+1 oy
492 göst.
Aile kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhabalar, aranıza bir soru sormak için katıldım. 32 yaşındayım. Eşim bu aralar annesine çok düşkün. Normalde evimize ne alındı, ne oldu ne bitti hep anlatır. Durması gereken yerde uyarırım ama hep azarlar beni. Fakat bu aralar iyice her şey meydanda olmaya başladı. Ne zaman onlarda yada onlar bizde olsa onların yanında giyinip soyunur. İç çamaşırıyla bile gezer. Uyardığımda yine azarlıyordu. Şimdi de yeni aldığı boxerları annesine göstermeye, giyip annesine göstermeye başladı. Özel bölgesindeki kızarıklığı bile gidip annesine söylüyor. Kendisi çok rahat, annesi de hiç uyarmıyor. Ben uyardığımda ve yaşına uygun davranması gerektiğini, bir aile babasına yakışmayan şeyler olduğunu söylemeye çalıştığımda sen kim oluyorsun, kendine gel, o benim annemle aramda sana ne düşer gibi sözler söylemeye, saygı duymamaya devam edersem ve en ufak yüzümün düşmesini gördüğü an çok kötü şeyler olacağını, benim bu hallerimden bıktığını söylemeye başladı. Her tartışmada boşanma lafını açmaya başladı. Susup oturacak, kabul edecekmişim. Annesinin yanında da en ufak şeylerde rahat rahat azarlıyor ve bazen küfür de ettiği oluyor. Ne desem olmuyor ve kimseye de anlatamıyorum, bana bir yol gösterebilir misiniz?

13 Cevaplar

+2 oy
(1,004 puan) tarafından
zaten annesinde akıl olsa yanlışı doğruyu öğretirdi.ayıp ya anneye don göstermek nedir ben bu yaşta kendi anama göstermiyorum giyipte.gösterme amacı ne onuda anlamış değilim zaten sanki gömlek gösteriyor.bu hiçte normal bi davranış değil, eşin anlamıyosa düzelmeye çalışmıyosa bu yolun sonu pekte iyi değil.küfür hakaret de varsa zaten işin içinde sen kanıt topla tazminatını al boşa gitsin 
(2 puan) tarafından
Böyle değildi, son zamanlarda böyle davranmaya başladı. Ben dediğimde de annesine daha çok yaklaşıyor sanki hep kötü olan, yanlış anlayan, abartan benim ona göre.
(1,004 puan) tarafından
çift terapisi kabul ediyor mu ya da başka birileri de sana hak verirse ortak arkadaşlarınızdan eşininde dinleyeceği hemde danışabileceğiniz başka biri vs varsa eğer belki düzelir ama böyle yani yaklaşması da bi tuhaf valla
(2 puan) tarafından
Hiç denemedim ama hemen hemen aynı dertlerden muzdarip olduğum en yakın arkadaşım var. Onunla dertleşiyoruz bir araya geldikçe.
-Reklam-
+1 oy
(606 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 
+1 oy
(8,177 puan) tarafından
Ailesi bir şey demiyor ve yapmıyorsa Sen ne yapabilirsin ki canım. Ya çekeceksin ya da boşanacaksın bence. 
+1 oy
(1,700 puan) tarafından
Ana - oğul ensest olmuş bunlar. Sen bir şey desende değişmez bunlar sapiklar. Çocuğun var mı bilmiyorum ama öyle bir ortam sağlıklı bir çocuk yetistiremezsin. Midem bulandı gerçekten. 
(2 puan) tarafından
Dediğimde de ne biçim düşünüyorsun diye laf yiyen ben oluyorum. Sanki çok normal de ben aşırı tepki veriyormusum gibi kendine çeki düzen ver vs diyor .
+1 oy
(1,100 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çocuklara küçük yaşlarda mahremiyet eğitimi verilmeli. Sonuç işte böyle oluyor. Kendi çizginizden asla vazgeçmeyin. 
(2 puan) tarafından
Çok şükür kendi ailemle hiç böyle şeyler yaşamadım küçüklüğümden beri. Sınır koymaya çalışıyorum o yüzden beni daha mesafeli olarak tanımlıyorlar. Eşim de sık sık ailemi sevmiyorsun benimseyemedin der aslında böyle değil, anlatmaya çalışıyorum ama kendi istediği gibi anladığı için ben kötüyüm ona göre.
(1,100 puan) tarafından
Siz bence o kadar normal tepki veriyorsunuz ki. Olması gereken zaten budur. Bunun ailesini sevmeyip mesafeli olmakla hiçbir ilgisi yok ki. Kendi abinizi, kardeşinizi de öyle görmek zorunda değilsiniz. Artık annesinin altını değiştirdiği o çocuk değil eşiniz. Kendi çoluğu çocuğu var. Ona göre hareket etmeli....
(2 puan) tarafından
Doğru soyluyorsunuz. Öyle sevgisiz saygısız insanlar da değiliz aslında. Herkes bir ana babanın evladı. Evlenmeden önce anneleriyle pek alakaları olmuyor evlendikten sonra karşılıklı kıymete biniyorlar ve çocukluklarına iniyorlar sanki çoğu kişide duyuyorum bunu ve anlam veremiyorum bu kadar şeffaf olmaya gerek yok bence.
(1,100 puan) tarafından
Maalesef erkeklerin fıtratında anne şefkatine karşı koyamama gibi bir durum var. Ortasını bir tutturamıyorlar. Anneleri sevsin evlatlarını diyoruz abartıyorlar. Bebek yerine koyuyorlar. Sevmese gaddar olup gelinine eziyet ediyorlar.
(2 puan) tarafından
Biz de bir ana baba evladıyız aslında, hep eziyet çekiyoruz...
+1 oy
(680 puan) tarafından
ana kuzuları evlenmesin lütfen yaa
(2 puan) tarafından
En çok da onlar evleniyor kendini baştan belli eden yada kendini düzeltebilenlere denk gelenlere ne mutlu...
(680 puan) tarafından
gerçekten öyle canım hepte öylelelerini evli görüyorum Allah sana sabır versin sıkma canını
(2 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun Allah iyileri iyilerle karşılaştırsın
+1 oy
(2,536 puan) tarafından
Sapikmi bunlar tovbe yarabbim
+1 oy
(531 puan) tarafından
E yuh yani o ne kız öyle 
+1 oy
(14,491 puan) tarafından
Hayretle okudum desem..

