0 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
19 aylik bezlere guç yetmiyor ee eşimde 2.ciyi istyor en azindan dedim çişe alissin bezden kurtulsun oyle bebek dusuneyim nasil adim atmam lazim ilk kez deniycem

4 Cevaplar

0 oy
(2,698 puan) tarafından

Benimki 24 aylık ve kesinlikle hazır değil ilk önce hazır olup olmadığını öğrenmen lazım öiş diyebilmesi lazım çocuğun istemesi gerekiyo 

tarafından
Yok daha fazla kelime kullanamiyor
(2,698 puan) tarafından
Ozamam seni çok zorlar diyeyim de benim oğlum 3 yaşına kadar anca başladı hemde 1 hafta içinde bırakdı bezi 2 inci ve 3 üncü oğlumu da böyle yetiştircem inşallah
tarafından
Ya ben acele etmiyorumda annem baski yapyo aliştr et diye
-Reklam-
0 oy
(426 puan) tarafından
Benim ablamın ki 16 aylık doktor 2 haftadır tuvalete götürüyor ama mecburiyetten çünkü doktoru bu pişik asla iykeşmez demiş altının sürekli kuru durması lazım demiş yani sık sık değiş bezini ve ıslak memdili hayattından çıkart deyince ablaöda öyle yapacağıma 1 seferde alıştırayım demiş
tarafından
En iyisi ama oda cok kucukmus
0 oy
(906 puan) tarafından
Cokk erken,yani çocuğun fiziksel ve piskolojik olarak hazır olması ve bu süreçte anlayacağınız her şeyi anlaması önemli güzelim, ne diyim ki ikinci gelene kadar bekleyin derim o gelmeden bir iki ay öncesinden kesin, hatta beş ay en az iki yaş olması gerekiyor onun öncesinde önerilmiyor canim
(906 puan) tarafından
Yani en fazla bezini çıkartıp atmadan düzenli olarak sürekli her 20 dakikada bir tuvalate goturebilirsin sende önünde oturup onu oyalayabilirsin ama bezi cikartayim hemen başlayayım Zore bu tarz şeyler çok önemli çocukta tranvalar yol açıyor, en fazla bunu yapanilirsin ,her on dakikada bir tuvalate götür, hatta sende otur kilozete görsün ama bezi çıkartıp atarsan üzerinde piskolojik siddetmis gibi algılayabilir öyle öyle çok uzun bir dönemde alabilir ama basaramazsin diyemem
tarafından
2 yasini bekleym o zaman canim
0 oy
(2,766 puan) tarafından
18 aylık alıştırdım zor bir süreçti şimdi 24 aylık çok şükür gece gündüz bez çıktı hayatımızdan.

Sadece çok sabırlı ol yapsada etrafa kızma güzellikle anlat ben lazimlik la başladım odada duruyordu hep sürekli soruyordum biz çişi nereye yapıyoruz diye eliyle gösteriyordu.

Çişi gelmesini yada demesini bekleme 15 dakikada bir götür öyle öyle alışır inşallah 
tarafından
Tmm cnm hem oruc borcymu tutaym hemde alsitiraym diyorum evdeyken
(2,766 puan) tarafından
Aynen canım çok iyi olur

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 431 göst.
14 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy