0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ay sonuna taşınmayı düşünüyorum neyse 1 tane emlakçıdan buldum dönüş yapmadılar (evin içi yenilensin biraz daha fiyat farkı verelim dedim muhtemelen ev sahibi kabul etmedi) site içinde bir ev bulduk evin içi çok kötüydü zorla çıkarmışlar kiracıyı oda evin canını okumuş kapıcıyla gittik baktık  1600 dedi 1500tl anlaştık son anda sözleşmeyi yaz güvenliğe bırak dedi altı imzalı doldurduğum sözleşme neyse onada tamam dedim en son kapora var biliyorsunuz değil mi dedi tabi kapora verildiğini biliyorum dedim birde emlakçı parası alcaz dedi arada emlakçı yok bu arada muhtemelen kişi kendisine istiyor içime kurt düştü ilk aradığım kiralık dairenin binasında 2 tane daha buldum birinin ortağı çok yönetici ben hallederim kapora gerekirse vermezsin birazda indirim yaptırırım doğalgaz yenileme yaparsın dedi içime sindi çok kararsız kaldım sizce ne yapsam  biraz karışık oldu kusura bakmayın 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dördüde içine sinmedi valla doğru düzgün insan yok kii sanki satıyor evi
tarafından
Banyo mutfak 20 senenin üzerinde doğalgaz yok 1200-1150-1000tl
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canim su emlakci parasi isdeyeni tutma bence bi cinlik var orda ole dusundum
tarafından
Arada ev sahibiyle değil hep yöneticiyle muhatap oluncak kirayıda bana bıraktı dedi son anda bir uyanıklık yaptı gibi geliyor o ana kadar eve tamam demiştim
tarafından
Bencede temkinli ol bu siralar acayip dolandırıcılık var bu kiralık evlerde
tarafından
Bu zamana kadar bir başıma gelmeyen o kaldı inşallah onuda yaşamam :)
tarafından
İnsallah canim ya
0 oy
tarafından
Hiç biri bana mantıklı gelmesi nedense 
tarafından
Hepsinden vazgeçtik içimize sinmedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde dilardemir (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
31 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ebrualya3003 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Gurbett (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 248 göst.
5 Haziran 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Gurbett (356 puan) tarafından soruldu

412,664 soru

12,424,090 cevap

45,379 kullanıcı

Kategoriler

...