0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (877 puan) tarafından
Hep ivira ivira para gidiyor bu kez ddik akülü araba alalım ama çok pahalı olmayacak şekilde ikinci el alalım diyorum eşim hayır diyor ama

13 Cevaplar

+1 oy
(251 puan) tarafından
 Pilsan in beyaz renkli olanıni aldık 8000 di fiyatı. Eşim olmadan kullanamıyorum ama çünkü mahallede dar yollarda zor oluyor sahile falan gidersek anca öyle ama kızım severek biniyor 
-Reklam-
0 oy
(14,742 puan) tarafından
yerin var mi koyacak ? ay Allahim 4 senedir duruyor bi kez binmedi esimin amcasi vermisti yok ne indirebilirim ne kaldirabilirim bos bos duruyor 
(877 puan) tarafından
E sat kuzu sahibindene koy elde gelip alirlar
(14,742 puan) tarafından
ya ben isterim de esim istemiyor oglan dogmadi daha ona lazim olur diyo :D
0 oy
(517 puan) tarafından
A101e eliyo canım 6bin e yakındı galiba fiyatı 
(877 puan) tarafından
Gördüm onu bende
0 oy
(14,487 puan) tarafından
Valla abimlerde var inan ki ortmusler üstünü yeğenin habire istemesin bahçeye indirmek zor diye..

E hilal var burda,onunki de hep evde .

Akülü araba için bahçen olcak,

Yada araban( bagaja atıp sahile yada ne bilim sürülecek yere götürmek için)

E kuzenimde var depodan çıkarmak zor diye boşuna duruyo diyo hep..

Gerekli mi değil mi bilmiyorum..

Evet güzel tbiki çocuklar çok da seviyor ama imkanın varsa kullanacak alanın varsa guzel
(877 puan) tarafından
Gereksiz ama işte çocuk başka çocuklarda görünce heves ediyor bende çok üzülüyorum onu öyle görünce
0 oy
(438 puan) tarafından
Ya evin müstakil olacak bahçen sokağın müsait olacak yada garajın depon vs olacak koymak için evden indir tekrar eve çıkar çok zor bizde var ama 2 3 kere eşim anca indirmiştir onda da 5 dk zor biniyor koşmak yürümek istiyor çocuk içinde otur otur sıkılıyor. Bence gerekli bişey değil görümcem doğum gününde almıştı oğluma evde boş yere yer kaplıyor şimdi 
(877 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Bi yanım senin gibi düşünüyor diğer yanım çocuğum başkasının oyuncaklarina çok bakıyor
0 oy
tarafından
Valla biz aldık bugün ama annemlerde kalacak yazın geldiğimizde burada kullanacağız oğlum çok düşkün arabalara bugün alırken bile yanından ayıramadık diğer çocuklarınkine sarkıyordu annemle babam dayanamadı pilsanınkini aldı fiyatını bilmiyorum ama kullanınca yine güncelledim 
(877 puan) tarafından
Zaten içim de buna gidiyor başka çocuklarda görüyor üzülüyorum bende
0 oy
(587 puan) tarafından
Bahçen varsa güzel olur ... Mesela biz apartman dayız 2 kişilik aldık aşiri ağır çok yer kaplıyor boş boş balkonda duruyor 
(877 puan) tarafından
Bahçe var müstakil deyim ama yinede çok kararsızım
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Bizim var ikisi de çok seviyor her gün parka çıkarıp bindiriyorum
(1,497 puan) tarafından
https://ty.gl/i45tunk89b bizimki bundan o dönem en uygun buydu bizim bütçemize
(877 puan) tarafından
Parka götürsen diğer çocuklarda isteyecek benim oğlum hiç paylaşımcı değil ki
(1,497 puan) tarafından
Parka genelde sakin zamanlarda gidiyoruz genelde dolu olmuyor ama binmek isteyen çocuklar olursa da bindiriyorum bir şekilde çocuklarımı ikna edip
0 oy
tarafından
7.500 aldık yeni ha çok yer kaplıyor gönlü var ama küçük bebekle assagiya indiremiyorum
(877 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(582 puan) tarafından
Akülü arabanın voltajı yüksek olsun bir de tekerleri büyük olsun. Taşlı yerde yere sürtmesin. Jip gibi olanlar var biz ondan aldık kızıma. Rancer diye geçiyor 
(877 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canım
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Valla sürekli kullanacaksa, evine sokup çikarmak sorun olmayacaksa öylr al. Ablamlar aldı 4 yıldır 5 kere anca kullandilar öyle yer kapliyor. Birde ağir oynamiyor yerinden. 
(877 puan) tarafından
Sürekli olmaz bende panik atak var ben asla içine bindirip süremem ancak hafta sonu babasi
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Ayy çok gereksiz birşey . Ne diye aldık bilmiyorum. Kışın soğuk diye sürülmüyor. Yazın sıcak diye. Diğer çocuklarda cabası. Kaldı öyle kömürlükte. Boşa para verdim 
(877 puan) tarafından
Bi yanım sırf bu yüzden almak istemiyor neyse kız en iyisi 3 tekerlekli bisiklet
(1,862 puan) tarafından
Kesinlikle bacım. Hatta 4 teker al. Büyüyünce arka tekerleri sökersin 2 teker kullanır
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Ankaradaysan babymall derim e bebekte 10_12 bin civarı olan aracı 7.200 e aldık 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 391 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,818 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 194 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,661 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 238 göst.
11 Eylül 2024 Moda kategorisinde Neyla (434 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 550 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,512 kullanıcı