0 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

Biz misafirliğe geldik annemin kuzenindeyiz bize çiğ köfte yaptı onu yiyeceğiz şimdi siz napıyorsunuz nasıl geçiyor pazar ? 

image

11 Cevaplar

+1 oy
(2,213 puan) tarafından

Oğlumun  dogum günüydü  misafirler vardı gittiler şimdi oğlanı uyutmaya çalışıyorum  afiyet olsun  dün de eşim yapti çiğ köfte :D

tarafından
Ooo baya curcuna iyi ki doğmuş paşa :) haha hadi ya bizimkiler yapamaz :D
(2,213 puan) tarafından
Valla çok aşırı kalabalık değildi ama curcuna  vardı yine :) benimkide yapa yapa alıştı:)) teşekkür ederiz  :))(
-Reklam-
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Çok çok cok yoruldum,  dip köşe temizlik,  bulaşık,  çamaşır,  yemek ve sabah 6dan beri uyumayan bebem. Afiyet olsun 
tarafından
Hadi ya :( neyse o temizlikten sonraki koku insanı motive ediyor her şey için :) çok severim temizlik kokusunu ❤️ sağol canım
0 oy
tarafından

image

parka gitmeye hazırlanıyoruz inşallah cikabilcez
tarafından
Parka çıkmak ayrı dert eve girmek apayrı :D
0 oy
(14,532 puan) tarafından
Afiyet olsun.

Burdan bacimla parka gittik geldik. Genel olarak donemecli bı zamandaym ama şükür diyelm
tarafından
Okuyunca hemen amin dedim ❤️
(14,532 puan) tarafından
Teşekkür ederim balım ♥️♥️ Allah büyük Allah kerim ♥️
(1,754 puan) tarafından
Kurban olurum sana kurban ❤❤❤❤❤ seni çok ama çok seviyorum gülüm ❤Rabbim herşeyi güzel kalbine göre versin inşallah❤
(14,532 puan) tarafından
Ağlarım bak smdi yeminle zaten tuhaflardaym bilion beni duygulandirma he :'(
Ben sana kurban olurum  :'( ben de çok seviyorum seni  :'( ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
(1,754 puan) tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
(5,599 puan) tarafından

Afiyet olsun canım  balkon çok keyifsiz bir şeyler mi yapsam dedim. Adam bu miniği almış ben de minik ile çay içiyorum :)image

tarafından
Afiyet olsunnn
tarafından
Oh mis olmuş vallahi afiyet olsun :)
(5,599 puan) tarafından
Teşekkür ederim bebişler ❤️❤️
tarafından
Fiko çiçeğin çok güzel maşaAllâh bayıldım afiyet olsun şekerim
(5,599 puan) tarafından
Ben de çok sevdim, en güzelleri sizin olsun hepimizin olsun inşallah. Teşekkürler canım
0 oy
(1,754 puan) tarafından

• Burdan bacımla parka gittik sonra eşim işten çıkınca geldi biraz gezdik ve sonuç☺image

eşimle dışarıdayız gezdik biraz yoruldum oturduk yeni❤ afiyet olsun canım ☺

tarafından
İyi etmişsiniz sizi görünce bende eşimi özlediğimi farkettim :,)
(1,754 puan) tarafından
Allah kavuştursun inşallah canım❤
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Afyet oslun cnm hamileikden beri yemedim özlemişim çiğ köfte köfte sarımsaklı seyelr maf ediyordu beni mantı  ama şimdi mantı yapyom:)bgun biraz tamizlik yaptm bebisin odasını sildim doğumdan sonra ancak fırsat bebbisim durmuyor o uymuskken yemek yiyim yoksa pilin bityor durmadginda aç kalcamm evde sıcak fenalikar geçiriyorum bu aralr cidden misafirlik denediniz bir yerlere çıkmayı o kdar özlemişim neyse 40 ma az kaldı ciksada bizde çıkalim.bi yerlrere
tarafından
40 I niye bekliyon kız havalar mis gibi çık gez :)
(1,119 puan) tarafından
Aslında 40dan ziyada Kızımda husursuz gazı var yatma kalkammiz dengesiz sabah banyo sudur gazidir kahvaltidir eşim ise gidyor tek cikamiyorum bebek arbamiz yok daha  zaten doğum dan beri hatsneye falan kaç kez bide kaynaya gitik bu aralr biraz rahtlarsa çıkarız esimde geç geliyor öğlen ise gidyor o ara ancak bebek banyosu bebeyin gazı falan kahvaltı bı bakyom eşim gitmiş benle bebiş akşam 00 ye kadar cebelesiyoruz:)ama havalrda sıcak cidden bunaliyorum eşim diyor biraz toprlansin sahile falan denize falan gidelim bebek kaç aylık olsa çıkarız yakın park var enznda
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım gerçekten bebekler o aylarda aşırı zor büyüyünce de zor halbuki ama :D senin kaçıncı bilmiyorum ama ben tek oğlumla baş edemezdim tek başıma şansım teyzelerim annem falan vardı yanımda yalnız büyütmek zor olurdu benim için
(1,119 puan) tarafından
İlk çocuk bende tekim gündüz eşim 2ye kadar evde iyi kötü destekcim şükür rahat yiyip icyom eşim ise gidyor kimldiyamiyom adeta aç kaldgım oluyor şimdi diyorum insalar nasıl 4 5le yapıyor bana diyorlardı 40li bebek ye içir yatır büyunce zor inan bu dönemde zor bazen eşim diyor ağzı var dili yok ne istiyor araştıra araştıra kendi bildgimzle öyle devam ediyoruz şükür 1 aylık olduk 40 ciknca düzen oturur deniliyor  rabbim kolaylik versin zor süreçler
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Tamamen sıkıcı bir gündü ya eşim gece vardiyasından  geldiği için tıkırtı şıkırtı olmasın diye bı iş yapamadım akşam oldu ye iç topla et. Şimdi kızıma banyo yaptırdım uyutuyorum :) 
tarafından
Bizde baybırtta öyleydik valla eşim işten gelince uyurdu hem okul hem iş yorucu oluyordu :) annemlerleyim diye geziyorum bende :)
(2,368 puan) tarafından
Ne güzel canım benim tadını çıkar :) iyi gezmeler ❤️
0 oy
(3,847 puan) tarafından
Afiyet olsun canım pazar olduğu bile belli olmuyor benim için eşim sabah geldi hayla uyuyor yarında Sabah gidecek hep tektim yine tekim yani 
tarafından
Sağol canım
Ekmek parası işte :/
(3,847 puan) tarafından
Aynen canım valla
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Com yorgunum 32 haftalık hamileyim iki odanın camını sildim tukunu yıkadım taktım ev supurdum toz aldım yemek yapmaya gücüm bile kalmadı dışardan söyledim hala ölü gibiyim
tarafından
Valla yine iyi yapmışsın maşallah ben panda gibi yatıyordum :D o haftalarda
0 oy
tarafından
Maşallah canım afiyet olsun bana çiğköfte tarifi verebilirmisin benimki hiç böyle olmuyor yaaa 
tarafından
Valla ben yapmadım kız annemin kuzeni yaptı ben beceremem :D
tarafından
Valla güzel yapmış canım ellerine sağlık :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 377 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,281 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 292 göst.
0 oy
7 cevap 309 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde huzun_iyidir (6,962 puan) tarafından soruldu
+7 oy
21 cevap 548 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde curious (1,091 puan) tarafından soruldu