0 oy
539 göst.
Aile kategorisinde (386 puan) tarafından
Cumartesi günü kızının nişanı vardi hepimiz yorulduk Pazar günü kahvaltıdan sonra halamın oğlu dondurma aldi getirdi eve halamda benden Kasık istedi bende yorgun olduğumu söyledim getirmedim bana dedi birdaha telefonunu acmicam dedi ölmüş dedemlerin üstüne yemin etti dünde aradım gerçektende açmadı mesaj çekmiş bundan sonra böyle diye bende mesaj çektim bende bidaha aramicam diye çok sinirlerimi bozdu halam haklımi sizce

20 Cevaplar

+3 oy
(1,810 puan) tarafından
benden büyük biri öyle bişey rica etmişse kalkıp getiririm, bir kaşık getirmek ne kadar zor olabilir ki.

onun yaptığı da çocukça bence bunun için kusulur mu ya
-Reklam-
+1 oy
(678 puan) tarafından
bi kaşık getirmek ne kadar zor olabilir ki?önce halam başlattı demen bile çocukça.ikinizinde tavırları çocukça
+1 oy
(12,560 puan) tarafından
Kaşık la kaşık. Siz iyi gelmişsiniz bu yaşa cidden. Getirince incinmezdin bacı kadının da zoruna gitmiş alt tarafı kaşık için laf etti diye
+1 oy
(1,628 puan) tarafından
Alt tarafı bir kaşık, 2 otobüslük yerden alıp gelmiyceksin, kaldı ki büyüğün senden bişe istemiş, haksızsın, ama bir kaşık içinde telefonlarını açmayacam diyen halan da bi değişik...
tarafından
+++❤️
0 oy
(621 puan) tarafından
Çok çocukça geldi bana. İkinizde kaç yaşınıza gelmişsiniz 
(386 puan) tarafından
Ama önce halam başlattı
(621 puan) tarafından
Hayır canım sen başlatmışsın. Ne var kalkıp getirseydin eline mi yapışacak
(386 puan) tarafından
Bacaklarım çok ağrıyordu oyuzden getirmedim bide çok yorulmustum
(9,726 puan) tarafından
Halam başlattı :D en son ilk okulda kullanıyorduk biz bu kelimeyii kız :Djdj
0 oy
(10,410 puan) tarafından
İkinizde haksizsiniz o bişey rica etmiş kaşık getirmek ne kadar zor olacak alıp gelebilirdin haksizsin 

Telefonları açmayacak gorusmeyecek bunun içinde ölmüş ana babasının üstüne yemin etmek nedir o da haksız bu kadar büyütülecek bişey yok pireyi deve etmissiniz
(386 puan) tarafından
Ben ilk başta şaka yapıyordur sandım ama dün aradım acmayinca anladım ciddi söyledini
(10,410 puan) tarafından
Abla kaç yaşında kadınsın valla çocuk gibisin ya
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Sen ayıp etmişsin sonuçta o senin büyüğün getirebilirdin 
0 oy
(2,076 puan) tarafından
İlk haksız olan sensin, halanın abartısına da diyecek birşeyim yok ama senin yaptığın hiç olmamış 
0 oy
tarafından
Cocukca olmus ikinizin tavrıda siz kaşık getirmemissiniz oda inat etmis yemin vermis arayinca acmiycam seklinde buyukluk olgunluk gostermek ikinizin de aklina gelmemis 
0 oy
(14,489 puan) tarafından
Amaaaan ufacık şey için seninle konusmakak adına yeminler ediysa zaten boşver.. insanlar her zaman onaylanmak ve istedikleri olsun ister.

Olmadığında yada bir kere hayır dediğinde yannda kalanlardir gerçek sevenlerin ,bosver
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Bı kaşığı getirmek nekadar yorucu ahh ahhh.kadin haklı terbiyesizlik yapmişsin kusura bakma
0 oy
(441 puan) tarafından
Ben kaşık konusuna takılmadım ne var yani sen de insansın yorgun olabilirsin robot değilsin ortamdaki başka birinden rica edebilirdi. Ayrıca sen üşenmedin onun kızının nişanına gittin yardım ettin o da bu kadar ufak şeye sana bu kadar küsüp atıyor mu yani yok artık bencillik 
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Senden büyük sonuçta kaşığı çok uzak bir yerden almayacaksın halanında küseceği varmış buna küsüp telefon açmamak saçma ben olsam yiğenimden bir şey istesem yapmasa o an lafımı söyler konuyu kapatırım 
0 oy
tarafından
Yaşça senden büyük bir insan senden kaşık getirmeni istemiş ne kadar yorgun olursan ol Bi kaşık getirmek zor olmamalı yaptığın çok ayıp kırılmakta haklı halan ama onuda yaptığı çok saçma böyle bir şey içinde ölüler üzerine yemin edilmez 
0 oy
(562 puan) tarafından
İkinizin yaptığı da saçma 
0 oy
(1,341 puan) tarafından
Küçük küçüklüğünü, büyük büyüklüğünü bilmemiş 
0 oy
(6,728 puan) tarafından
Her ikimizde haksızsınız sen bir kaşık getirmek ne kadar zor olabilir sana gidip mağazadan getir demedi mutfaktan odaya balkona nereyeyse oraya istedi senin yorulduğunun kat fazlasını halan yoruldu kendi nişanları 

Halan haksız bı kaşık gelmedi diye de böyle kusulmez
0 oy
(234 puan) tarafından
Gerçekten bu mu küsme sebebiniz ? Bir kaşık sonuçta büyüğün senden istemiş keşke getirseydin
0 oy
(2,416 puan) tarafından
:D hey allahim
0 oy
(36 puan) tarafından
Sırtında taş taşımadıysan savaşta mermi sırtlamadıysan tarlada sabahlamadıysan iki dondurma kaşığını getirmemenin bahanesi değil ayak ağrın seninki üşengeçlikten Başka bişey değil 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 565 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde orbanesara (1,810 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
30 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Seri (1,875 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 665 göst.
5 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Semos (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.