Merhabalar, aranıza bir soru sormak için katıldım. 32 yaşındayım. Eşim bu aralar annesine çok düşkün. Normalde evimize ne alındı, ne oldu ne bitti hep anlatır. Durması gereken yerde uyarırım ama hep azarlar beni. Fakat bu aralar iyice her şey meydanda olmaya başladı. Ne zaman onlarda yada onlar bizde olsa onların yanında giyinip soyunur. İç çamaşırıyla bile gezer. Uyardığımda yine azarlıyordu. Şimdi de yeni aldığı boxerları annesine göstermeye, giyip annesine göstermeye başladı. Özel bölgesindeki kızarıklığı bile gidip annesine söylüyor. Kendisi çok rahat, annesi de hiç uyarmıyor. Ben uyardığımda ve yaşına uygun davranması gerektiğini, bir aile babasına yakışmayan şeyler olduğunu söylemeye çalıştığımda sen kim oluyorsun, kendine gel, o benim annemle aramda sana ne düşer gibi sözler söylemeye, saygı duymamaya devam edersem ve en ufak yüzümün düşmesini gördüğü an çok kötü şeyler olacağını, benim bu hallerimden bıktığını söylemeye başladı. Her tartışmada boşanma lafını açmaya başladı. Susup oturacak, kabul edecekmişim. Annesinin yanında da en ufak şeylerde rahat rahat azarlıyor ve bazen küfür de ettiği oluyor. Ne desem olmuyor ve kimseye de anlatamıyorum, bana bir yol gösterebilir misiniz?