0 oy
259 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (436 puan) tarafından
Kızım çok iştahsız. Kan tahlilide yaptırıp değerlerine baktıramıyoruz. Kibebekken alerjisi vardı çogu şeye ve dişleri çok geç çıktı.şimdide çok seçici ve yemesi çok çok az. Vitamin ilacı kullananınız var mı ?b12 ya da başka ilaçlar. Balığa da alerjisi var. Balık yagıda tüketemiyor. 

6 Cevaplar

0 oy
(961 puan) tarafından
26 yaș ocean orzak İn balık yağını kullanıyorum 
(436 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında . Onun için öneri istiyorum .
(1,532 puan) tarafından
Canım benim kızda çok iştahsız kaç kilo biz 12 yi göremiyoruz
(436 puan) tarafından
26 yaş yazmışsında kendin kullanıyorsun sandım. 14 kg kızım ama zayıf görüntüsü var. Önenli değil zayıf oluşu.vitaminsiz kalması kötü. Yediği şeyler 5 parmagımı geçmez
(961 puan) tarafından
Ay yeni fark ettim yeni girdim 26 aylık yazacağıma :))
(961 puan) tarafından
Oğlum artık nasıl olmuştu asla yemek yemwk istemeyen yemeği görünce kaçan yani iki lokma böle yemek istemiyorum çıldırıyordu yemeği görünce sevdiği şeyleri bile balık ygina başladım hergun veriyordum 1 hafta sonra maşallah iştahı yerine geldi oğlumun
-Reklam-
0 oy
(650 puan) tarafından
Kızım üç değilde dört buçuk yaşında doktor zinco surup yazdı arada veriyorum çünkü sürekli yemek istiyor sanırım iştahı açıldı:)))
tarafından
:Dddd
(436 puan) tarafından
Dr bu ilacı vermeden önce kan tahlili yaptırdı mı yoksa ne dediniz de dr verdi
(650 puan) tarafından
Canım mide bulantısı vardı boqazinda enfeksiyon vardı yemiyo dedim direk bunu yazdı
0 oy
(5,112 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Zinco kaşık kullandım canm hem vitamin hem iştah açıcı hemde bağışıklık güçlendiriyor bitkisel bir ilac

(436 puan) tarafından
Kaç yaşında çocugun
(436 puan) tarafından
İlacın resmini ekler misin
(16,563 puan) tarafından
Bekliyorum bende
tarafından
Fotosunu yükleyebilirsiniz bende yazdirayimdoktira
(5,112 puan) tarafından
İki yaşından itibaren kullanılır cnm
(5,112 puan) tarafından
Ekliyorum hmen
(436 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Benim büyük kızım dört yaşında 12 kilo küçükte 2 yaşında 9 kiloydu canm eczaneden arcivit aldım onlar önerdi yani bı şişeyi bitirdiler baya maşallah yemeklerini yiyolar istahlari acildi
(436 puan) tarafından
MaşAllah canım
0 oy
(794 puan) tarafından
Bende az önce buna benzer post açtım zinco al diyo herkez belki seninde işine yarar 
(436 puan) tarafından
Yarın dr a sorup alacagım
(794 puan) tarafından
Aynen bende öyle yapicam
0 oy
(1,855 puan) tarafından
4 yıl çektik iştahsızlık kafayı yemek üzereydim 10 gün önce balik yağı önerdi drumuz Allahm diyorum keşke daha önce alsaydım eziyet etmişim 4 yıldır kendime bir iştahı açıldı maşallah nazar değmesin aman. Görmen lazım çok şükür diyorum 
(1,855 puan) tarafından
Mollers balik yağı Dr danış bence yoksa vitamin takviyesi falan yazıyorlar o da bir işe yaramıyor malesef
(436 puan) tarafından
Balık alerjisi var kullanamam balık yagını. Ama başka vitaminler arıyorum .

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 85 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma236 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 120 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 3434istnbl (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 264 göst.
21 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu

411,223 soru

12,378,152 cevap

42,987 kullanıcı

Kategoriler

...