0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde (3,674 puan) tarafından
Kizlar kaxgundur yasiyorm ev bulamiyorm diye neyse eşim dediki karşı komşu duymuş isterse kiraya veririz demiş ( geçen yıl kadınla o evin sahibiyle iyi arkadaştık faln ama snra çocuk tan dolayı bı tartışma laf dalaşı oldu aramızda kadın çocuğuma vurmustu detaya girmiyorm ) şuan onlar merkezde yaşıyor adam orda iş buldu evini oraya taşıdı buradaki evi de boş eşim de tasinmamiz kolay olur yüz yüze görüşmende olmaz diyor 2+1 ev ufak ama geçen yılbaya masraf yaptı evi için kirayida konusmadik daha hafta sonu gelirim konusurz demiş eşime napalm evet desem mi ? Ev sahibide çık diye baski yapıyor bir yandan da kaysi işleri baslayacak 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence gir kadında başka yerdeymiş
(3,674 puan) tarafından
Merkezde yaşıyor şuan bn ilcedeyim akrabası flan da yok buraya gelmek için , geçen yıl doğal gaz yaptırdir müstakil ev mutafagi banyosu parkesi faln hep sıfırdan yaptı
-Reklam-
0 oy
(2,062 puan) tarafından
Gir bacım bu devirde kiralık ev bulmak çok zor bütçene de uygun olursa zten görüşmezsiniz eşler aralarında halleder
(3,674 puan) tarafından
Eşimde öyle diyor 1 aydır arıyoruz vallahi bulamadık hem taşınmak kolay olur diyo.esim karşıdan karşıya tasiycam mustakil ev
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Kirası bütçenize uyarsa tutun bence zaten yüzünü bile görmeyeceksin IBAN dan kirasını atarsınız her ay o sağ siz selamet 
(3,674 puan) tarafından
Dalaştik.diye biraz tuaf geldi ama inan koca ilcede ev bulamadım adam da hafta sonu gelim konuşalım dedi eşime Baykalm ne kadar diyicek 7 ile 10 bin arası şuan kiralar
0 oy
(644 puan) tarafından
Girmelisin bence yüzünü bile görmezsin zaten 
(3,674 puan) tarafından
Öyle yapalım ya valla ev bulmuş olsam böyle hallere dusmezdim , eşyada çok orayada sığmaz artık bir hal yapacaz
0 oy
(4,774 puan) tarafından
Eşin annesinin evine taşınmak istiyordu herhalde, buna da yok dersen canım orayı kabul etmek zorunda kalırsın ben olsam buraya tamam derdim 
(3,674 puan) tarafından
Evet cnm doğru hatirliyosun , eşim öyle bir teklifte bulundu yani bu mantıklı olan yoksa birlik asla olmaz

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 2,086 göst.
1 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 401 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Eminenida (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 84 göst.