0 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde (3,603 puan) tarafından
Kızlar üst komşumun oğlu bisikletini apartmana bırakıyor ve üst katın sürekli misafiri var yani girip çıkıyorlar geçen apartmanin kapısı açık kalmış ve çocuğun bisikletini çalmışlar neyse işte yeni bisiklet aldılar hatta eşim kilit bile aldı o zmana bağlasın bisikletini diye bugün de az önce kargo geldi yeni gitti apartmanın kapısı ortmemis yeni gitti arkasında da onun kocası geliyordu benimde başım açıktı çıkmadım dış kapıyı kapatmaya kocası demiş kapı yine açık bilmem yine bir şeyler calincak kadın beni aramış kapıyı açık bırakmayın bilmem bu sefer karışmam ben diyor bende hıza ettim dedim ki abla kargocu şimdi gitti eşin geliyordu başımda aciktı cikamdim kargocuda iç kapının oraya bıraktı gitti ben sonra aldım yok kapı açık kalmasın bizim bütün eşyalar apartmanda biliyorsun bilemm herşey çalınacak bu sefer uyarmam falan dedi siz olsanız ne yapardınız 

13 Cevaplar

0 oy
(638 puan) tarafından
Apartmanda olan şeylerden sizin sorumluluğunuz yok ki .çalınacak eşyası varsa bırakmasın.  Apartman yönetmeliğinden haberi yok galiba arkadaşın.  Kapıya ayakkabı bile bırakılmaz kaldı ki bisiklet . Kendi özel evi miymis de birde uyarıyor.  Hadsizz
(3,603 puan) tarafından
Canım ikimizde kiracıyiz apartmanda ikimizden başka kimse yok ama yani ben onun eşyalarının tabiki i yapamam ki onun misafiri var sürekli benim gelenim gidenin bile yok doğru düzgün
(587 puan) tarafından
Apartman değil o zaman iki katlı ev sizinki apartman olsa zaten sizden bilmez herkesten bilir kapı acikmi kapalimi diye. Yanlış anlama ben olsam bende laf ederdim neden kapıyı açık bırakıyorsunuz diye
(3,603 puan) tarafından
İyi de canım kapıyı ben açık bırakmıyorum ki mesela onların sürekli misafiri gelip gidiyor tamam mı Benim misafirim de gelip bitmiyor onunla aileleri burada yani sürekli gelip gidiyor belki onun misafiri açık bıraktı o kapıyı yani bir tek ben değil ben misafirim gelmiyor zaten biz zaten kendimizle kapıyı kapatıyoruz anahtarımızdan anahtarla giriyoruz yani yine benden bilecek bir şey değil bu benim misafirim de gelmiyor ki ben onu açıklama da yaptım dedim ki benim başım açıktı kocanın girdiğini gördüğüm için ben de kapıyı kapatmadım dedi içeri girdim dedi bu şekilde de açıklama yaptım o kalkıp bana diyor ki bir daha olursa işte karışmam ben ne olacağını falan diyor bu şekilde de açıklama yaptım o kalkıp bana diyor ki bir daha olursa işte karışmam ben ne olacağını falan diyor
(638 puan) tarafından
Kimseye laf deme hakkı yok o zaman . Kamera taksın.  İki kişi de olsa ordu da olsa sana birsey deme hakkı yok . Seni hırsız ilan etse daha iyi o zaman . Herkes eşyasını sahip çıkacak.  Ortaya bırakıp sana dikkat et demeyecek
(3,603 puan) tarafından
İşte canım sıkıntı bu kavga ettim zaten bir dünya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimsenin malının bekçisi değilsiniz . Tabiki korur gözetirsin ama kendini ezdirme ne olurmuş bı daha çalınırsa size mi aldiracaklar . Binaya koymasinlar o zaman . 
(3,603 puan) tarafından
İşte canım mesela benim kızımında bisikleti var ama evde yani odasında kenarda duruyor yani ben sürekli giren çıkanı takip edemiyorum kendi misafiride çok yani onların yüzünden ben 1500 TL su faturası ödüyorum ama bu zaman akadar ben birşey demedim
(603 puan) tarafından
Onlar yüzünden sen niye o kadar su faturası ödüyorsun onu anlamadim
(3,603 puan) tarafından
Canım suyumuz bir o yüzden yarı yarıya ödüyoruz o hergun balkon yıkıyor hergun apartman yıkıyor bussuru fatura gelmsi bide onlar kalabalık
0 oy
tarafından
Apartmanda sadece ikiniz mi varsınız dengesizlik yani siz dusunmeseniz esiniz kilit alıp vermez cocuğa apartmana her giren cıkanın arkasını kontrol edemezsiniz ki...
