0 oy
203 göst.
Aile kategorisinde (1,025 puan) tarafından
Büyük çişini söylemiyor daha doğrusu biraz yapıyor ondan sonra farkına varıp söylüyor küçük çişini hallediyoruz da büyükte sıkıntı yaşıyoruz nasıl yaptınız kızlar kızım 21 aylik pek aklı ermiyor gibi geliyor bana daha 3 4 gün falan oldu 

3 Cevaplar

0 oy
(5,879 puan) tarafından
suan cok kucuk anlamaz 25 aylik benimki cis kaka haber veriyor ama suan erken diye henuz baslamadim. tatile gdip gelelim de oyle. bide kaka diye ogret buyuk cis kucuk cis ne bilmez ciş ve kaka olarak ayrim yapsin bnce
(1,025 puan) tarafından
Kaka diyorum zaten canım burda öyle söyledim ya bi de kaka demememiz gerekiyormuş aslında bunun için de biraz kaygılıyım ya
(12,279 puan) tarafından
o kaka bu kaka değil o yüzden rahat tahat diyebilirsiniz, yazılışı bile farklı niye günah olsun değil i:) büyük çiş çok komiğime geliyor benim.
(5,879 puan) tarafından
evet banada komik gelio. kaka iste bildigin kaka:) :) bide idrar komigime gdiyor idrarimi yapdim o ne sanki tez yaziyoruz da tibbi terim gibi ciş iste o:)
(11,304 puan) tarafından
Kızım 24 aylıkken öğrendi her çocuk farklı tabiiki ** kesinlikle erken değil ileride sıkıntı yaşarsınız
(1,025 puan) tarafından
Evet şöyle bi cevap aradi gözüm başlamışım zaten aman çok erken falan diye göz korkutmaya gerek yok ki
-Reklam-
0 oy
(674 puan) tarafından
Bizde 27 aylık olduk başladım eğitime bir kere sadece büyük yaptı daha da henüz yapmadı 4. Gün bugün zorlu gidiyor evdeyiz hep ama inşallah basarıcaz  sonra halılar yıkandımı tamamdır  :)
(1,025 puan) tarafından
Halıları bende ne zamandır yikayayim diyorum ama bi fırsat olmadı şu aralar yıkamam gerek acaba diyorum biraz daha dursa mi tuvalet aşamasındayız ya
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Çok ufak..

Bence ne çocuğu yiprat ne kendini
(1,025 puan) tarafından
Ufak olduğunun bende farkındayım canım erkenden önlem alıp artık bezsizligin konforunu görsün istiyorum umarım güzel gider

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
15 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 508 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 108 göst.
30 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekkk (12,381 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 192 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,229 soru

12,223,731 cevap

36,824 kullanıcı

...