Merhaba kızlar ,
Evlendikten sonra ailemin bana olan tavırları iyice değişti beni yabancı gibi görüyorlar bir şey olsa bana hiç anlatmıyorlar saklıyorlar veya yalan söylüyorlar. Neyse ailemin arabası vardı kardeşim kiz arkadaşına giderken başka şehire yolsa kaza yaptı ancak araç perte çıktı. Böyle olunca aracın parasını sigorta verdi yeni araba alacaklardı. Kardeşim üzerine 30 ya da 40 bin kredi çekeyim falan demiş ama sanırım kendi üzerine alma gibi bir durum sezdim. Bu konuyu da anneme söyledim neticede o araç ailemin ve yeri geldi ben de bindim alınırken ben de ödedim maaşımla ve asla üzerime geçirme derdim olmadı. Eğer ki benden gizli kardeşimin üzerine yaklaşık 1 milyonluk aracı verirlerse gerçekten büyük evlat ayrımı yaptıklarını düşüneceğim. Sizler böyle birseyle karşılaşsanız ne tepki verirdiniz. Ben asla mal düşkünü biri değilim bilakis asla sevmem bu para işlerini falan ama bu şekilde durduk yere yaptıkları şey veya o niyet bile beni huzursuz etti. Annem demiyor ki yok kızım olur mu hiç öyle şey sende evladımızsin biz niye ona verelim falan asla demiyor. Ya bu evlat ayrımı neden var anlamış değilim ya. Ben ki asla masrafı olmayan bir evlattım. Kardeşim özel lisede özel üniversitede okudu altında arabayla gitti okula ben özel okul nedir bilmedim otobüslerde soğuklarda günüm geçti. Ben de özel üniversiteye gitseydim daha iyi bir mesleğim olacaktı bu yaşta KPSS yi kazanmaya çalışmayacaktım. Bunları da düşündükçe bu araba olayı iyice zoruma gitti. Kendi üzerine alıp almadığını nasıl öğrenebilirim acaba bana söylemiyorlar. Üzerini tamamladıkları parayı nereden bulduklarını da demiyorlar kardeşin verdi birazını falan diyerek geçiştirdiler. Siz olsanız napardiniz ?