(3,603 puan) tarafından
Evet sadece ikimiz varız ama ben onun eşyasını bakciligi i yapamam onun yüzünden su fatirasi 1500 TL geldi ben ona laf etmedim o kalkmis bunjn lafını yapıyor
tarafından
Yeri geldigi zaman sizde lafıni yapın o zaman
(3,603 puan) tarafından
Canım ben kibarca uyardım sadece ama böyle yok bir daha olursa karışmam diyemez ki ben onun eşyalarının bekçi miyim
tarafından
Degilsiniz tabiki ama kibarca uyarmadan anlamamıs anladığı dilden konusun sizde
(3,603 puan) tarafından
İşte az önce tartıştım canım bende dedim ki senin misafirin çok yani kim bırakmış bilmiyorum senin gelenin gidenin çok
0 oy
(650 puan) tarafından
Yaa su merdivene eşya bırakmak nedir bizimde alt komşu doldurmuş sepet bisiklet eski televizyon bile koymuş o derece bide utanmadan dış kapıyı kitlemisti qecen eşim dışarıda kalmıştı uyardık ama fayda etmiyo
(3,603 puan) tarafından
Canım yani su faturamizdaa bir tamam mı hergun annesi geliyor apartmanı aralıksız hergun yıkıyor çıktım dedim ki teyze din yikadin apartman temiz diyor yok kirli sonra balkon desen hergun yıkıyor bide çamaşır varken yıkıyor yani camasirlarimi tekrar yıkıyorum onun yüzünden bende bunları söyleyeyim o zman ben kibarca uyardimm sadece busuru çocuk tepemde gece 12 1 akullu araba sürüyor mesela ben bir şey demiyorum müzik aç sesini açayım hemen mesaj atar sesini kız diye açtığım seste 25
(650 puan) tarafından
Yaa benimde su faturamiz ayrı yıkıyorum ev sahibine şikayet ediyor bide ona bırakıyorum bazen iki ay yıkamıyo üç cocuqu var icerde top oynuyo kızım çıt desin kapıyı çalıyorlar en son eşim kızdı kadının kocası diyo biz şikayetçi deqiliz sizden ev sahibi yalan söylüyor
(3,603 puan) tarafından
Canım yıkanır ama hergunde değil bende yıkıyorum ama hergun değil çünkü bizim balkonlarimizda ağaçların dibi yani zaten 10 dakika sonra yine çamur oturalacak bir balkon değil yani
(650 puan) tarafından
Öyle canm herqun yıkanmaz ben 10 qunde Bi bazen haftalık yıkıyorum tatile cikicam iki üç qune dedim belki yarın Bi yine yıkarım yada kendi katimi süpürür qecwrim
(3,603 puan) tarafından
Yani canım bende haftada bir yıkıyorum
0 oy
(988 puan) tarafından
yahu bu apartman giren çıkan belli olmaz ki.sizden başkasina komşu gelenin hırsızlık yapmayacağı ne malum? Apartman eşya koyma yeri değil.Açılır da kapanırda kimin gireceği de blli olmaz buna engel olamazsınız ki.Aynen böyle derim ben olsam apartman eşya koyma yeri değil değerli eşyalaeınızı koymayın kimin girip çıkacağı belli olmuyor sonuçta de
(3,603 puan) tarafından
Canım şimdi dış kapiyo biz acmazsak apartmana kimse göremez apartmanda iki kişiyiz ama onun sürekli misafiri var yani evi hiç boş kalmıyor apartaman agizina kadar dolu yani ben kim girdi kim çıktı diyede sürekli bakamıyorum ki az önce tartıştım işte diyor ki bir daha çalınırsa ben karışmam
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Sonuçta kocası ne bilsin senin beklediğini,  bisikleti de onlar aldiysa yenisi o yüzden laf sokmaya yer arıyordur.
(3,603 puan) tarafından
Canım onun misafiri çok evi boş kalmıyor bu yüzden onun misafiri kapıyı açıp bırakıp gidiyor benim yüzümden çalınmış olmuyor bide üstune apartmana bırakmasın o kadar degerliyse ben herkesi takip edemem benim bir kargom gelir ailem zaten uzakta onun her gün evindeler kargocuda çıktı tam o sıra beni aradı yani iki dakika oynuyor arada
(1,207 puan) tarafından
Bisiklet kimindi kim.odedi?
