0 oy
808 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Çevresinde YUSUF isminde tanıdıkları olan var mi huyları nasıl bebegimize YUSUF ismini koymayı düşünüyoruz da ?

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amcamın oğlu ismi Yusuf dünyanın efendisi yemin ederim bebekken hayatta ağlamazdi sadece açken ağlardı o kadar süper bir çocuk şimdi
(2 puan) tarafından
Maşallah ya o zaman
tarafından
Tskr ettim canım
-Reklam-
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Dayimim oglunun ismi Yusuf cok kendini sevdiriyo ve MaşaAllah zekii
(2 puan) tarafından
Maşallah barikallah ....
0 oy
tarafından
Var oldukça sakin bı adam  karısı onu döverdi niye dovuyon demezdi o kadar sakindi:) insan bı kızar demi oda yokdu valla:)
(2 puan) tarafından
Aa o kadar da zarar ya:)
tarafından
ahahah valla guldum suan :D
0 oy
(2,178 puan) tarafından

gorumcemin oglu yusuf komsumuzun babasinin adi yusuf annemin halasinin kocasi yusuf amcamin torunu yusuf veee benim oglumun adi da YUSUFF <3

(2 puan) tarafından
Nasillar peki maşallah ne cokmus:)
(2,178 puan) tarafından
biraz yaramaz oluyolar canm ama o kadar sempatik o kadar tatli oluyolar ki yaptiklarini unutuyosun :) oglumdan soyleyeyim geceleri canima okuyo bazen ama sabah bakiyorum yuzume bakip guluyo unutuyorum bi de yusuflar cok guzel oluyo yuz guzelligi acisindan :))
(2 puan) tarafından
Maşallah rabbim size bağışlasın inşallah
0 oy
(5,938 puan) tarafından
Kuzenim.in adı yusuf yüzüde yusuf peygamber gibi çok güzel ve iyi huylu biri
(2 puan) tarafından
Maşallah rabbim size bağışlasın
(5,938 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(125,076 puan) tarafından
Benim cevremde yok yaa olsa yardimci olmak isterdim
(2 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Akraba var.Hayırsızn teki.2.esini aldı 1 kızı vardı ilk karisindan.2.karisi o kizi istemedi diye öz kizina bakmior.Annesinin uzerine atti.Kadincagiz bakior.Isimle bi alakasi yok yani.Insanın ici guzel olacak huyu guzel olacak.Istersen Peygamberimizn adini koy hayirsizsa hayirsizdir canm.Rabbim iyi huylu vatana millete hayirli ewlatlat yetiştirmemizi nasip etsin bize.
(2 puan) tarafından
Amin inşallah canim
Ama isim kişiliği etkiliyor demekki istisnalar varmış Rabbim yardımcısı olsun
tarafından
Ewt canm etkilior ama tamamen deil.
0 oy
(3,243 puan) tarafından
Varda cok yaramaz ya :)
(2 puan) tarafından
Rabbim bağışlasın:)
0 oy
tarafından
Elti min oğlu cok şımarık bi çocuk kendini yerden yere atiyor
(2 puan) tarafından
Ayy Allah korusun
0 oy
tarafından

Kaynım var:) eli açık mert sözünde duran adam gibi adam hiç kimseyi kırmayan zor zamanda yanında olan kız kısaca herşey var abimde abi diyorum çünkü abimin yapmadığını o adam bize yaptı ☺☺

(2 puan) tarafından
Allah razı olsun Tüm iyi insanlardan ve kayninizdan
tarafından
Amin canım inş
0 oy
(455 puan) tarafından
Kardeşim var. Gerçekten çok efendidir.Çevresindeki herkes çok sever, çok da över.Çalışkandır da,  bi ağırlığı vardır çevresinde. Ve bir kaç tanıdığım daha hep bu şekildeydi  :)
(2 puan) tarafından
(455 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından

Benim oğlumun adı yusuf ali kimlikde yüksel ama ben kulağına yusuf ali okuttum bu ismi çok seviyorum daha 3 aylık ama sakin bir bebek gibi duruyo tabi büyüyünce ne olur bilinmez

(2 puan) tarafından
Maşallah bizde tam olarak YUSUF ALI düşünüyoruz :)
0 oy
tarafından
Oğlumun adı Yusuf çok akıllı ve yaramaz genelde öyle Yusuflar 
(2 puan) tarafından
Maşallah Rabbim bağışlasın inşallah
0 oy
(12,278 puan) tarafından

Gorumcemin  oğlu yusuf  :ermm: pekte iyi diyemem  çok saygısız  annesine vuruyur  hırçın  

6 yasin da 

dayımın ogl u var yusuf  herkes ondan memnun  elinden  gelse dünyayı kurtaracak  herkese yardım etmeye çalışıyor  

Boaz yetiştirmeye bağlı aslinda

(2 puan) tarafından
Maşallah tabiki öyle ya
0 oy
(3,890 puan) tarafından
Yeğenimin adı yusuf 8 aylık sadece açıktığı zaman huysuzlanır boğazına düşkün olduğu için diğer yeğenimin adı muhammet çok hırçın bence isimlerle alakası yok çocuğun kendisiyle alakalı bazıları aileyle alakalı diyor ama tamamen aileye suç atmak olmaz muhammet anne karnındayken bile çok hareketliydi doktoru o zaman bile hiperaktif olcak demişti ama yusuf çok hantal hareket etmeyen bir bebekti dogdu hala da öyle çok sakin bence isimle alakalı deil bebeğin yapısıyla alakalı 
(2 puan) tarafından
Maşallah Rabbim bağışlasın inşallah
0 oy
(2,590 puan) tarafından

Yusuf ismi cok guzel ama tandigim butun yusuflar aksi yaramaz:)

(2 puan) tarafından
Korkunç öyle olmaları:)
0 oy
tarafından
Kaynım var yusuf ama adına bağlama bence huy sonradan edınılen bişey mesela amcasının aynısıymış kaynanam hep nefretle bakarmış aynısı olmuş tipide çok benzıo :) 
(2 puan) tarafından
Evet hamilelikte kimden nefret edersen ona benzer derler
(2 puan) tarafından
Bende kaynimdan nefret ettim bu hamilelik dönemi inşallah bebeğim ona benzer hem akıllı hem terbiyeli bir çocuk hemde dr:)
tarafından
Maşallah o zman
0 oy
(49 puan) tarafından
Ay vallahi canım benim Yusuf adında üç kuzenim var üçü de Çok utangaç
(2 puan) tarafından
(49 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Yusuflarla ve sametlerle anlasamiyorum ama sevdigim yusuf diye bi arkadasim var ikizinin adida mehmet suan askerde ama kendisi cok cok iyi ama obur yusuf da ben konusurken sirf beni sinir etmek icin ugrasir ama kendisi iyidirde iste sakalari ağır şaka sinir ediyor beni 
0 oy
(701 puan) tarafından

Kuzenimin oğlu var biraz yaramaz ama bu biraz çevresinden kaynaklı çok güzel bir çocuk çok yakışıklı aklı başında maşallah bence güzel bir isim adıyla yaşar inşallah

image

(2 puan) tarafından
Maşallah
Amin inşallah Allah razı olsun
(701 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 15 göst.
0 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
4 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Alpingo!!45 (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 209 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ruken kara (686 puan) tarafından soruldu

407,238 soru

12,223,974 cevap

36,824 kullanıcı

...