0 oy
112 göst.
Aile kategorisinde (2,259 puan) tarafından
Kizlar hayrli aksmlar öncelikle 

Kizim 3 yaşında ve ağlıyor getirmek istiyorum hayr diyo 

Bundan önce her denedim de ayni seyle karşılastim ve reddetti  surekli 

Şimdi anlıyor en azndan diyorum ama gine ayni ve hic istemiyor 

Napabilirim sizce  hazir degilmi acaba?

5 Cevaplar

0 oy
(992 puan) tarafından
Bende 2 yaşında ki kızıma bugün başlayayım dedim çok fazla ağladı akşama kadar bekledim. Baktım olmuyor geri bağladım. Hazır değil demek ki. 
(14,490 puan) tarafından
2 yaş gerçekten erken kuzum elbettte çocuğa göre değişir ama 2 yaş erken
(2,259 puan) tarafından
Aynn cnm bnde ayni devm ettim bağladım
(992 puan) tarafından
Çevrede herkes 2 yaşında öğrettim deyince denemek istedim. Kızımda pişik sorunu var o yüzden öğrense çok iyi olacaktı.
-Reklam-
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Bir anda hadi dersen zor. Ben kızımın 1 ay ikna olmasını bekledim. Tamam anne dediği gün başladım. 
(2,259 puan) tarafından
Kac yaşındaydı cnm
(2,948 puan) tarafından
32 aylıkken verdim canım. Şuan 34 aylık.
0 oy
(4,384 puan) tarafından
Benim oğlum da 3 yaş olacak haftasonu. 3. günümüzdi bugün tuvalet eğitiminde. Fena gitmiyoruz ama oğlum bundan 2 ay önce sorduğumda hayır istemiyorum deyip reddetti ve süreci erteledim ben de. 3 yaş oldu diye illa hazır olacak diye bir durum yok. Lazımlıkla başlayın gerekirse müzikli sesli vs. Bunu eğitim gibi başlamadan ara ara deneterek mesela günde 1 sefer veya 2 günde 1 sefer şeklinde sevdirin, sonra belki kendisi de ister. 
(2,259 puan) tarafından
Canım lazimlik nerden bulabilirim
0 oy
(867 puan) tarafından
Çocuklar için üretilen lazımlıklar var ya oturaklı, onlarla dene bi de 
(867 puan) tarafından
Kulağa biraz saçma ve tuhaf geliyo ama annem hep şey derdi, tuvalet ihtiyacını söylememekte ısrar eden çocuğu bi cumartesi günü tuvalete ters oturtup totosuna tuvalet terliğiyle vurursan söylemeye başlar :)
(2,259 puan) tarafından
Ay ilk kez duydum cnm peki ise yarayanlarda olmuş mu ki
(867 puan) tarafından
Annem hepimize yapmış :) ben tuvalet ihtiyacımı bir buçuk yaşımda söylemeye başlamışım. bi de bikaç kişiye daha söylediğini hatırlıyorum çevreden, genelde olumlu cevap alıyodu, olumusuzu vardıysa bile ben duymadım. Ters oturtup vurmak dediğm hani çocuğu ters çevirip döver gibi vurmak değil bu arada. Hani normal oturuşun tersi, delik tarafına bakacak çocuğun yüzü, terlikle de hafif dokundurmak gibi bişey vurmak da. Dediğim gibi insana komik, saçma ve tuhaf geliyo ama ileride denerim gibi de geliyo. Neticede ne kaybederim?
0 oy
(3,020 puan) tarafından
Hazır değil canım ebe demişti annenin hazır olması gerekmiyor çocuğun hazır olması gerekiyor demekki daha hazır değil benim kızımda 3 buçuk yaşında 3 günde öğrendi 
(2,259 puan) tarafından
Maşallah cnm   biraz daha mi beklesem ki
(3,020 puan) tarafından
Bekle canım sen zorladikca o kaçacak kendi rahatsız olup sana söylemeye başlar zaten
(2,259 puan) tarafından
Tmm cnm teşekkür ediyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 364 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 312 göst.
23 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Rumeysa0196 (1,538 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 153 göst.

402,238 soru