Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Borç işte sana babanın kim olduğunu soyliyim! Yazıklarım olsun !!
0
oy
867
göst.
8 Temmuz 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba kızlar olaydan kisaca bahsedeyim ben çalışıyorum ve bir miktar kredi karti borcumuz var araba alirken cekmistik . Taksite baglattik ödüyoruz neyse Ve şimdi Benim miyomdan ameliyat olup aylarca raporlu evde kalma durumum var . Eşimde babamdan toplu alayım en azından faizli bankaya vereceğime babama öderim dedi istedi . Her işlerine biz koşarız köyde bı iş olsun hastalik olsun önce biz kosariz . Kayınpeder başlamış işte iki kişi çalışıyorsunuz ne etmeye bu kadar borç yapıyorsunuz bana mı güvendin tatile gidip gezerken iyiydi borcun varsa tatile ne diye gidiyorsun tatil dediği de günü birlik denize gittik ve suyum dahil burdan alıp da gittim sadece yakacak parası şezlong parası 1000 liraya gittik geldik. İşte iki kişi çalışıyorsunuz para tutmayı bilmiyorsunuz paramın tasasi ona kalmış gibi açmış ağzını oda paran da yerin dibine batsın benim yediğim içtiğim sana mı kaldı demiş eşimin böyle böyle durumu var ben senden geri ödemeli istedim yaptığın muhabbete bak dems dedim bırak çalışır öderim ama köye de gitmem daha da Büşra var burda diye aramasinlar yaptıklarım da gözüne dizine dursun dedim .
Bide kaynanam diyormuş ki ameliyat olsun ben bakarım onu diyormuş dedim kesinlikle gelmesin kimse evime ne anan ne baban ben kendimi bakarım zor günde sırt dönen böyle günde hiç gelmesin.
Kızı adamı dükkan acacakti kredi çekti ona diğer oğluna dünya kadar para yedirdi koşmaya gelince biz koşarız yemeye gelince yok . Yazıklar olsun hakkımı helal etmiyorum ! Utanmadan bide biz bakarız onu diyorlar ben düşsem bı tekme de onlar vuracak hazır bekliyor bide bakarım demiş bugüne kadar neyime faydan oldu da bunda olacak acaba
Siz olsanız napardiniz kızlar kizmakta haksız mıyım
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
15
Cevaplar
+2
oy
8 Temmuz 2024
Anneolmakask
(
834
puan)
tarafından
cevaplandı
Heh işte ne güzel gerçek yüzlerini görmüşsunuz bundan sonra mesafe koyun
8 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben yine mesafeliyim bundan sonra yüzlerine bakmam geçen kaynana hasta oldu gece yarisina kadar başında ben bekledim .
8 Temmuz 2024
Anneolmakask
(
834
puan)
tarafından
yorumlandı
İyi olanın değeri olmuyor hep bu düzen böyle
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
8 Temmuz 2024
honki ponki toninok
(
13,122
puan)
tarafından
cevaplandı
yani sorman hata tabii ki haklısın. hastalık bu, insanın başına ne zaman geleceği belli olmaz. gerçek yüzlerini gördünüz diye sevin bence, boşver
8 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayır bide kaynana diyormuş ki bakarım ben onu dedim kesinlikle gelmesin istemiyorum gerek yok kalkar yarın öbür gün ben baktım onu der eksik olsun dedim
8 Temmuz 2024
honki ponki toninok
(
13,122
puan)
tarafından
yorumlandı
aman yok sakın böylesinin elinden 1 bardak su içmemek lazım. ömür boyu borçlu çıkarır insanı
8 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynnen canım öyle bı şey yaptılar mı yaptık ettik derler hemen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
cevaplandı
Kızlar sizce haksız mıyım ??
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Temmuz 2024
Elifm41
(
2,579
puan)
tarafından
cevaplandı
Emin olki burda sonuna kadar haklisiniz.ama esininde bundan sonraki tutumu cok onemli.hala boyun eyip soylenilenleri unutrsq ozman senin hakliliginin hoc bir gecerliligi kalmaz iste.
8 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok oda mesafeyi koydu zaten eskisi gibi değil ama eğer ki dedim kalksın gelsin bakmaya beni ben ona neler diyorum görsün dedim . Böyle günde borç vermiceksen ne zaman vercen ki biz geri ödemeli istedik onlar istiyor ki çalışalım işten eve evden işe . Ya onların köyünde sulalesinde yok benim kocamı düşündüğüm kadar düşünen ya diyorum ya termos aldım da burdan marketten aldım suyumu vs öyle gittim gezmeye ki buna da mecbur değildm gider 20 TL veririm suya kendim çalışıyorum sonuçta
8 Temmuz 2024
Elifm41
(
2,579
puan)
tarafından
yorumlandı
Sizin yedignz ictgnz onlari asla ilgilendrmwz canm karisiyorlarsa ya esin o rahatligi verdi yada kiskanclik baska aciklamasi olamaz.
