0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar sabah oğlumu 18 ay aşısını yaptırmaya götüreceğim ama korkuyorum zaten huysuz mız mız sizin nasıl geçti ateşlenme huzursuzluk vs oldu mu aslında 19 aylık oldu dün ama işte ben bencillik mi yaptım korkumdan götüremedim mi söylenenlerden mi etkilendim bilemiyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(482 puan) tarafından
Ben yaptırmıştım. Öyle 2 ay aşısı gibi kötü geçmemişti çok şükür. Yaptır canım. Sağlık bu. 
tarafından
Yok zaten yapılacak eninde sonunda. Çok korkuyorum ama öyle huysuz ki zaten aşıyla birlikte canıma okuyacak gibime geliyor
(482 puan) tarafından
Aşıdan sonra parka götürürsen aşı olduğunu unutur bence :D
tarafından
Kız valla öyle saçma istekleri oluyor ki canımdan beziyorum dışarı çıkmaya bile korkuyorum geçen gün hatta bugün de dün diyeyim artık burada kocaman bir süs havuzu var . İçinde kuğular ördekler var neymiş oda girecekmiş suya nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor yerlere atıyor kendini gören işkence ediyorum zanneder
(482 puan) tarafından
Ooo 2 yaş sendromu :( Alalh yardımcın olsun bacım.
-Reklam-
0 oy
(1,007 puan) tarafından
İdilcim yemin ederim bir ay var gün sayıyorum aşırı endişeliyim şurda bekliyim yaptıranları. İnşallah oğluşun hiç olmamış gibi rahat geçirir bu gece dua edeceğim 
tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim
(1,007 puan) tarafından
Canım naptın gittinizmi oldu mu aşı, nasıl
tarafından
Yok bebeğim bugün gidemedik
(1,007 puan) tarafından
Olsun canım inşallah iyi olur iyi geçer yaptırınca haber verirsin aklına gelirse bende endişe ediyorum
0 oy
(5,191 puan) tarafından
Bacaktan yapılan zor oluyor ben koldan yaptırdım hiç sıkıntı yasamdik kuzucum
tarafından
Vall hemşire artık nereden yaparsa abla ya çok korkuyorum :(
0 oy
(625 puan) tarafından
2 ay önce yaptırdık bir sorun yaşamadık 
tarafından
Ayy ne iyi vallahi dua eder misin benim oğlumda olmamış gibi geçsin
(625 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(224 puan) tarafından
Kızım 18 aylık oldu başka yere taşındım bende saki inşallah eski oturduğum yre götürüp yaptırmayı düşünüyorum bakalım neden korkuyorsun 
tarafından
Böyle aşıdan sonra kolları davul gibi olan çocuklar gördüm aşılarla alakalı kötü şeyler okuyorum ama bir kaç çocuk doktoruyla görüştüm onlar içimi rahatlattı. En korktuğum şuan canımı zaten okuyor aşıdan sonra beni mahvedecek gibime geliyor :( benim oğlum çok inatcı oldu istediği olmadığı zaman kıyameti koparıyor saçma sapan istekleri oluyor senin kızın da öyle mi
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Ben sorun yasamadim canım cok sükur huzursuzluk ates olmadi bünye meselesi biraz da sanirim
0 oy
(277 puan) tarafından
Geçen hafta yapirdim bir agizdanveriliyor  iki koldan carpol verirsin çok şükür bizde çok huysuzluk yapmadı sadece o asi yerinde kızarıklık hafif şişlik yaptı ebesine mesaj attım normal dedi kolonyalı pamuk işe yaradı hiç korkma 
0 oy
(4,323 puan) tarafından
Oğluma bütün aşılarını yaptırdım söylenenin aksine hiç huysuzluk rahatsızlık falan yasamazdi çok şükür 
0 oy
(434 puan) tarafından
Seni korkutmak için demiyorum ama kızımı 18 aylık aşısını yaptırdıktan sonra akşamına havale geçirdi ondan önce hiç bi rahatsızlığı yoktu
(699 puan) tarafından
Ben de biraz sonra aşıya götürecektim . Gerçekten çok korktum
(434 puan) tarafından
Herkeste aynı bişey olacak diye bir şey yok canım telaş etme
0 oy
tarafından
Benim 2 ay ve 4 ay aşısı disinda hiç ateşli geçir edik çok şükür 
0 oy
(699 puan) tarafından
Benim de bugün aşısı var hala götürmedim söylenenlerden çok etkilendim. Çok korkuyorum ama götürecem birazdan
0 oy
(633 puan) tarafından
Ben aşıdan ince ateş düşürücü veriyorum valla korkudan 4 saate bir veriyorum gün boyu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
19 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 93 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gulru15_ (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 451 göst.
0 oy
3 cevap 107 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (920 puan) tarafından soruldu