0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde (1,750 puan) tarafından
Farklı marka bir test aldım başında olan şey ne orda çizgi var ama niye öyle oldu yardımci olur musunuz bu testten kullanan vrmi 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Erken gebelik testlerine asla inanmıyorum adetin geçmesini bekle normal kaset test yap bence  yada kan ver ben ne zaman erken gebelik testi yapsam negatif çıktı ama hamileydim yani
(2,359 puan) tarafından
Sen bensin serpil bende de öyle negatif çıkıyordu şimdi erken yaptım bir şans daha vereyim dedim pozitif çıktı kan negatif
tarafından
Kaç kere yaptım ama erken gebelik testi hep negatif çıktı adetten 9 10 gun sonra pozitif çıktı inanmıyorum pek onaa şimdi 32 haftalık olduk
(2,359 puan) tarafından
Aynen canım bende de öyle beta 200 lerin üstündeydi yaptığımda bütün kasetler pozitif bütn erkenler negatifti şok olmuştım
tarafından
İnandırıcı gelmiyor bana erken gebelik testi ayrıca boşa para yani normal testten çok daha pahalı
tarafından
Erken gebelik testi iki defa pozitif çıkardı sonuç hamile değilim bende inanmıyorum ya en iyisi kan vermek
-Reklam-
0 oy
(1,750 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

image

imagesilik olan yer ilk çıktı 

(70 puan) tarafından
Gölge mi gebelik çizgisimi anlayamadim
(1,750 puan) tarafından
Sanırım gölge ya çünkü git gide azaldı orası
0 oy
(618 puan) tarafından
Gebelik ilerlemiş olduğunda t çizgisi erken çıkabilir 5 6 hafta olduysa normal cikabiliyor
(1,750 puan) tarafından
Eğer varsa 4 hafta yeni olacak canım
0 oy
(756 puan) tarafından
Niye bu kadar köşede anlayamadım canım başka testin varsa yapsana bide 
(1,750 puan) tarafından
İki çizgi yerini de köşeye koymuşlar şuan gölge olan yer gitti  cizgiyi kabartma yeri koymuşlar orda biraz çizgi var
(756 puan) tarafından
Evet bende gördüm şuan beklemiş halini de foto atar mısın
(1,750 puan) tarafından
Tekrar ekledim bakar mısın
(756 puan) tarafından
Evet görüyorum var ama çok ileride test mi böyle acaba. Yok mu başka testin kızzzz merak ettim hadi kalk yap
(1,750 puan) tarafından
Test öyle canım yeri orayı gösteriyor
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Bilemedim canım en iyisi kan ver, erken gebelik testlerinde mavi kutulu bir tane var en iyisi o kesinlikle
(1,750 puan) tarafından
Tekrar ekledim canım sanırım gebelik yok
0 oy
(1,750 puan) tarafından

image

ttekrar ekliyorum kızlar böyle oldu şimdi sanırım Yok gebelik
(756 puan) tarafından
Görüyorum ben 2. Çizgiyi ya ama neden bu kadar ileride yanında başka test yok mu
(1,750 puan) tarafından
Yok maalesef ya adet günü tekrarlarım iki gün var
(2,359 puan) tarafından
Bu testten dün bende aldım aynısk bende de çıktı kan verdim negatif şok oldum benim biraz daha belliydi hatta 25 beta üstünü ölçtüğünü vaad ediyor ama kan sonucu 1.20
(1,750 puan) tarafından
Bana da değişik geldi ya ilk çizgiyi belli etti sonra yavaş yavaş kayboldu gitti yok buna güvenemem
(2,359 puan) tarafından
Tekrarla canım bende bundan 2 tane yaptım 1 dk çıktı hatta başkalarına sordum pozitif bariz gözüküyor dediler onlarda ama kan negatif malesef yada test yerine direk kan ver bence

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 145 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 259 göst.
0 oy
6 cevap 434 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu

411,131 soru

12,375,090 cevap

42,766 kullanıcı