8 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
Kıskançlık kendileri de geziyor kendi kızı her ay umre ekibiyle şehir dışında geziyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Temmuz 2024
-anne-
(
13,711
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence şükret gerçek yüzlerini göstermişler.
Bu günü sabırsızlıkla bekliyorum bütün gemileri yakıp pılımızı pırtımızı alıp gitmek istiyorum şu köyden
8 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
Beraber mi yaşıyorsunuz
8 Temmuz 2024
-anne-
(
13,711
puan)
tarafından
yorumlandı
K.validem vefat etti canım evlerimiz ayrı ama yan yanayız. Kaynim, k.peter falan bana bi zararları lafları yok ama oldum olası sevemedim bu köyü
8 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
Köyde yaşamak zor ya bende sevmem Allah da mecbur etmesin köye
8 Temmuz 2024
-anne-
(
13,711
puan)
tarafından
yorumlandı
Sorun köyde olmak değil canım yani durumlar biraz farklı
8 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım canım çeken bilir tabi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Temmuz 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Aslında para konusunda evet vermek zorunda değiller ama bu şekilde tutumları çok ayıp olmuş . Yok desin uzatmasın. Yok yere sizide kaybetti . Bundan sonra da mesafe koyun, her şeylerine koşmamış olsaydınız emin olun vermişti o parayı
8 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
Vermek zorunda değil kj biz zaten geri ödemeli istedik en azından faiz vermeyiz kendi babamiza veririz dedik . Ama yok gezerken aklınız nerde bilmem ne benim hiç bı şeye hakkım yok gibi tavırlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Temmuz 2024
huzun_iyidir
(
6,909
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin neyin ne olduğunu gördü mü önemli olan o ona göre hareket etsin
8 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
O neyin ne olduğunun farkında da önemli olan bundan sonraki tutum
8 Temmuz 2024
huzun_iyidir
(
6,909
puan)
tarafından
yorumlandı
Eğer bundan sonra da aynı şekilde devam ederse dicek pekte birşey yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Temmuz 2024
E.Cansu
(
4,359
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben olsam dustugunde de -ki o gun gelecek illaki- ne demeye parani tutmadin bi bakici tutardin derdim. Onun haricinde de bi daha selami sabahi keserdim.
8 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim çocuğum hastanede yattı 5 gün enfeksiyondan bj kere gördüler adam gibi ne aradılar ne sordular şimdi kaynana bı haftadır gözünü açamıyor enfeksiyonu sınırda. İnliyor habire
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Temmuz 2024
Nazenin premses
(
9,718
puan)
tarafından
cevaplandı
Vermeyeceksen bari tatilini bahane etme yaşamasın mı insanlar oglum yok de. Ayıp etmiş canım nefret ediyorum boyle ailelerden eşimin ailesi de öyle araba için geri odemeli borc istemiştik vermedi kayınpeder kredıye bulastı eşim şimdi diğer oglu peşinde geziyor araba için eksiği varmıs insallah verir de benim de tavrımı görür.
