0 oy
78 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (33 puan) tarafından
Bir yakınımızın başına böyle bir şey gelmiş. Doktor büyümeye devam eder kalp krizi riskini bile arttırır demiş. Kürtaj olman gerekiyor acilen demiş. Ama kendisi biraz araştırmadan direk atlamak istemiyor. O da ben de ilk defa duydum rahimde ben oluşabileceğini ve büyüyeceğini. Yaşayanlar var mı, nasıl bir süreçti, aldırdıktan sonra tekrarlayan bir şey mi? Tecrübe ve bilgilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim

3 Cevaplar

0 oy
(495 puan) tarafından

Çok pardon da ohaa ne alaka 

Bnm ki kendimi bildim bileli var muayene de oldum defalarca hiçbişi diyen olmadı 
(33 puan) tarafından
Onunki normalinden fazla büyük demek ki. Adet olduğunda kanamaları normalden çok fazla ve çok yoğun oluyordu zaten. Ben de anlamadım neyin nesi nelere sebep oluyor
(495 puan) tarafından
Ayy bnde korktum şimdi ama bnm çocukluktan beri var
(33 puan) tarafından
Siz de düzenli şekilde kontrole gidin mutlaka o zaman. Büyüyormuş baksanıza doktorun dediğine göre. Allah korusun
-Reklam-
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Aaa daha ne duyacam ya ilk defa duydum
(33 puan) tarafından
Ben de çok şaşırdım duyunca hiç karşıma böyle bi şey çıkmamıştı daha önce
0 oy
(618 puan) tarafından
Geçen ben kadın doğuma gittiğim de 60 yaşlarinda teyze muane olurken doktor hem dışta hem rahim içinde ben olduğunu söyledi dış rahimde olanı aldı ve içindeki için eline kağıt verip yarın tekrar gel onu da alacaz dedi genel olarak menopoz sonrası olurmuş riskli bir durum dedi teyze idrar kaçırma şikayetiyle gelmişti doktora bu kadar biliyorum 
(33 puan) tarafından
Bizim ablada doğumdan sonra oluşmuş bu. Allahım dert verip derman aratmasın. Umarım risk oluşturmaz.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
0 oy
9 cevap 115 göst.
0 oy
0 cevap 28 göst.
0 oy
1 cevap 22 göst.

401,041 soru

12,001,605 cevap

36,184 kullanıcı