim ona o kadar böyle yapmasına üzüldüm sildim numarasını
0 oy
(4,337 puan) tarafından
O zaman sokaga da cikarmayalim.
tarafından
Valla ya herseye nazar diyolar ne yapacaklarını şaşırdılar iyice
0 oy
tarafından
Benim sinir olduğum konu birincisi bu ikincisinde ekran görüntüsü akıp kendi durumlarında paylaşmaları bnden izinsiz 
tarafından
Öyle bisey yapsalar engellerim herhalde sildim kızın numarasını az önce
0 oy
(6,100 puan) tarafından
nazar evet bende nezan paylassam o gun cck cinnet gecirir ve gecirtir huysuz olurdu. yemek yemezdi yada emmezdi yada uyumazdi falan insan kendini tutamayip paylasio sonra nazar oldu deyip korkardim sinir olrdum

kendime.  dusukleri olunca demek o da nazardan oldugunu dusunuyor iyilik olsun diye sana demistir tabi karismaya hakki yok. belkide kendisi senin ccguna bakip ic geciriyor kendi nazari deger diye aklindan gecip vicdan rahatlatmsasi yapio kendince
tarafından
Olabilir canım benim sinirimi bozan emir kipiyle yazması paylaşma yapma üslubu kötü yoksa düzgün yazsaydı belki bu kadar sinir olmazdım
0 oy
(14,470 puan) tarafından

Ya aranızdaki samimiyete bağlı olduğunu düşünüyorum 

Hani ben de haticeye çok derim göze getrme ikide bı paylaşma diye ama Allah da biliyo ki insanların gözü göz değil hani.

Çoğu zaman o yüzünü kapatmaz paylaşırken ben foto paylaşırken bazen kapatırım onun bebeğinin yüzünü :)