8 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
Bizde istedik o zaman araba için vermedi gittik kredi kartindan tamamladık .. onlar istiyor ki çalışıp evde yatalım. Dışarda kahve bile içsek ona bile laf ediyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Temmuz 2024
Eslemmm
(
2,546
puan)
tarafından
cevaplandı
Ahhhh en güzeli olmuş gerçek yüzlerini böyle böyle görüyoruz işte .geçmiş olsun canım diğer çocukları daha önemliyse onlarla görüşurler bundan sonra çokta Tin.insallah eşin geri vites yapmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Temmuz 2024
nisan cicegi
(
10,079
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım bu hayat böyle maalesef ne kdr iyiysen o kdr ezerler sanki sen mecburmuşsun gibi davranırlar. Benimkilerde öyle
9 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
Fazla iyilik yapmican bu hayatta
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Temmuz 2024
Aslıs
(
13,313
puan)
tarafından
cevaplandı
Boşver Büşra hazır fırsatını yakalamışsın köy tavrını. Bak benimkiler yoldan geçerken uğramaya korkuyorlar mı
9 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
Ohh en güzeli kafan rahat
10 Temmuz 2024
Aslıs
(
13,313
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle oluyor valla
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Temmuz 2024
Yasminsena
(
98
puan)
tarafından
cevaplandı
Esin koyacak mesafesini ki sende koyabilesin kimsedem borc istemiceksin ya bu hayttta bende onu anladım biri ev aldı altın verdim borcu bitene kadar istemedim biri dügün yaptım öbür kardeslerinin 2 3 katı hediyelik para verdim artı temizligi vs ben gittim biri ne zmn sıkıstı esim para vermiş bankadan verdiginden haberm var elden verdiklerinden yok hala ödecek araba alacak oldul eksigimz cok diye kıvrandık da biri demedi su kadar param var veryim diye yada borcum var ödeyim diye başkasından altın fln bulduk aldık cok sükür kayınpederime gelince gecen sene 15 gün kiraz topladık 2 gün kalana da 10gün kalanada 15gün kalanada bin lira verdi bu sene hep beraber topladık kızlarının eline verdi eltime eline verdi ben görmedim eşime vermiş o kadar cok canım sıkıldıki başka seylere gittgimiz işin cabası herşeye biz giderz biz 5gideriz onlar 1 ama yine aynı bende eşime dedim esek gibi calıştım kirazda götümü yere koymadım 10kuruş bile görmedim herkezin eline verdi ama dedim bana verdi senn paranı dedi onuda görmedim verdinmi su senn hakkın diye dedim esimrde ee eltime niye eline verdi onuda abine verseydi madem dedim abim vermez diye vermemiştir diyo sanki sen cok verdin dedim yani işin acıkcası ve kısacası kimseye grrektiginden fazla degerde yardımda etmiceksin ben onu anladım 1kuruş hakkımı yediler yedirdilerse de rabbim onu benden ve cocugumdan ayrı herkezdrn cıkarsın rabbim
9 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
Ahh ahh iş yapmaya kimse olmaz ama para hakkı oldu mu herkes eşit aynı bizimkiler öyle isre
10 Temmuz 2024
Yasminsena
(
98
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla dedigim gibi 1kurus hakkım varsa haram olsun istemiyorum yani enayi yerine konmak istemiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Temmuz 2024
Muallimekisisi
(
1,944
puan)
tarafından
cevaplandı
Biz para da istemedik. 24 haftalık hamileyim. 2 yaşına girecek bir oğlum var. Annemi bu sene kaybettim. Doğudan batıya tayin olduk. Gelip bir işin ucundan tutalım bile demediler. Halam haftanın 6 günü işe gidiyor 1 gün tatili var geldi benim evimi temizlemeye çalıştı kadın. Erkek kardeşim gelip oğluma bakacak ben de bu halde temizlik yapacağım. Babam dizlerinden yürüyemiyor gelip evin elektriğini yaptı.. Utanmadan eşimi arayıp yerleştiniz mi diyor yüzsüzler. Gitme gelme görüşme. Zor gününde yanında yoksa hiçbir şeyi hak etmiyorlar
9 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynı benimkiler öyle zor günde taşınırken hastalık vs yoklar onların oldu mu koş isterler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Temmuz 2024
Yasak_Hayal_
(
2,055
puan)
tarafından
cevaplandı
Bundan sonra önemli olan eşinin tavrı.
Bende çok şey yaşadım eşim her defasında onlar çağırdıginda her işini görür kimse de eşime bir şey yapmaz.
Çok istiyorum tavır koysun ama yapmıyor.
Zaten onlar eşimi tanıdığı için ne yaparsak yapalım o yine konuşur yine yapar çok iyi biliyorlar
Kısa bir örnek biz ev aldık eşim kaynanamdan 400 bin lira borç istedi parası da vardı istediğin zaman veririm diye kaynanam olmaz dedi sana güvenmiyorum.
3-4 ay geçmeden ev aldılar merkezden arıyorlar Mehmet bize para bul diye eşim onlara gitti para buldu 1 saatte gel Tapu yap şunu yap hemen gitti
(Halbuki eşim tek onlar yardımcı olur para verir oraya gitsek bir ekmek alsalar bile eşim parayı verir.
Diğer evli kayınim oturur para yer onlara hiç bir yapmaz)
Daha bunun gibi bir sürü örnek var
eşin tepki koymadıktan sonra kırıldığını söylemedikten sonra faydası yok
9 Temmuz 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşaallah koyar tepki yapan yaranmas zaten malesef
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+1
oy
7
cevap
427
göst.
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim lafı bu olsa gerek
17 Ağustos 2022
Diğer
kategorisinde
Ipek41
(
7,375
puan)
tarafından
soruldu
+2
oy
70
cevap
1,172
göst.
Nasil uyudugunuzu soyleyin size kim oldugunuzu soyliyim:)
17 Şubat 2022
Diğer
kategorisinde
1Anne1Melek
(
251
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1