0 oy
153 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (56 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar annem bugun kadin doguma gitti adet zamani cok kanamasi oluyor uzun suruyordu ... ben varmis rahimde basina gelen varmi aldirmassa kotu huyluya cevirirmis beni alip patarolojiye yollucaklar basina gelen varsa yazarmi

3 Cevaplar

0 oy
(1,472 puan) tarafından
Annemin başına geldi operasyon 15 dakika sürdü elhamdülillah çok iyi şuan
(56 puan) tarafından
Sonu ne cikdi canim cok gecmis olsun
(1,472 puan) tarafından
Temiz çıktı teşekkür ederim annenede geçmiş olsun Ankara'da isen Fatma bolkan doktor var ona gitsin mutlaka özelde yaptırsın uyutularak diğeri çok zor olur
(56 puan) tarafından
Malesef canim biz istanbuldayiz anneminkide uyutularak yapilacak
(1,472 puan) tarafından
Annemin uyutulup uyanması toplam 20 Dakika sürdü çok rahat etti
(56 puan) tarafından
Insalah anneminde oyle olur canim rabbim sifa versin herkese
(1,472 puan) tarafından
Amin ecmain canım
-Reklam-
0 oy
(2,533 puan) tarafından
Dün tamda alt komşumla bunu konuştuk 2 tanr varmış ondada kanaması çok uzun sürüyormuş oda aldıracak galiba kanamadan dolayı değerleri alt üst olmuş hrp
(56 puan) tarafından
Evet annemde bu sorunu yasadigi icin gitti bakalim bizi neler bekliyor :(
0 oy
tarafından
Bende oldu o canım polip diyolar doğumdan sonra 10 ay olmadı sonra bi oldu 35 gün yoğun sürdü sonra hapla korunuyodum onu bıraktım 10 gün sonra kesildi bu süreçte adetim ilk 14uncu gününde fazla uzadı diye kadın doğuma randevu aldım 20inci gunumuayeneye gittim parça aldılar kürtaj yapıldı (rahim duvari kazıma işlemi ) bi kaç güne kesilir diye düşünüyorum dedi doktorum 15 gün sonra kontrole gel dedi kontrole gittiğimde hala kesilmemisti ve yoğun sekide oluyordu doktorum polip çıkmış yani et beni var şehir Hastanesi'ne gitmen lazım dedi gittim kameralı muayene için gün verdiler bu süreçte kanamam 3 gün yoğun 2 gün pembe lekelenme şeklinde devam etti hapı bıraktım 10 gün sonra kanama kesildi kameralı muayeneye girdim doktor gorunmuyo geçmiş olsun dedinasil oldu dedim kanaman uzun sürmüş muhtemeen kanata kanaya attin polipleri dedi tekrar parça aldı gönderdi 1 ay sonra gel dedi ama adetim düzene girdi azaldı diye gitmedim çok şükür kurtuldum diye düşünüyorum ben doktoruma doğum kontrol hapı yaptı diye düşünüyorum onu bırakınca kesildi dedim hmm dedi başka ha önerdi annenin öyle bi durumu var mı dediğin gibi de ilerlerse kötü huyluya cevirip kansere kadar yolu uzuyo bu işin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
+2 oy
2 cevap 62 göst.
+1 oy
3 cevap 97 göst.
22 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NM 2018 (1,086 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,428 soru

23,817,445 cevap

318,135 kullanıcı

...