0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Merhaba anneler 2 kizim var biri temmuzda doğdu biride Eylül'de ikisinede ince seyler aldim bu hamilleigimde dogum Kasıma denk geliyor benim gibi kasimda doğum yapacak yada yapanlar hastane çantasına neler koydular.15+2 haftalik hamileyim benimle ayni olanlar varmi cinsiyetler ogrenildimi.zaman hic geçmiyor durmus gibi geliyor bana sizler ne durumdasiniz

2 Cevaplar

0 oy
(398 puan) tarafından
Sağlıkla doğur inşallah bende kışa doğru çocuk düşünüyorum eşimle bakalım cinsiyeti ne benimde iki kızım var bide normal doğum mu
(398 puan) tarafından
Amin inşallah canım hayırlısı olsun bende çok istiyorum bir oğlum da olsun Rabb'im iki kızdan sonra erkek evlat sevgisi de yaşatsın isteyene
(275 puan) tarafından
Amin inşallah cnm insan iki meyvedende tatmak istiyor allah seninde gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
(398 puan) tarafından
Amin inşallah canım peki bişey daha sorucam planlimiydi yani bebek biz planlı düşünüyoruz tabi Allah'ın takdiri istemek günah değil istiyoruz bunun için bi onerin fln varmı hangi gün ilişki olmalı fln
(398 puan) tarafından
Tm teşekkür ederim canım
(275 puan) tarafından
Rica ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Bugün 15+0 oldum cnm. Haftaya bugün net öğrencem inşallah. Doktor sadece tahminde bulunmuştu. Sen öğrendin mi cnm? Daha hastane çantasına çok erken . kasım anneleri diye yine başlık altında toplanıp hep birlikte çanta hazırlarız ilerde :) rabbim sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
(275 puan) tarafından
Doktora gittin mi acaba cinsiyeti ogrendin mi
(1,718 puan) tarafından
Öğrendim cnm. 15+5 de cumartesi günü gittim. Erkek bebeğim :)) sağlıkla gelsin bebisler.
(275 puan) tarafından
Amin canim saglikla alalim inşallah bu yil erkek senesi galiba sikayetlerin varmi senin benim bazen affedersin vajinamin yanlarina birsey batiyor gibi agriyor
(1,718 puan) tarafından
Vallahi cnm çok fena hasta  oldum. Öksürmekten ciğerlerim çıkacak gibi. Her öksürmede kasiklarım batıyor. Bebeğin olduğu taraf. Onun.disinda bazen birey yokken hafif batmalar oluyor
(275 puan) tarafından
Bende cok oksuruyorum aksamlari uyuyamiyorum o derece ama doktor bir ilac tavsiye etti yiyorum sanki fayda ediyor gibi bebekgin hareketlerini hissediyor musun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 145 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu