şu an kışlık şeyler indirimdeyken vs alabilirsin aslında, çokta almana da gerek yok başlangıç olan temel ihtiyaçları alsan yeter.nasıl bi bebek olacağını bilmedrn istifleme mesela beniö bebeğim çok kilolu doğdu ve hala tombul gidiyor 3 aylık brbeğe 9 aylık bile sıkıyor bazen ihtiyaç hiç bitmiyor o yüzden temelleri al.Kalın şeyler al bence benim bebeğim nisanda doğmasına rağmen hastane çıkışının üstüne bir ince bir kalın batraniye sarmıştık bebeğin üşütürsr gazıyla uğraş dur sonra..5 zıbın 2 hastane çıkışı 5-6 üst alt kalın pijama yeter bence.zaten çok çabuk büyüyolar yenidoğan kıyafetlerini 2-3 hafta sonra giydiremeyeceksin bile.bebek bezi olarakta ben 3 ayrı marka kullandım.bi onu bi onu takıyodum sürekli maruz kalıp alerji olmasım diye.şu anda da hangi marka indirimdeyse uygunsa onu alıyorum bi sıkıntı yaşamadık şükür.sadece puro baby markası mesela 2 numara almıştım yenidoğan bezi gib küçücüktü ona dikkat et.o markanın çok küçük oluyo bezleri.Bi de alt silme pamuğu alabilirsn ben trendyoldan 6 lı almıştım hala 2 paketi duruyor bebeğim 3 aylık.Islak mendillr değil pamukla sil pişik olmaması için.bir de pişik için pişik kremleri kortizonlu kısırlık yapabilen ya da kanserojen mad. içeriyor çoğu bununla ilgili hatta geçen bi bebek doktoru paylaşım yapmıştı pişik için kortizonlu kremleri sürüp bebeğe daha çok zarar veriyorsunuz demişti hangi sebeple olduğunu unuttum bebek yoğunbakıma alınmıştı.En güzeli kantaron yağı sürmek aklında olsun.Bebek şampuanı vs içinde siveno marka öneririm bende sebamed vardı hep konak yaptı ve içeriği de temiz değilmiş ful kimyasal kanserojen içeriyormuş sebamedin ürünlerini de bıraktım siveno aldım.Keşke biri de bana bunları söyleseydi denk geldi paylaşmak istedim canım.sağlıkla kucağına al inşallab biraz uzn oldu kusura bakma