0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Adetime daha 8 gün var , ama Fazlaca gebelik belirtilerim var .

image

11 Cevaplar

0 oy
(1,696 puan) tarafından
Hemen çıktıysa o çizgi  hamilesin
tarafından
Hemen çıktı bide fotoda fazla net değil
(1,696 puan) tarafından
Ben bu hamilelik testi ile öğrenmiştim. Yarın tekrarla cnm. Yarında çıkarsa Kesin var demektir
tarafından
Elimde bı tane test tek kaldı, onuda 2,3 gün sonra yapacam inşallah, lütfen dua edin
(1,696 puan) tarafından
Hamileyim.  Rabbım nasip etsin inşallah. Ama içime güzel şeyler doğdu.
tarafından
İnşallah vardır, Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Erken gebelik testi alsaydın bunda çıkmaz.
tarafından
Yokmu bişey, var gibi ama fotoda net değil
0 oy
(347 puan) tarafından
Hayır çünkü hamileysen ki inşallah daha 7 günde kanda belli oluyor 
tarafından
7 gün derken anlamadım
(2,214 puan) tarafından
Ben regl 11 gün kala kaset testle öğrenmiştim
(347 puan) tarafından
O zaman erken yumrtlama olmuştur internetten de bakabilirsiniz imkansız çünkü gebelik oluşumu doktorlar bile diyor adet gecsin öyle yapın testi
(2,214 puan) tarafından
Ben adet bittikten bir gün sonra tek ilişki kalmışım ihtimal bile vermedim sonra baktım belirti vs derken 11 gün kaldı gittim kan verdim 11 kusuratlı bişey çıkmıştı
0 oy
(836 puan) tarafından
Var sanki canım bide 8 gün varmış daha ona ragmen silik çizgi gözüküyor 
tarafından
Ay inşallah bebeğin çok iyiydir sağlıklıdır, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
(836 puan) tarafından
Amin inşallah canım:( önemli olan ilk 10 dakika zaten içimden var gibi geçti çizgi de silik zaten yarın tekrar yap istersen yine çıkarsa hamilesindir bence
tarafından
Aslında yarın sabah yapacaktım ama 2,3 gün sabredecem onda da çıkarsa kan verecem inşallah
(836 puan) tarafından
Ayy hadi inşallah ya haber ver mutlaka buradan:)❤️
tarafından
İnşallah vardır da güzel haberlerle gelirim
0 oy
(994 puan) tarafından
Canım ikinci çizgi silik görünüyor hemen çıktıysa yenidir vardır inşallah. İdrar biraz fazla damlatmışsın gibi sanki imkanın olursa tekrarla veya birkaç gün bekle 
tarafından
Elimde bı tane kaldı onu 2,3 gün sonra yapacam inşallah,
0 oy
(9,575 puan) tarafından
Ben görüyorum var silik çizgi hayırlı olsun 
tarafından
Ay inşallah canım inşallah
0 oy
(3,416 puan) tarafından
İnşallah vardır bende 2 gün sonra yalacam inşallah benimde vardır Rabbimmsen ikimizinde sesini duy bize sağlıklı evlatlar nasip eyle 
tarafından
Amin amin inşallah,
0 oy
(2,255 puan) tarafından
Bütün postlarların hamileyimiyim hamile kalabilir miyim VS diye hepsi aynı sorular. Kendinizi çok kaptırmayın sonra negatif çıkar üzülürsünüz siz psikolojik olarak öyle hissediyor olabilirsiniz aynısını yaşadım çünkü ben dedim kesin hamileyimimdir dedim saçma sapan kaptırdım kendimi herşeyi hamileliğe bağladım sonra test yaptım kan verdim negatif çıktı çok üzüldüm ağladım.siz de işi akışına bırakın zorlamayın çok
0 oy
tarafından
Valla test bozuk gibi
tarafından
Nasıl bozuk ya Allah aşkına
tarafından
Bozuk baya bence idrarı çok damlattin sarı baya çizgi görünüyor biraz yeni test yap bence canım inşallah vardır
0 oy
(5,896 puan) tarafından
Valaha var gbi ikinci czgi çıkmış bnm de adetim bir gün kala byle olmuştu ama etken gebelik almıştım o hemen çıkıyor bundan alma etken gebelik al ama.var sanki hayrlı olsun 
(5,896 puan) tarafından
Kız essila bide sen kürtajdan snra adet oldunmu?merak ettim
tarafından
Amin Allah razı olsun canım, evet 24 şubatta kürtaj oldum, 18 Nisan'da adet oldum
(5,896 puan) tarafından
He valah bende Ocak ta kürtaj oldum şubata ilk adetimi oldum Mart'ta hamile oldgumu ogrendim darısı senin başına ama ilişki hemen snra kalkma.ayagani diklet havaya ben bide 5 gün soğan suyuda içtim.hemem adeten snra adeten ciktgim.gbi
0 oy
(3,416 puan) tarafından
Canım bu testler negatif olsa kurma çizgisi bile çıkmıyor o derece senin şuan kesin var test te bozuk değil sen git bir kan ver hayırlı olsun inşallah 
tarafından
Ay inşallah kaç gün sonra gidip kan verecem inşallah vardır nasip, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
(3,416 puan) tarafından
Amin canım bizde ikinciyi istiyoruz bugün adet günüm ne gelen var ne giden bakalım
tarafından
Hayırlısı olsun inşallah
(3,416 puan) tarafından
Amin canım inşallah

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 826 göst.
0 oy
1 cevap 96 göst.
+1 oy
7 cevap 320 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu