0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (998 puan) tarafından

Herkese iyi geceler. 

Bir erkek neden sürekli iş değiştirir. Önce haftada bir sonra ayda bir sonra üç ayda bir. Parasını alamama gibi bir problem yaşamadı hiç bir yerde, hadi kafasına uymadı diyelim altı ayda sekiz on iş değiştirilir mi. Bende çalıştım iş hayatını bilen biriyim fakat mantığıma yatmıyor bir türlü ne olabilir bunun sebebi sizce

5 Cevaplar

0 oy
(6,909 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Çalışmak istememe rahatlık gezmesi daha cazip geliyor başkasının kazandığını yemesi daha keyifli bunlardan başka açıklama yok 
(998 puan) tarafından
Hep evde oturmak istiyor haklısın
(6,909 puan) tarafından
Bizimde bı tanıdık var da aynı eşin gibi sıkıntılı bir durum kiralarını zor denk getiriyorlar
(998 puan) tarafından
Mesele para değil amaçsız olması hiç paraya takılmadım az çok önemli değil her işi de yaparım bende çalışırım namusumla hiç mesele değil fakat ben bunu yuvam için çocuğum için yaparım bu beni iter. Onu iten bişey yok fakat çok seviyor açıklaması bu. Beynimle oynuyor ise gitmiyorum çünkü sizden ayrı kalmak istemiyorum. Sevgi bu değil anlatıyorum yok ben sizsiz yapmamam gerçekten beynimle oynuyor üzülüyorum da bazen
(6,909 puan) tarafından
Tanıdığım da öyle yaptı paraya takılmadı az çok demedi kendisi de ev temizliği hasta bakıcılığı yaptı şimdi de bina temizliği yapıyor oda aynı sen gibi çocuklarım var yuvam bozulmasın vs vs dedi şimdi adam daha kötü oluyo gibi birşey oğlanlar da büyüdü biri aynı babası gibi birisi çalışıyor sorsan eşini evini çok seviyor bence eşini cocuklarini seven biri en başta ise giderken kimseye muhtaç olmasın istediklerini alabileyim yetebileyim der manevi olarak zaten çöküyoruz birde maddi durum işin içine girince iş daha da zor oluyo sizi seviyorum ayrılmak istemiyorum bahanesi den çıkması lazım
(998 puan) tarafından
Çok haklısın çok teşekkür ediyorum
-Reklam-
0 oy
(44 puan) tarafından
Valla canım sebebini bulursan banada söyle. Bendede bitane var resmen 1 yıl içinde nerden baksan 10 kere iş değiştirdi bıktım artık ne bir düzenli gelirim oluyor ne bisey
(998 puan) tarafından
Yani işte az da olsa düzenli olsa birşey olacak da düzen olmayınca hiç bir şey olmuyor malesef
0 oy
(1,207 puan) tarafından
G.otune zor geliyor 
(998 puan) tarafından
Ama ne olacak onu bilmiyorum hani miras kalmayacak çocuk var ben düşünüyorum o düşünmüyor böyle ne olur bilmem
(1,207 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.
(998 puan) tarafından
Sağolasın.
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Kabaca bie tabir ile mahalle delikanlisi böyle insanlar Biri bir seybdesin hemen gurur yaparlar alınirlar darilirlar hemen delikanlilik artistlik isten cikarlar.
(998 puan) tarafından
Ya bacım inan kimsenin birşey dediği yok yeterki çalışsın diye, işten geliyor beni çok seviyorlar gördün mü beni çok tutuyorlar diyor
(1,183 puan) tarafından
İşte biri egosunu sarstiği an isten cikiyorlar.Birde bunlarin ben kendi isimi kuracagim versiyonu var.Batirirlar tum parayi fln.
(998 puan) tarafından
Aaa evet evet ilk fırsatta kendi işini yapacakmış bende para biriktirmeye çalışıyorum kendi işini yapacak birikim olsun diye çalış da yap diyorum gene de yok ama hep o sözcük var
0 oy
(326 puan) tarafından
İş zor geliyordur
(326 puan) tarafından
Allah kolaylık versin bacim
(998 puan) tarafından
Çok şükür ki mesleğim var iyi ki okumuşum çalışmışım vallahi olmasaydı işte o zaman hiç güvenemezdim kendime en azından şimdi diyorum bişey olsa eşek gibi çalışırım paşa gibi yerim sağolasın
(326 puan) tarafından
Kendi ayaklarin üzerinde durmak kadar iyisi yok
(998 puan) tarafından
Kesinlikle. Çok teşekkür ediyorum
(326 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 48 göst.
+2 oy
8 cevap 381 göst.
0 oy