Bu ana kuzusu olmak falan değil bu çok sapkinca bisey.

Nasıl yani özel bölgesindeki kızarıklığı annesine söylüyor falan..

Sana bişi diyim mi ben fesatimdir bu konularda he..

O yüzden susayım 
0 oy
(1,506 puan) tarafından
Niyeyse midem bulandı.nasil bı ortam bu .. çocuğun var mı çocuğunun gözünün önünde mi oluyor bunlar 
(2 puan) tarafından
18 aylık bebeğim var. Onun önünde denk gelmedi Allahtan. Ama onu öyle alıştırmıyorum. Giyinirken, onu giydirirken kendi odamda oluyorum ve hep annecim giyinirken kapımızı kapatıyoruz gibi sözlerle telkin etmeye çalışıyorum küçüklükten anlasın diye.
(1,506 puan) tarafından
Evet canım bende öyle yapıyorum hatta benim kız da geçen ben giyinirken gelmiş kapıdan bakıyor farketmedjm Aralık kalmış kalbini kırmadan izah ettim
(2 puan) tarafından
Ne kadar erken o kadar iyi. Çocuklarımızı dışarıdakilere karşı korumamız gerekiyor çünkü. Mahremiyet çok önemli.
0 oy
(16,132 puan) tarafından
İğrençlik ya utanma olur biraz 
0 oy
(513 puan) tarafından
Canım ben de rahatsız olurdum ama boşver inan üzüldüğünle kalırsın. İnan değmiyor kendi utanmıyorsa sen hiç utanma. İsterse ciplak dolaşsın kendi ahlakıyla alakalı bence sen hiç ne uyar ne de tak gerçekten bu erkekler biz kadinlara hayatı zehir etmeye gelmişler !!!
(2 puan) tarafından
Haklısın valla. Sürekli üzülen biz oluyoruz. Kimsenin düşündüğü yok...
0 oy
(2,148 puan) tarafından
Bana büyük edepsizlik geliyor. İyi ki de böyle geliyor. Bu tarz davranışların normalleştirilmesi hoş olmaz. Mide bulandırıcı 
(2 puan) tarafından
Hiç hoş değil zaten...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
15 Kasım 2021 Aile kategorisinde Ocak20 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 368 göst.
0 oy
17 cevap 661 göst.
13 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Meva&35 (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 793 göst.
3 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

397,320 soru

11,883,475 cevap

36,003 kullanıcı

...