0 oy
675 göst.
Diğer kategorisinde (3,190 puan) tarafından
Kızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim tabiki başta bilmediğimiz için teste pozitifi görünce havalara uçtuk kızım da 3 buçuk yaşında çok sevindi anne ben abla olacam oyuncaklarmi verecem falan sonra hastaneye gittim kimyasal gebelik dediler kızıma annecim yanlış anlamisiz bebek yokmuş dedik şimdi sürekli annemin karnında bebek var doğacak ben abla olacam işte anne kendini yorma bebekte yorulur anne ben ona oyuncaklarını verecm ne zman doğacak diye sürekli soruyor ne yapmalıyım 

11 Cevaplar

+1 oy
(2,156 puan) tarafından
Demekki hemen ben hamileyim diye söylememek lazımmış tam net kesin olunca söyleseydiniz kızınıza keşke 
(3,190 puan) tarafından
Yaptım test negatif canım
(6,292 puan) tarafından
Yaa hayirlsi olsun canım tez zamanda hayırlı güzel şekilde kalbindekini versin
(3,190 puan) tarafından
Amin inşallah canım inşallah şimdide belim ağrıyor  muhtemelen adet bu ay da olmadı malesef
(6,292 puan) tarafından
Olur insAllah canım güzel düşünelim güzel olsun
(3,190 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(14,489 puan) tarafından

Oy kuzuummm..

Benm de arkadaşımın kızı öyleydi, düşük yapmıştı ama baya büyüktü.
Kızı habire diyodu annemin karnında bebek öldü falan ..
Nasıl atlattilar hatırlamıyorum ama tekrar bebek düşünüyor musunuz?
(3,190 puan) tarafından
Saolsin canım amin inşallah Allah razı olsun kizimida öptüm senin. Yerine
(7,591 puan) tarafından
Bende 28.haftaya kadar oğlum olacak zannediyordm detaylı da bile erkek denilmişti ama yavrum oldu bitti benim kız kardeşim olacak erkek değil dedi durdu artık günahsıza malum mu oldu bilmiyorum kızmis meğerse (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
(3,190 puan) tarafından
Demekki onun içine doğmuş ❤️ hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah
(14,489 puan) tarafından
Hissediyorlar kuzular ya.
Yılbaşında çekiliş vardı sınıfta..
Faruk durup durup inşallah bana Eymen çıkar dedi.
Eymene de hediye bakıyorduk artık gönlü olsun diye.
Eneeee bı bakgik ki gerçekten Eymen çıkmış :)
(3,190 puan) tarafından
İnşallah benim kızımında içine doğmuştur vardır
0 oy
(8,396 puan) tarafından
Kıyamam ona ya 
(3,190 puan) tarafından
Malesef canım iki kelimesinden biri kardeş bebek
(8,396 puan) tarafından
Keşke hamile kalsan bu ay  uzuldum şimdi
(3,190 puan) tarafından
Keşke canım bende çok üzüldüm baya sevinmiştik adetime 2 gün var bekliyorum gecikirse bir umutla yapacam
(8,396 puan) tarafından
İsallah olur canım hayırlısı
(3,190 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(3,190 puan) tarafından
Kızlar fikri olan yok mu 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Kuzum ya.. kız çocuklarının kardeş sevgisi daha bambaşka oluyor gerçekten. Benimde iki tane kızım var hamileyken de çok heyecanlıydı şimdi de kardeşini çok sever:) Rabbim sizede nasip etsin inşallah en yakın zamanda 
(3,190 puan) tarafından
Amin inşallah canım valla ne destekte bize inanmıyor
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Yani nasıl unutturulur bilmiyorum ama çok hevesli ve siz olmayacak deseniz bile kabullenmeyecek gibi 
(3,190 puan) tarafından
Malesef canım iki lafından biri kardeş bebek bizde istiyoruz ama ne dediysek hayır gelecek oyuncaklarına oynayacak hepsini ona verecem diyor bana sen yorulma üzülme bak bebekte yorulur üzülür diyor
0 oy
(9,330 puan) tarafından
Canım konuyla alakasız ama kimyasal olduğunu nasıl anladın bende ocak ayinda düşük yaptım ama kimyasal miydi değil miydi bir türlü anlamadım doktorda net bilgi vermedi. Bende korunuyorum daha nasip olmadj ondan merak ettim 
(3,190 puan) tarafından
Canım normal gebelik gibiydi gittim kese yoktu bide betam yükselmişti sonra betam düşmeye başladı ben anlamadım doktor direk bu kimyasal gebelik betadan da belli dedi alttanda muayene attı beni ertesi gün kanla düştü işte
(9,330 puan) tarafından
Benim 5+3 ilk betam 294 tü sonra gene kan verdim 95 kanama başladı o günde 42 olmuştu o zmn benimde kimyasaldi
(3,190 puan) tarafından
Evet canım benimde 7 haftalık oluyordu yani 7 hafta adet olmamıştım ilk kanım 191 çıktı sonra 200 oldu sonra tekrar 100 oldu sonra 50 sonra zaten kanama basladi ve doktor dedi bu kimyasal gebelik çoğu kadının başına geliyor ama çoğu adet sanıyor dedi
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Yine tekrarla üzülmesin ama dikkat et ♥️♥️♥️
(3,190 puan) tarafından
İşte canım ne yapacaz bilemedik ya
0 oy
(558 puan) tarafından
Bi benzerini bende yaşadım sizi iyi anlıyorum 2 yasinda kizim var 8 haftalik hamileyim geceb haftalarda doktora gittim ve bebek yoktu boş gebelikten suphelendik hersey Allahtan deyip üzülmedim sonra kızım çizdiği resimlerde anne baba kardeş diyordu bana bi kaç kez kardeş kardeş diyince kardeş yok annecim dedim gözlerim doldu agliyo musun dedi. Ben en çok onun için istiyordum bebegi gurbette yapayalniz büyüyor arkadaş olurlar dedim sonra bebeği görünce dünyalar benim oldu... Gerçekten çocuklara söylememek gerekiyormus benim kızım küçük olduğu halde kardeş kardeş diyor... Rabbim sizi de en yakın zamanda sevindirsin insallah ❤ minnos da küçük abla olsun 
(3,190 puan) tarafından
Amin inşallah canım benimde 7 haftalık ti aslında hemende söylemedik ama işte kimyasal oldu yanlış anlamisiz diyorum ama yok var diyro
0 oy
(557 puan) tarafından
Kimyasal gebelikten sonra korunmasız ilk ilişkide genellikte hamile kalınıyor. Siz yine 2 güne bir deneme yapın bu ay mutlaka tutacaktır bence. Çok fazla kadın gördüm kimyasaldan sonra hamile kalan. Benim de öyle oldu. İlk kimyasal oldu üstüne bidaha adet görmeden hamile kaldım 
(557 puan) tarafından
Benim kızım da 3 yaşında kardeş istiyor. Bana sürekli karnında kardeşim var diyor. Siz de bozuntuya vermeyin bidaha yapın :)))
(3,190 puan) tarafından
Nasip canım adetim de bugundi gelen giden yok geciksin test yapacam
0 oy
(1,810 puan) tarafından
Bende ikinci gebeligimde o hatayı yapmıştım hemen söyleyerek düşük oldu benim sonrasında çok zor oldu ama bir şekilde unuttu tekrar bebek yapmadım hemen 10 sene kadar ara verdim :) ve çok istiyordu kardeş Hamile kalınca 3 ay söylemedim hafif karnım çıkınca kendisi anlamıştı Hamile olduğumu :) 
(1,810 puan) tarafından
Arkadaş saçmalamış bizde ilk sevinçle söylemiştik bazı şeyleri yaşamadan bilemeyiz simdi sende Hamile kaldığında daha tedbirli davranırsın bazıları abartmayı sever malesef
(3,190 puan) tarafından
Nasip artık canım şuan yine gecikmem var
(1,810 puan) tarafından
Senin için hayırlısı olsun
(3,190 puan) tarafından
Saolsin canım amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 355 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Miraeymen (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 223 göst.