Bugün eltimgille ikindin pikniğe gittik. Yemek yedik, çay içerken oradan buradan konuşurken eltimin kız kardeşi ile ilgili yorum yaptı eşim. Çok babasının evine gitmesi ile ilgili. Yani bizene babasının evi, eltimde biz o konulara karışmayız herkes kendi bilir dedi. Ama eşim boş boş yorum yapmaya devam etti. Sonra kayınpederden de yardım yok falan dedi. Sonra benim kız kardeşim yeni evlendi ve anneme yakın ev tuttu ona laf etmeye başladı. Bende sanane diye kızdım. En sonda insan babasını seçemez ama kayınpederini seçer, zengin kız almalıymışız abi falan dedi, zaten düşünüyorum dedi. Abisinde artık saçmalaya başladın sus artık dedi. Bende arabanın anahtarını ver defol git dedim. Zaten sonrasında da moralim bozuldu oturdum. Abisi ile tuvalete gidince eltim Nur cidden allah sana sabır versin, iyi ki ikinciyi doğurmuyorsun bu hak etmiyor dedi. O kadar haklı ki. Şimdi eve geldik küs müsün diyor. Bir insan nasıl bu kadar yüzsüz olur anlamıyorum. İşine gelince seviyorum der, gram sevmiyor buna adım gibi eminim. Artık benimde gözümden düşüyor farkında değil