0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde (1,879 puan) tarafından

image

koca bebeğimi uyuttum diğeri kreşte kahvemi içip evi topliycam işler duruyor siz nasılsınız ne alemdesiniz yanıyor mu oralar :)

17 Cevaplar

0 oy
(2,277 puan) tarafından
İs güç yapmadan çıktım hastanedeyim kan vereceğim.nst gireceğim sıra bekliyorum sabahtan beri bide açım aç ☹️
tarafından
Niye açsın
(1,224 puan) tarafından
Nst tok karnına çekilir aç olmaman lazım ağzına çikolata vs at
(10,715 puan) tarafından
Kan vereceği için olabilir mi hanımlar :D
(1,224 puan) tarafından
Ben nstye gireceği zaman diyorum
(2,277 puan) tarafından
37 haftalık
Aç karnina verdim kanları şimdi oturdum biseyler yicem sonra nst inşallah ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Tünaydın canım . Bende oğlumu öğle uykusuna yatırıyorum inşallah uyursa :D 

(1,879 puan) tarafından
Hadi bakalım inşallah uyur bende zor uyuttum kaçıyor yataktan sjsjsj
0 oy
(7,419 puan) tarafından

Çok sıcak çoook bır yandanda evi süpürüyorum sanada afıyet olsun canım:)

(1,879 puan) tarafından
Kan ter içinde kalıyorum ev supururken hiç sevmiyorum çok kolay gelsin sana sıcakta olacak iş değil çocukla birde
(7,419 puan) tarafından
Bendede iki çocuk vala her gün siler süpürürüm süpürmezsem asla rahat edemem zor oluyo ama içim anca öyle rahat eder
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Annem kızı oyun grubuna götürdü. Bende parkta kitap okuyorum onları bekliyorum. Hastayım ölüyorum. 
(1,879 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım evde dinlenseydin ya annende ne güzel oyun grubuna götürmüş cocugunu
(2,941 puan) tarafından
Benim görüşmem gerekiyordu. Mecbur geldim. Bari cikmişken nefes alayım dedim evde insan daha ağirlaşiyor sanki.
0 oy
tarafından

image

kahvaltı yapıyorum yavaş yavaş yiyim derken kriz gecircem sjsj hiç sevmem yavaş yemeyi
tarafından
Kader ne kizz
(1,879 puan) tarafından
Diyet mevzuları sanırım ben elendim sana bol eksiler :)
tarafından
Ufff sorma diyetteyim yavaş yemek gerekiyormus ama ben bu tabagimi 5 dakika cekmeden gomebilcek potansiyele sahibim:D
(137,788 puan) tarafından
bizim kader nerde diyom kayboldu
tarafından
Heee aynen nerde o gitti gelmedi
0 oy
(2,291 puan) tarafından

image

ufaklık yakama yapıştı   kiz kendi kendine  oyun oynuyor   makineye yorgan attım  yıkamaya ortalığı topladım  dha  süpürge yapicam  ama ilk önce  kızı kuaföre goturcem sonra  çocukları parka en son market ve eve  gelip  yemek yapicam   afiyet olsun 
(1,879 puan) tarafından
Okurken yoruldum kolay gelsin canım sıcakta dikkat et bari
(2,291 puan) tarafından
Evet sıcak   var ya ama mecbur   :))  şapkalarıni  takarım
0 oy
(13,940 puan) tarafından
Afiyet olsun ☺️ 

