0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından
15 gunluk bebeğim gündüz iyi gece ikiniyo hep tuvaletini yapamiyor islak mendille poposunu uyarınca hareket yaptırınca yapiyo ama hemen degil tabi gaz damlasi veriyorum ne yapmam lazim baska 

2 Cevaplar

0 oy
(6,551 puan) tarafından
poposunu surekli uyarinca yapmaya alismasin. gaz masaji yap suan icin yapacak pek bisey yok  birkac ay bu sekilde gaz damlasi gaz masaji . havalar zaten sicak sicak tut benegi desem zaten sicak
(263 puan) tarafından
Rezene cayi versem bisey olur mu 1 cay kasigi kendim içiyorum hep kimyon cayi da içiyorum hep ilk bebeğim kolikti 5 ay cektim yine olur diye korkuyorum
(6,551 puan) tarafından
bizim
doktor bir ayliktan sonra verdirdi rezene kimyon vr vorekotu. birkac tane. minicik kesede demliyordum uzerine kaynar su dokup soguyinca sabah aksam onu da verdim ikincime. ama doktora sor hani bebek diye ben burdan sana oneri yapmak istemedim. ilk cckta bende cok cektim kis bebebegiydi. ikinci daha rahat gecti gaz donemi
(263 puan) tarafından
Cok sagolun sorayım doktora bugun kontrolümüz var zaten
-Reklam-
0 oy
(723 puan) tarafından
Benim bebeğim 8 aylık olucak gaz sancısı olduğunda nurse harveys veriyorum sırtına masaj yapıyorum bacaklarını hareket ettiriyorum canım 
(263 puan) tarafından
Bende nurse harveys veriyorum ise yaramiyor mu acaba
(723 puan) tarafından
Yok canım iki bebeğime de kullandım ben

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 98 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 203 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde iremsu216hotmail.com (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 241 göst.
2 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cns (514 puan) tarafından soruldu

414,063 soru

12,462,123 cevap

46,774 kullanıcı

Kategoriler

...