0 oy
474 göst.
Aile kategorisinde (2,469 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bugün eltimgille ikindin pikniğe gittik. Yemek yedik, çay içerken oradan buradan konuşurken eltimin kız kardeşi ile ilgili yorum yaptı eşim. Çok babasının evine gitmesi ile ilgili. Yani bizene babasının evi, eltimde biz o konulara karışmayız herkes kendi bilir dedi. Ama eşim boş boş yorum  yapmaya devam etti. Sonra kayınpederden de yardım yok falan dedi. Sonra benim kız kardeşim yeni evlendi ve anneme yakın ev tuttu ona laf etmeye başladı. Bende sanane diye kızdım. En sonda insan babasını seçemez ama kayınpederini seçer, zengin kız almalıymışız abi falan dedi, zaten düşünüyorum dedi. Abisinde artık saçmalaya başladın sus artık dedi. Bende arabanın anahtarını ver defol git dedim. Zaten sonrasında da moralim bozuldu oturdum. Abisi ile tuvalete gidince eltim Nur cidden allah sana sabır versin, iyi ki ikinciyi doğurmuyorsun bu hak etmiyor dedi. O kadar haklı ki. Şimdi eve geldik küs müsün diyor. Bir insan nasıl bu kadar yüzsüz olur anlamıyorum. İşine gelince seviyorum der, gram sevmiyor buna adım gibi eminim. Artık benimde gözümden düşüyor farkında değil

12 Cevaplar

+2 oy
(4,592 puan) tarafından

Ne kadar kendiniz bilmez bir koca.

Koca bile degil hala zeka seviyesi benim 5 yasindaki oglumla bir 
Birde kusmusun diye soruyor ha 
Yok canim yaptigin esprilere içten içe gülüyorum 
(2,469 puan) tarafından
O kadar zoruma gitti ki yaptığı. Bende her yerde onu göklere çıkarırım. Yüzünü görmek istemiyorum artık
(4,592 puan) tarafından
Haklisin gozden düştü bir kere
-Reklam-
+2 oy
(14,491 puan) tarafından
Kendini kendisi küçük düşürmüş düşünsene öyle sacmalsmis ki abisi müdahale etmiş..

O utanç ona yeter boşver sen takma kafanı boş konuşmuş sapitmis
(2,469 puan) tarafından
Utandığını hiç sanmiyorum
+1 oy
(482 puan) tarafından
O kocanın kafasını kırarım. Hadsiz adam. Sanki bütün kızlar onun olsun diye sırada bekliyor. Bi de kötü bi şey dememiş gibi davranıyor. Dua etsin sen evi tekr etmedin. S*çmık kafalı herif. 
(2,469 puan) tarafından
Kalbimi kırıp 1 gün sonra çiçek yolluyor. Ama önemi olmuyor ki o çiçeğin
(482 puan) tarafından
O çiçeği alıp onun müsait Bi yerine...
"Zaten düşünüyorum" lafını söyleyen bi insanın gerçekten sevdiğini sanmıyorum canım. Bence yüz verme. İyice burnu sürtsün salağın. Kaç yaşında eşin? Bana pek yetişkin gibi gelmedi. Ergen gibi konuşuyor.
(2,469 puan) tarafından
Konuşmuyorum zaten, kavga etmeye bile değmez çünkü
+1 oy
(684 puan) tarafından
Bir oyun yüzünden senin onu aldattığını düşünen bir adamdan ne beklersin ki ? Bunun yanında durman kendine saygısızlık canım kusura bakma.
+1 oy
(19,278 puan) tarafından
Odun demek az kalır kusura bakma 
+1 oy
(1,207 puan) tarafından
Kocanın yerine su an yerin dibine geçtim ayy patavatsiz. 
+1 oy
tarafından
Hepsi bir yana, zengin kız almalıymışızdan sonra "zaten düşünüyorum" ne demek ? 

Siz bu adamı mı övüyorsunuz gerçekten? Arkanızdan afedersiniz s.lak diyorlardır. Başkasının yanında bu kadar hadsiz davranan bir adamın altında bilinmeyen neler çıkar kesin. Ona ne ki eltinin kızından. Ona takılması tuhaf.
+1 oy
(139 puan) tarafından
Canım eşin tam olarak ne dedi ben hiç Bir şey anlamadım anlayıp yorum yapanlara da şaşırdım kaldım 
tarafından
Kısacası " keşke seninle degim de zengin biriyle evlenseydim ama zaten düşünüyorum" demis.  Ya kafasında büyük pislikler var ya da ciddi anlamda manyağın teki. Gerçi önceki postlara da baktım bir ara sırf karısı tavla oynuyor diye sen beni aldatıyorsun bosanacam falan demiş ne bileyim sanki adamin kafasinda birileri var gibi geldi bana
(139 puan) tarafından
Anladım şimdi tşk ederim canım
+1 oy
tarafından
Benim eşinizin kopyası gibi bir eniştem var ablamın ömrünü yemiş 
+1 oy
(989 puan) tarafından
Kız sende deseydin haklısın ben kayinbabami secememisim diyeee
(2,469 puan) tarafından
Dedim zaten ama daha da ağır konuşmayı düşündüm sonra dedim dilime yazık değmez
(989 puan) tarafından
Amaan boşver insan bı süre sonra cevap bile vermek istemez o adama
0 oy
(739 puan) tarafından
Babası zengin kızlarda kolllarını açmış dengesiz lafını bilmiyen fakir fukura gelsede etimizden sütümüzden nemalansa diye bekliyor zaten. 
(2,469 puan) tarafından
Benden başka ***** evlenmezdi zaten
0 oy
(6,869 puan) tarafından
Boşuna demiyorlar akıl yaşta değil baştadır diye en sinir olduğum insan tipi yerini bilmeyen nerde ne konuşmasını bilmeyen insan Allah'tan eltin anlayışlı biriymiş sana onları diyerek eşinin ne m.l olduğunu anlamış 
(2,469 puan) tarafından
Eltimle aramız çok iyidir. Konuştuklarımız aramızsda kalır. O da tanıyor 10 yıldır eşimi sonuçta
(6,869 puan) tarafından
Valla Allah sabır versin canım sana

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 414 göst.
30 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 319 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Zormelek (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 786 göst.
11 Şubat 2020 Aile kategorisinde Hicrannn (1,211 puan) tarafından soruldu