Doyurdum bebeleri kahvaltı yapıyorum bklm 

Akşama yemek yapabilsem süper olacak başka işim yok
(1,879 puan) tarafından
Saol canım afiyet olsun
0 oy
tarafından
Canım çok sıkkın oturuyorum annemlerin evlat ayrimi beni çok üzüyor eşime şimdi ne diyeceğim bilmiyorum 
tarafından
Kardeşimle beni canım
(1,879 puan) tarafından
Bende zamanında çok haksızlıklar yaşadım çokta üzülmüştüm.  Ama inan ki üzülmeye hiç gerek yok . Esin ve çocuklarına odaklan gerisini bosver saygısızlık yapmadım hiçbir zaman aileme zaten uzaktayım onlardan . Hal hatır sorarım o kadar . Şuan kafam o kadar rahat ki . Benim asıl ailem eşim ve cocuklarimdir şu saatten sonra . Tabi annemi babamı da seviyorum yerleri ayrı ama kafama takmıyorum artık.
(1,879 puan) tarafından
Ne gibi bir sorun var tam bilmiyorum ama eşine yansıtma birazda mesafe koy . İnan rahat edersin
tarafından
Yok eşime demem zateb canım
tarafından
İnanki bende öyle düşünüyorum
0 oy
(18,171 puan) tarafından

Afiyet olsun canm anca meyve yiyebiliyorum ben 

Bizim burda havalar serin bikac gundur  

image

(1,879 puan) tarafından
Samada afiyet olsun canım bizim burası yanıyor xok  bunaldık valla
0 oy
(14,927 puan) tarafından
buralar felaket yaniyor hamile olmak da cabasi islerimi bitirdim de bi yemek kaldi onu yapacagim insAllah 
(1,879 puan) tarafından
Öyle burası da öyle maalesef kolay gelsin canim
0 oy
(7,010 puan) tarafından
Afiywt olsun

Yanmıyor serin ama hamileyim bitek ben yanıyorum☺
0 oy
(6,405 puan) tarafından
Afiyet olsun canısı bende mutfağı temizledim görümcemin kızı süpürdü bende odaya geçtim klimayı açtım acayip sıcak buralar 42 derece yanıyozzz bacım 
0 oy
(676 puan) tarafından

Çocuklarlan evde bunaldık evin eksikleri de çoğaldı eşim de bugün izinli iken çarşıya AVM'ye gidelim dedik :)

(676 puan) tarafından
@Gastamonlummm Buraya attığımız fotoğraflar silsekte mi Google' de kayıtlı kalıyor. O zaman ben artık atmayayım.
tarafından
Yok canım silince kalmıyor ama uzun süre bırakma bu arada silinmemiş haberin olsun ya da silmedin mi daha ☺
(1,879 puan) tarafından
Gözüm gönlüm açıldı bacım maşallah:))
(676 puan) tarafından
@Gastamonlummm Şimdi müsait olabildim, kaldırdım çok teşekkür ederim canım :))
(676 puan) tarafından
@eylul_ Yaa çok teşekkür ederim canım utandım şimdi :)) :))
0 oy
(247 puan) tarafından

Afiyet olsun canım. Bu da benden olsun

image

0 oy
(2,729 puan) tarafından

image

Kızın aşısı var diye kayınvalideme geldim aşıdan sonra. Kahvaltı yaptık. Şimdi görümcem, kayınvalidem kahve içiyoruz öyle.
0 oy
tarafından
Kız sorma ya saat 1den beri uğraşıyorum masal anlattım sevdim yatırdım ben uyumuşum o uyumamış bi içim geçmiş irkildim baktım hala uyanık kızdım sonunda 2 dk dd uyudu hey Allahım eşim gececi zaten uyuyo derin temizliğe başladım hdli kilim yok irtads yikamaciya gidecek bekliyo ***** odası çocuk odası dün bitti onlar uyanınca mutfağa giriscem inşallah o da tam komşuların aşağı inme saati oluyo bizi de cagiriyolar sagolsunlar benkm oglanda seslerini duyunca makkaa hafi diye agliyo fatmaya gidelim diye geceye kalmaz inşallah 
0 oy
tarafından
Yemek yapıp bebişi uyutmaya geçtim bu soğuk kahveyi nasıl yapıosun geçen gün bende ilk defa denedim ama eşimle ben sevemedik 

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 680 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,819 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 359 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 725 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
2 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,073 puan) tarafından soruldu

414,150 soru

12,463,999 cevap

46,832 kullanıcı

Kategoriler

...