0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (3,754 puan) tarafından
Selam kızlar nasılsınız...

37+1 haftalık hamileyim doktorum nst de, sancı gördü muayene etti 1 cm açıklık var dedi Sizce, tahmini doğum ne zaman olur açıklığım hemen ilerlesin diye, ne yapmam gerek. 

13 Cevaplar

0 oy
(28,831 puan) tarafından

Aksak yürüyüş yap sıcak duş al çömel kalk hareketi yap sağlıkla kucağına alırsın insAllah 

(3,754 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(667 puan) tarafından

Benim 2 cm. Di ozamanlar 38+5 te sezaryan oldum açılma ilerlemedi öyle kaldı canım suyuda bitmek üzereymiş sızıyordu hep . Yani hiç bekleme akışına bırak evdeki hesap çarşıya uymuyor boşver düşünme :)

(3,754 puan) tarafından
Anladım canım sağlıkla büyüt
0 oy
(2,469 puan) tarafından
Bünyeye göre değişiyor ilerlemesi ama tavsiyem bol yürüyüş, sıcak suyla belini falan yıkayıp duş almak,merdiven inip çıkmak, yerleri silmek çömelerek, özür dileyerek söylüyorum korunmasız ilişki bunlar çok işe yarıyor 
(3,754 puan) tarafından
Bol bol temizlik yapayım ozaman
0 oy
(490 puan) tarafından
Şimdi ne desek yalan olur 3 cm açıklık ile 1ay bekleyen de var gelen sancına bağlı 

Günün yaklaşmış zaten bol bol yürüyüş yap merdiven in çık hurma ye bitki çayları var onları iç evini temizle
(3,754 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(13 puan) tarafından
Benide muane ettiğinde 1 cm açıklık vardı diğer gün doğurmuştum.
(3,754 puan) tarafından
Sağlıkla büyüt canım
0 oy
(260 puan) tarafından
Benimde o zamanlar bir iki cm açılma vardı yumuşama vardı sancı da nst de görünüyordu ama ben 40+5 te doğurdum 
(3,754 puan) tarafından
Yavaş yavaş açılma olmuş galiba, canım
0 oy
(234 puan) tarafından
İlişki, squat ve çömelme hareketi bunlar açılmaya yardımcı olur. 
0 oy
(988 puan) tarafından
ben 1 cmle 2 ay yattım.açılmana bağlı kimi ilerlemex kimide hemencecik açılır.ilişki, merdiven çıkıp inme, ördek yürüyüşü gib hareketler doğumu hıxlandırır.
0 oy
(2,945 puan) tarafından
5 cm ile sezeryan olan ben :D  sağlıkla al canım kucağına. 
0 oy
(546 puan) tarafından
Benim 19. Haftada 1 cm açıklık vardi. Doğuma kadar öyle geçti. 39.5 haftada hastaneye gittim 3 cm açılma olmuştu suyu bitmişti kızımın suni sancı ile açılma hemen oldu doğum başladı. Herkesin bir değil canım ama bol bol hareket yap yürüyüş yap.  Mesela ben doğum yaptığımda başka bir kadın daha vardı. Ebe dedi sezeryani kabul etmiyor 5 gündür suni sancı çekiyor açılması olmuyor. 
0 oy
(92 puan) tarafından
Bu cuma.:)))) şaka bı yana hurma ye merdiven çık yerleri cömelerek sil  eşini bulabilirsen haftada 3 gün ilişki demişti doktorum 
0 oy
(87 puan) tarafından
Ohoooo bazen o bir cm açıklıkla bir ay bile geziliyor yani bbelli değil bir baktın iki saatte doğurdum bir baktın 41 de buldun yani onu kafana takma ve bol bul yürüyüş in kalk ve kegel egzersizi yapp
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Canım o kişiden kişiye değişiyor bana 34. Haftada 2 cm dediler sancım da çok çıkıyordu 

41+6 da doğum yaptım 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 248 göst.
16 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 337 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Canan Tarcan (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 299 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gizem eylul (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 392 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kubra_2101 (2,135 puan) tarafından soruldu

406,102 soru

12,175,333 cevap

36,648 kullanıcı