+1 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (940 puan) tarafından
Kızlar kaynana ile eşim çok iyi değiller önceki postumu okursaniz anlaşılır olurum biraz daha..

Neyse ben anneme gittim 12 gün kaldım.  Bu 12gunluk süre zarfında ne kaynanam ne Kaynatam gözünüz aydın veya Allah kavuştursun demeyi bir yana burakın hal hatır için bile aramadılar. Ne beni ne ailemi....

Benn kardeşim askere gitmiş ablam doğum yapmış ben onlar için o kadar mi kıymetsizim eşim o kadar mi hatırsız ki yani insan dünür der, yine arar dedim ama aramadılar bende eve geldim geleli hiç evlerine gitmedim kızımı yolladim sokakta selamın aleyküm aleyküm selam ddışında daa sohbet muhabbet etmedim . 

Konu acilirsa ne desem cuk oturur böyle  bana yardımcı olun ama yaptığım yanlış mi bacılarım haksız mıyım alınmakta 

6 Cevaplar

0 oy
(1,207 puan) tarafından
Kirk yılda bir arayanın kırk yılda bir hayrı olur bende de.
(940 puan) tarafından
Çok doğru
-Reklam-
0 oy
(722 puan) tarafından

Ne s.ctin avucuma ne suvayim suratına :))

Kim benim yaralı parmadigima isedi ki ... :))

Şaka bı yana ne denir bilmiyorum ama keser döner sap döner.. elbet onlarında özel bir günü olur işte Ogün seninkilerde onları aramaz. Ölüm de herkese düğünde herkese....

(940 puan) tarafından
Gerçekten öyle bacı ya
0 oy
(3,288 puan) tarafından
Neden böyle bu insanlar ya inşallah ileride bizlerde öyle olmayız 

Benim dedem hasta oldu felç geçirdi ne sordular ne ziyaret ettiler annemi ise belki 4 yıldır hiç aramiyorlar ne bayram ne seyran ben de anneme arattirmiyorum
0 oy
(451 puan) tarafından
Benim kaynanam da böyle seni sevmiyor demek ki gerçekten sevip değer verse bir kere bile olsa arardı
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Kız oğluyla kötü olan kadın ,el kızıyla nasıl iyi olsun 
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Kaynananalar hepsi aynı belliki benm annem kaynanamın her zor zmninda oldu hastalandı bile ziyarete gitti şehir dışına gitti geldi ziyarete gitti kaynanam bir gün ne ziyaret olsun bir yas oldu ne başsağlığı olsun hiç birşey yapmadı aramadı da 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 490 göst.
13 Ocak 2021 Aile kategorisinde Senbihterziyagilsin (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
22 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde yag_murr (617 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 233 göst.
21 Haziran 2022 Aile kategorisinde Smyra01 (1,778 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 238 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Sinemcik (1,475 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,533 cevap

36,579 kullanıcı

...