0 oy
105 göst.
önce Diğer kategorisinde (701 puan) tarafından

Eminim hala bebeğini uyutmaya çalışan ama ısrarla uyumayan anneler şuan burada :)

7 Cevaplar

+1 oy
önce (1,023 puan) tarafından

Aslında bebeği uyuyup kaşınan anneler de burada :D mesela ben bsjsjs

İnanır mısın oğlum 2 yaşında ve 1 haftadır berbat geçiyor günümüz geceleri dehşet ağlama krizleri tutuyordu 2 gündür sadece çok iyi Allah nazardan saklasın valla ben de canıma susamış gibi 2 gündür 4 te uyuyorum uykum gelmiyor gerçekten aynı senin gibiyim bende :)
önce (701 puan) tarafından
Benim eşim yanımda değil yurt dışında 3 aylık bebem var böyle ona içerlendim bugün uyku tutmadı
Öyle mi Allah kavuştursun canım bilirim zor benimde eşimden ayrı kalmak zorunda kaldığım zamanlar oldu insan zorlanıyor … ama ama ama sonu güzel bitecekse bu ayrılıkların ki öyle dua edelim Rabbim gönlünüzdeki kalbinizdeki duaları size en güzel şekilde yazsın ve kabul etsin :) her şey gelip geçici :) amaney 3 aylık mı ayaklarını ısırdığım maşallah Rabbim sağlıklı uzun ömürler yazsın :)
Benim biraz psikiyatriye gitmem gerek galiba yatağa yatınca dehşet düşünüyorum yani beynim susmuyor gerçekten belki de bu yüzden uyumak istemiyorum :)
Ya ne güzel şeyler yazmışsınız aminn teşekkür ederim .. sizinde bütün dualarınız istekleriniz kabul olsun inşallah hayattan beklediğiniz ne varsa hepsi tek tek gerçekleşsin :)
Amin canım amin çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
önce (540 puan) tarafından
Asla gece göz kırpmayan gazlı bebe annesi
Geçiyor kız hiç kendine dert etme neler geçti neler ah ah yaşaması zor ama geçmesini görmek nefes aldırıyor :D kaç evladın var bilmiyorum ama tekse yani 2 seneye kraliçe oluyorsun :)
Ay brnim oğlumda öyleydi çok zor allah yardımcın olsun
İki çocuk oğlum oyleydı büyüttüm kızımda kolik sabaha kadar bir gram uyku yok geçer aynen canları saolsun ne diyim
Allah razı olsun gurmeanne
0 oy
önce (1,337 puan) tarafından

An itibariyle uyuttum hepsini. Şimdi keyif zamanı :D

Keyif derken uyku galiba :)
önce (1,337 puan) tarafından
Bir bardak çay ya da kahve içecektim ama geri uyandı :( o da yalan oldu..
0 oy
önce (431 puan) tarafından
Dört aydır sabah saat yediye kadar uyanık , üç aylık hamileyim, bence daha fazla detay vermeme gerek yok, şu an saat 07:30 hala uyutmaya çalışıyorum :⁠-⁠\
önce (1,132 puan) tarafından
Aboww iyi cesaret etmissin hamileliğe bu şartlar altinda canım :)) benimki 1 hafta uykusuz kalsa ben hayatı sorgulamaya başlıyorum
Düşün artık halimi, düzelmiyor uykusu her şeyi denedim olmuyor, hamileliligi öğrendiğim de iki aylık olmuştu bebek bide kürtaj taraftari değilim Allah nasip etmiş nasip kiyayim ben , ama bu bebeğim maf etti beni uykusuzluk yorgunluk hamilelik, delirmeme ramak kalmış durumdayim :⁠-⁠)
önce (1,132 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım aldırılirmi hiç allah korusun sağlıkla gelsin inşallah ,ama uykusuz çocukla gerçekten baya zor geçer benimki ara ara uyumuyor göçüyorum resmen .seninkiler de büyür gider geçer bu günler :)
İnşallah ya tek umudum o
0 oy
önce (548 puan) tarafından
3 yaş bebem babasıyla uyuyor buçuk bebemle bakışıyoruz fatih bulut abimizin dediği gibi yalan oldu gençliğim bak talanda oldu diyip konuyu kapatiyorum
0 oy
önce (1,010 puan) tarafından

bebeğimi uyutmaya çalışırken asla burada olamam :) ışığı gördüğü an kalkar çünkü

0 oy
önce (4,378 puan) tarafından

Bebeği uyutmanin en en en etkili yöntemi emziriyorsun altını alıyorsun babanın kucağına verip dönüp uyuyorsun :D 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 111 göst.
0 oy
6 cevap 121 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 85 göst.
0 oy
8 cevap 172 göst.

409,790 soru

12,319,945 cevap