0 oy
242 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (704 puan) tarafından
Kızlar benim kızım 4 yaş kilosu 16 di hasta oldu iştahı kesildi 15 kiloyla düştü Dr kilosu çok az dedi varmı benim gibi olan ne yapsam kilo alır çok iştahsız 

10 Cevaplar

0 oy
(534 puan) tarafından
Benimkide 16 kilo biraz yesin alır geri ama havalar sıcak iştahları kesildi ben azar azar da olsa yediriyorum.eline bişeyler ver yiye yiye açılsın meyve salatalık atıştırmalık filan
(704 puan) tarafından
Öyle yapicam Dr çok zayıf diyince moralim bozuldu
Tavsiyeniz için çok sağolun
(1,838 puan) tarafından
Hayır eline bir şey vermeyin . Çocuk onunla tıkanır bu sefer hiç yemez . Saatinde verin elinde bir şey gezdirmesin yiyecek özellikle abur Çubuk hiç vermeyin balik yağı öneririm mollers 10 gündür kullanıyoruz iştahı açıldı ve eline asla yiyecek vermiyorum bizimki de 4 yaş erkek 16 kg Di 17 oldu şükür
(704 puan) tarafından
tamam canım tavsiyen için çok sağol balık yaginida alıp deniyim inşallah işe yarar
-Reklam-
0 oy
(578 puan) tarafından
Eltimin ogluda 4 yaşına girecek 12 kilo 400 gram. görsem minicik 2 yaş gibi .kadın ne yapsa boş bazı çocuklar öyle malesef 
(704 puan) tarafından
Aynen canım haklısın bizimki minyonda diyil ama zayıf aslında kilosu iyidi ben nazar degdirdim galiba:(((
0 oy
(650 puan) tarafından
Doktor bize zinco surup yazdı ama herqün kullanmıyorum çok yemeye başladı çünkü:))
(704 puan) tarafından
Yaa iştah açıyorum bide bitkiselmi
(650 puan) tarafından
İştah açıyor canm ama baktım da iceriqine sadece çinko sulfat yazıyor çinko eksikliqinde kullaniliyor
(704 puan) tarafından
Dr bana bugün içinde çinko olan bı ilaç yazdı inşallah işe yarar
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Benimki 4 buçuk yaşında 20 kilo canım zinco şurup al 
(704 puan) tarafından
Dr mu yaziyo
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Canım 5.5 yaşında 5 6 ay öncesine kadar 17 kgydi 

Oceanın balik yağı ve vitamin ikilisini kullandım sabah vitamin akşam balık yağı verdim hiç ama hiç ağzına lokma surmeyen çocuğumun çok guzel iştahı açıldı şuan 20 kg
(704 puan) tarafından
Yaa maşallah darısı melegimin başına
0 oy
(3,933 puan) tarafından
Bizimki de 15 hatta tam 15 bile değildir. Tam 4 yaşında. Dr benim kızı görse ne der acaba
(704 puan) tarafından
Hiç sorma canım ya kilolu olsa ayrı zayıf olsa ayrı dert sağlıklı olsunlarda
(3,933 puan) tarafından
Bizim çocuk dr u normal diyor. Yani ortalamadan azmış ama sınırlar içinde diye iyi diyor.
Ama sağlık ocağı hemşiresi persentilden bi haber konuşuyor. Deli ediyor beni. Bu ay hem aşı hem kontrol için gidicez bakalım ne diyecek.
(3,933 puan) tarafından
Herkes zinco yazmış biz de alalım bakalım:D
(704 puan) tarafından
Bende deniyecem inşallah işe yarar:))))
(3,933 puan) tarafından
Hadi inşallah:))
0 oy
(3,577 puan) tarafından
Ben ne yapayım oğlum 14 kilo cuma günü bağırsak enfeksiyonu oldu daha da süzüldü. Ama doktor da ebe de sağlığı yerinde kiloya takılma diyorlar 
(704 puan) tarafından
Yaa coook geçmiş olsun sağlığı yerinde olsunda gerisi halolur canım inşallah
0 oy
(29 puan) tarafından
bu vitamini alıp kullanabilirsiniz bana da eczacı tavsiye etti kızım 3.5 yaşında 18 kiloya yaklaştı iştahı yoktu hiç birşey yemiyordu sizin gibi bu vitamin sen sonra iştahı açıldı
(29 puan) tarafından
Bewity B Kompleks Vitaminleri
(704 puan) tarafından
Tamam bitanem alıp deneyim çok sağol
(29 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Cnm kız çocuğu bence normal ya ama daha fazla vermesin dikkat et sağlığı yerinde olsun yeter 
(704 puan) tarafından
Aynen öyle canim
0 oy
(16,974 puan) tarafından
4.5 yaşında 16 kilo canm moralini bozma zayıf değiller bence 
(704 puan) tarafından
Sağlıklı olsunda ama birazda kilo fena olmaz

İlgili bir soru bulunamadı

405,631 soru

12,153,525 cevap

36,579 kullanıcı

...