0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
Kizlar kızım 3bucuk yaşında hatta 4 de diyebiliriz 3ay var 4 yaşına bu yaşına kadar çocuğum çok çekti hep başına Bi iş geliyor korkmaya başladım artık ne yapacagim akıl fikir tavsiye verin ne olur 4 5 aylıkken kolu çıktı sağ kolu sonra aynı koldan yine sağ kolu kırıldı ameliyat oldu 1bucuk yaşında 3 ay alcida kaldı kolu sonra bileği çıktı geçen de 2gun önce tekrar kolu çıktı hastaneye gittik doktor taktı sadece buda değil sürekli düşüyor ya bi tarafını morartiyo ya kanatiyo ya sisiyo ne yapmaliyim kizlar Allah aşkına bisey söyleyin korkuyorum 4aylik da hamileyim bu arada kızım da çok hiperaktif

3 Cevaplar

0 oy
(14,763 puan) tarafından
bilmiyorum nazar da olabilir adak felan var mi canim aklima o geldi 
(221 puan) tarafından
Canim öyle adak gibi niyet etmedim ama biseyler dagiticam diye niyet etmiştim Onu da dagitamadim Bi türlü
-Reklam-
0 oy
(482 puan) tarafından
Bence güvendiğin bi hocaya götür canım. Ya da bi kağıda arapça Ayetel kürsi yaz, katla, bir beze sar, üzerinde taşısın. Her gün üzerine ayetel kürsi, felak, nas, Fatiha, İhlas suresi de okuyabilirsin. Ya da bu sureleri bi bardak suya okuyup üfleyip çocuğuna içirebilirsin. 
(221 puan) tarafından
Öyle tanıdığım güvendiğim Bi hoca hiç yok canım ama bu dediğin aklımda kalsın kağıda yazarim ama uzerinde tutacagini da sanmıyorum küçük olsa olur ama büyük jerseyin farkında biraz da inat benim giydirdigim kıyafeti bile çıkartıyor değiştiriyor sürekli ama onun dışında okuyorum hergun duayla uyutuyorum hatta
(482 puan) tarafından
Ayy ne güzel yapıyorsunuz. :) o zaman dediğim gibi sureleri bi bardak suya okuyup üfleyin bence. Gün içinde suyu çocuğunuza içirin isterseniz. Allah her türlü şerden korusun inşallah çocuğunuzu.
(221 puan) tarafından
Amin canimbenim Allah razı olsun sağol Allahim hepimizin evlatlarını korusun inşallah ❤
(482 puan) tarafından
Amin inşallah canım ❤️
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Adak falan var mı üstünüzde biz de yaşadık oğlan doğunca maddi olarak sıfırı tuketmistik bu yüzden adağı yerine getirene kadar neler çektik..

Önce doğumda kafatası kırıldı,sefal hematom..

Sonra 4 aya kadar sarılık oldu geçmeyen sarılık..

40 çıktı annemler geldi bizi aldı onlara gidicekken kaza yaptık ..

Sonra dediler ki kafatasında kan yıkımı olduğu için bu çocuğun sarılık geçmiyor beyin cerrahisinde takipteydik hep.

Denildi ki beyne kan sizarsa engelli kalacak..

O ara hemanjiyom büyüdü onun peşine kosturduk..

Derken geçmeyen sarılık nedeni araştırılırken tahlillerde bı enzim eksikliği çıktı..

Dediler ki 2 yaşa kadar normal ilerleyecek,2 yaşından sonra bu çocuk kazandığı yetilerini kaybedecek...

8 aya kadar gözümüzü açamadık yani..

8. Ayda adagi yerine getirince evet dedik ya bu sebepten mis yani..
(221 puan) tarafından
Baya bisey atlatmissiniz neyse ki geçmiş çok şükür Allahim bidaha yasatmasininsallah ben hic adak alamadım canım ama kızımın kolu kırıldıktan sonra bissyler dağıtmak için niyet etmistim onuda yapamadim hala ama içime dert oldu hep aksilikler çıktı eşim yeni düzenli ise girdi bu aralar Allahim nasip ederse dagitacagim inşallah
(14,491 puan) tarafından
Heh eğer varsa niyet ettiğin mutlaka yerine getir yavrum inan ki adak parasindan çok daha fazlasını biz hastanelere git gel yaparken harcadık.. o dönemki korkular da cabası..
(221 puan) tarafından
Allahim kimseyw yaşatmasın çok zor Allahim kimseyi de evladiyla sinamasin inşallah bu ara yapacağım canım aklımda yeni eşimin işi düzene girmeye başladı bende eşimin parası olsun alın teri diye hep bekledim ordan burdan alarak da olmaz
(14,491 puan) tarafından
Evet canım evet bizim de oğlumun doğumuyla battigimizi öğrenmiştim resmen..
Sıfırı tükettik. Arabayı satıp borçları ödemek zorundaydık,düşün ki arabayı satmak icin muayene cezaları falan varmış onları ödemek için bile oğluma gelen altınları vermek zorunda kalmıştık.
Günü Zoe geciriyoduk anlayacagn, adak için o parayı bı turlu toplayamazdik
(221 puan) tarafından
Valla canım bizde öyleyiz evlendigimiz günden beri başımız sıkıntıdan kurtulmadi hep maddi sikinti yaşıyoruz eşim yüksek model arabasını satıp 2004 model araba aldı şimdi oda sürekli bozuluyo derdi bitmiyor biseyi cikiyo evde bereket felan da yok yani 40bin maaş aliyo ama hiç bisey yapamiyoruz para gidiyo
(14,491 puan) tarafından
Öyle iyi anlıyorum ki seni ben..
Ev vardı satilmis..
Araba kiralama yapiyolardi arabalar gtmisti benim haberim yoktu..
Doğuma çok az kala söyledi bana.
Altındaki araba kalmıştı doğumdan 4 ay sonra onu satmak için bile oğluma gelen altınları vermek zorunda kalmıştık..
Emziriyorum canım tatlı cekiyo evde toz puding var, süt yokki yapayım .. kasikla puding yiyorum toz halde..
Bı tufandi vurmuştu bize.
Ama neydi,sevgi vardı yani duruyodu hisler yerinde..
Şimdi eskisi kadar tabiki değiliz ama bazı şeyler yerine kondu ama huzur yok artık..
(221 puan) tarafından
Öyle de çok kötü gerekirse insanda para olmasın sonuçta para harcanır biter seninle öbür tarafa gelmicek paran veya malın mülkün ama huzur çok önemli huzur olsun gerisi boş

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 521 göst.
1 Ocak 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,134 göst.
11 Aralık 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤️berk bebek❤️ (1,164 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 274 göst.
20 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Busebade (964 puan) tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,738 cevap

36,824 kullanıcı

...