(3,603 puan) tarafından
Bisiklet üst kat komşunun cocugunundi onlar kendileri ödedi yenisini aldı
0 oy
(877 puan) tarafından
Mesafe koy bu ***** kadınla arana kenialina kendi sahip çıksın, 
(3,603 puan) tarafından
Canım zaten çok samimi değilim ki ben konuşmam fazla kapıda merhaba merhaba o kadar ne evine giderim ne o gelir Canım scooter var bisikletler bebek arabaları ne varsa doldurmuş ben evime koyuyorum yani kendi eşyalarımı ben kim girdi kim çıktı kapıyı kim kapattı kapatmadı bilmiyorum ki onun sürekli misafiri var belki onun misafiri açık birakiyor ben ne bilim bu şekilde söylüyorum bu sefer çalınırsa karışmayaakmış hanfendi
0 oy
(991 puan) tarafından
Korkun varsa eşya bırakma apartmanda de. Bekçi misin sen 
(3,603 puan) tarafından
Yani kendi geziyor evinde misafir eksik olmuyor ben takip edecem az önce tartıştım zaten
0 oy
tarafından
Apartman görevlisi misin
(3,603 puan) tarafından
Hayır canım apartmanda sadece ikimiz varız kimse yok ki bizden başka Canım scooter var bisikletler bebek arabaları ne varsa doldurmuş ben evime koyuyorum yani kendi eşyalarımı ben kim girdi kim çıktı kapıyı kim kapattı kapatmadı bilmiyorum ki onun sürekli misafiri var belki onun misafiri açık birakiyor ben ne bilim bu şekilde söylüyorum bu sefer çalınırsa karışmayaakmış hanfendi
tarafından
Bak sen ya kendı totosunu kaldırmayıp senden mı beklıyor. Ver ağzının payını neye karışmayacakmış sor bakım tehdit edıyor bildiğin. Çok yüz vermışsın canım haddını bildir alsın evıne yada kılıt vursun hepsine
(3,603 puan) tarafından
Canım tartistim telefonda dedim ki kusura bakma kim girmiş kim çıkmış hesap yapamıyorum evin sürekli dolu bende takip edemiyorum dedim güzellikle söyledim ilk laftan anlamıyor bende söylendim artık
0 oy
(1,871 puan) tarafından
Senin sorumlulugunda değil bina içinde ki komşu esyalari 
(3,603 puan) tarafından
İşte bende onu anlatmaya çalışıyorum kadın bana çalınırsa karışmam diyor
(1,871 puan) tarafından
Sende dicen ben kapıcımıyım ki  bende karışmıyorum diye
(3,603 puan) tarafından
İşte tartıştım canım
0 oy
(881 puan) tarafından
Sen de eşyalarını apartmana bırakmayı ver deseydin. Senin onun eşyalarının bekçisi misin? Ne kadar arsız insanlar var bir daha uyarmam demiş bir de. Sizin yüzünüzden çalındı demeye getirmiş biraz. Sizden başka oturan yok mu belki onlar da açık bırakıyordu 
(3,603 puan) tarafından
Canım biz apartmanda iki kişiyiz yani iki bir on bir de ben varım ama onların misafiri çok sürekli kapı açılıyor kapanıyor sürekli açılıyor kapanıyor ya evi boş kalmıyor belki ona misafiri açık bırakıyor kapıyı o da sürekli bana şey buluyor işte siz kapıya açık bırakıyorsunuz falan diye kalkmış diyor  bu sefer de açık kalırsa işte görüşeceğiz seninle
(881 puan) tarafından
İşte sen de deseydin gelen misafirleri tembihledi be kapıcı değilim sürekli kapıyı kontrol edeyim. Hoşuna gitmiyorsa alsın bisikleti hayret birsey ya. Altta kalma söyle lafını sen de
(3,603 puan) tarafından
Tartıştım baya canım soyledim esimede söyledim dedi  bakalım ne oluyormuş kim ne yaoiyormus dedi
(881 puan) tarafından
İyi yaptın canım
(3,603 puan) tarafından
Valla kendim evim var artık çıkıp gitmek istiyorum gına geldi milletle uğraşmaktan
0 oy
(627 puan) tarafından
Kendi malına sahip çıkmak zorunda ayrıca bu sefer uyarmam ne demek ne yaparmış hem suçlu hem güçlü 
(3,603 puan) tarafından
Sonra sinirlerim bozuldu şimdi apartmanın içindeki şeyler ben sürekli bekçiliğini yapamam zaten söyledim kadına o tartıştım şöyle bir şey şimdi beni misafirim yok yani sürekli gelmiyor onun ailesi akrabasında olduğu için sürekli evi kalabalık bu yüzden onun misafirleri de açık bırakıyor olabilir kapıyı her seferinde bizim açık bıraktığımızı söylüyor
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Calinacak esyasi varsa evine koysun esin neden kilit aliyoki calinirsa calinsin  yerinde olsam derdim bi dunya insan girip cikiyo hepsini nasil takip edeyim
(3,603 puan) tarafından
İşte canım onun ailesi giriyor hep onlar kapıyı açık bırakıyor bize diyor siz bırakıyorsunuz iyiki bugün çıkmadım diye

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 667 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 207 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 494 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Makas Kesmiyoo (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 290 göst.