Hani ne blim belki çok samimisinizdir de o da öyle demiştir 

tarafından
Yok canım öyle samimi değiliz eskiden samimiydik evlenince degisti
(14,470 puan) tarafından
Anladım kuzum sen gene de numarasını tekrar ekle derim ,küçük şeyler için silmeyin birbirinizi ♥️
tarafından
Kalsın canım ya
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Böyle diyenler olur diye aileme tek açık yapiyorum paylaşıyorum kime nee sanki paylaşınca nazar değiyor pki çarşı park hastane gibi yerlere gidince kimse görmüyor mu
tarafından
Yani değişikler maşallah de gec illa sacmayalacaklar
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Benim de bir arkadaşım var mesala konuştuğumuzda bana hastalıktan bahsetme rahatlığından bahsetme banada geçer diyor öyle bi konu açsam telefonu suratıma kapatıyor yani en son arama mesafe koydum
tarafından
Ne alakaymış ya
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Olabilir ama. Çok görünürde olmak iyi değil. Kimsenin niyetini bilmiyorsunuz. 
tarafından
Tabi öylede sürekli paylaşmam zaten
0 oy
(603 puan) tarafından
Annenin babanın bile nazarı değerken disaridakilerin içinin ne olduğunu bilmeden paylaşıyoruz ve maalesef haset çekemeyen ya da çok çok içi kaynayıp gözünü dikenin nazarı oluyor.  Eşimle ne zaman mutlu bi anımızı paylaşsak bi şey oluyor . İstisnasız oldu . Belki kötü niyetle demedi . Uzatması gereksiz ama 1 kere uyarabilir. 
tarafından
Doğru da bende zaten çok numara yokki yakın çevrem ailem
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Çevrende çocuğu olmayan daha doğrusu olamayan varsa hikaye ve durumlarını gizle bence. Biraz empati. 
tarafından
Kendisi yeğenlerini paylaşıyor sürekli ben neden kızımı gizliyeyim
0 oy
(6,724 puan) tarafından
Neye sinirlendin nazar var kadın aksi bişey söylememiş. 
tarafından
Ne alaka be ben mi çocuğuma nazar deydirdim siz çocuğu dışarıda çıkarmayın okula da göndermeyin nazar var
(6,724 puan) tarafından
Kadın çocuğun nazar olacak demiş sen nazar ettin dememiş anlamak istediğin gibi anlamışsın. Yada anlayamamışsın
Nazara inanmayanların saçma cümlesi (dışarı çıkarma o zaman)
tarafından
Yok öyle yazmamıştı
0 oy
tarafından
Kadının çocuğu olmuyor diyorsun kötülüğünü istememiş  ki neden ona durumlarını kapatmiyorsun paylaşırken yarasını açıyorsun belkide çok üzülüyor lütfen biraz daha ince düşünelim 
(3,082 puan) tarafından
Bunda ince düşünce ne gezer bacım senin gbi söyleyenlere banane onlami ugrascam demiş gizlemekten eriniyor kadın seni suclamamis etmemiş nazar değer demiş kadını sildigin iyi olmuş inşallah uzak durur senden
tarafından
Evet postlarina baktım da Allah uzak eylesin çok kırıcı konuşuyor
tarafından
Konuşurum insan olsunlar
tarafından
Sen inşanmisin ay kendini duzeletmessen çevrende bir tane insan kalmaz
tarafından
Senin gibiler olmasın zaten
0 oy
(3,608 puan) tarafından
Yani canım çocuğun tatlıdır sende sürekli hasta oluyor diyorsun nazar da değmiş olabilir kadın kötü niyetli söylememiştir ki yani bende yakın olduğum birine söylüyorum bunu yani banada söylerler sana paylaşıyorsun diye kizmamis ki sadece nazar degiyordur diye uyarmak istemiş çocuğun olup olmaması önemli değil yani çocuğum var yinede söylerim 
(3,608 puan) tarafından
Anladım canım sen mesafe köy en iyisi soğuk davran
tarafından
Sildim numarasını bebeğim 3 aya yakın yoğun bakımda kaldı erken doğdu diye bir kere aramadilar şimdide böyle konuşmaya kimsenin hakkı yok
(3,608 puan) tarafından
Bu konuda da sen haklısın canım benimde kızım yoğun bakımda kaldı benide kimse aramadı bende ne kimseyi arıyorum artk nede takiyorum
tarafından
Sen beni anladın keşke herkes empati yapsa
(3,608 puan) tarafından
Burayı takma canım fazla burdakiler yazıdan ibaret konuşuyorlar sen cocuguna bak güzel anne kimse umrunda olmasın
0 oy
tarafından
İyi valla biri gelip size emir kipiyle konuşsun bebegi paylaşma nazar deydiriyorsun desin sizi bilmem kimse bana böyle konuşamaz 
0 oy
(835 puan) tarafından
Yani sen böyle yap yap demesi bana göre de yanlış ama sanki senin sözünde incitici olmuş benim çocuğum diye belirtmen normal birine desen olur ama çocuğu yok ya belki kırılmış olabilir bu arada niyetim seni kırmak da değil sadece fikrimi belirttim canım 
tarafından
Haklısın canım ama sinirlendim öyle yazdım yoksa ben ona hep dua ediyorum bebegi olsun diye
(835 puan) tarafından
Boşver sende sıkma canını inşallah onunda çocuğu olur bigün bende kızımı arada paylaşırım en son bı tanıdık banada demişti ayda yılda bir konuşuruz hemen yazmış sana tavsiyem paylaşma başına bişey gelir bilmem ne diyor bende direkt Allah korusun kendi basını ye dedim :))) sanane ya sanane
tarafından
Bende zaten gören maşallah desin bisey olmaz kız yazdım yorumdakiler nasıl okuyor bilmiyorum konuyu başka yere çekmişler bayılıyorlar
(835 puan) tarafından
Ya zaten kötü niyetli olmayan kötü bakmaz ben anladım seni  o arkadasın incinme ihtimalinide anladım ama oda yanlış konuşmuş o Zaman hiç cikarmayalim çocukların herşey de nazar nazar demek saçma ya sanki o arkadaş biraz içlenmis ve  pat diye düşünmeden konuşmuş
tarafından
Evet canım öyle buradakiler kaos çıkarmaya bayildigi için konuyu başka yere cekti
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Bende dışarda ne yediriyorsun emiyor mu diye sorana sinir oluyirm terlikle vurasim geliyor ağzının ortasına 
tarafından
Vur kız arkandayım
0 oy
(992 puan) tarafından
Kadın kötü bişey dememiş bence
tarafından
Aşkım biri gelip bebegi paylaşma nazar degdiriyorsun dese iyi niyet mi
(992 puan) tarafından
Evet ne anlıyorsunuz ki? Kadın çocuğun çok tatlı kötü niyetli insanlar görür paylaşma demek istemiş.kendi çocuğu olmadığı için seninde bu yönden sınanmani istemiyor bence ne var ki bunda
(992 puan) tarafından
Kaynanamda annemde söyler bana bu cümleyi hep. Ha onu dinlersin dinlemezsin o ayrı. Kaynanamla annem şimdi benim kızımın kötülüğüne mi demiş olacak

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 342 göst.
1 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kizilaslan (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 356 göst.
5 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,079 göst.
21 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 251 göst.
21 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde İlla (1,198 puan) tarafından soruldu

409,686 soru

12,315,923 cevap

38,827 kullanıcı