0 oy
92 göst.
Aile kategorisinde (38 puan) tarafından
3 yaşında oğlum var alerjik bir çocuk doğdu doğalı bir ayagımız hastanede uykuyuda sevmez hem uykusuzluk hrm sürekli hastalık çok daraldım çpk üzülüyorum insanlar çocuklarını alıp il il geziyor ben kapıya çıkarsam hasta birş yanında hapşırsa hasta tükendim artık çocugıma çok üzülüyorum hiçbir sosyal hayatım kalmadı psikolojim bozuldu çocugu da bir yere götüremiyorum kalabalık ortama soksam 3 gün hastanedeyiz mutlaka güzel de bir çocuk dikkat çekiyor :(

4 Cevaplar

0 oy
(944 puan) tarafından
Biraz beni anlattın gibi oldu. Evlendiği zamandan beri bende çok sık hasta oluyorum. Kan değerlerine baktır istersen bi kere bebeğin, alerjik olmasının yanısıra kan değerleri de düşük olabilir 
(38 puan) tarafından
Baktırayım çok haklısınız en son 2 ay önce baktırmıştım fena değil demişti doktor
(944 puan) tarafından
Bi de alerji dediğin şayet güneş vs alerjisi değilse çocuğu güneşe çıkar her gün kısa süreli bile olsa. Hani havanın aşırı sıcak olmadığı saatlerde özellikle
(38 puan) tarafından
Her şeye alerjiisi var her şeye güneş toz deterjan parfüm sosyal hayatım bitik benim dışarı çıkamıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,149 puan) tarafından
Süt iciyor mu?bugun okudum hauvansal sütü cok icen cocuklarin bagisikligi dusuk olurmus çok sık hastalanirmis.
(38 puan) tarafından
Yok süt hiç içmiyor nefret eder
0 oy
(4,592 puan) tarafından
Takviye kullan canim multivit balikyagi d vit propolis
(38 puan) tarafından
Ya ben doktorlardan istiyorum biz tavsiye etmiyoruz diyorlar anlamadım
(4,592 puan) tarafından
O nası bi doktor öyle
(38 puan) tarafından
Sormayın sormayın kaç defa ağzımla istedim yani sürekli hasta oluyor ve antibiyotik kullanmadan da geçmiyor
0 oy
(1,185 puan) tarafından
Bagışıklilik güçlendirici vitaminler kullansana canım balık yağları olur Multi vitaminler olur
(38 puan) tarafından
Doktorlara danışıyprum biz tavsiye etmiyoruz balık yesin diyorlar çocuk ne kadar balık yiyebilir ki tiksiniyor bir süre sonra

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 44 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Seherl (877 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
4 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi-beyaz (2,332 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
2 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (719 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 165 göst.
14 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,738 cevap

36,824 kullanıcı

...