0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar ehliyeti alanlar arkadaşlarım encok nereye çalıştınız kitaptanmi çalıştınız tüyo verebilirmisiniz tekte geçeyim inşallah..

17 Cevaplar

0 oy
(15,855 puan) tarafından
Ben sürekli geçmiş dönem sorularına çaliştim. Kursun derslerine de katılmadım. İlk girişte geçtim. Şöyle yap gecmiş yılların sınavlarının cevaplarını işaretle ve doğru cevabı görerek çaliş. Daha sonra soru çözersin ve eksiklerin olursa onlara tekrar bakarsın. Videolu sorular da çok oluyor sınavda. Onlara da bak mutlaka. 
(616 puan) tarafından
Cnm geyikli bir uygulama var onu indir ordan çalış vllshi ben ne kitap ne başka bsey ordan calistim bol bol.tekte geçtik 80 aldım sürem kalmadı boş sorum kaldı onlarida yapsam doksan alırdım heralde
tarafından
Çok sağol canim
tarafından
Çok teşekürler kizlar
-Reklam-
0 oy
(9,725 puan) tarafından
Direkt kitabını oku sonra diğer senelerin sorularını çöz geçersin 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Benim kitap kısmı corona zamanın da oldu covid geçirdim kitaptan baktım geçmiş sorulara çalıştım derslere giremedim malesef 
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Çıkmış soruları çöz tek de geçersin canım hep aynısını soruyolar
0 oy
(10,489 puan) tarafından
Yazılı sınavi tekte geçtim. Telefona uygulama indiririm sürekli ordan çıkmış sorular çözdüm 
0 oy
(580 puan) tarafından
Sınav gecesine kadar geyikli uygulaması indirdim oradan çıkmış soruları çözdüm sınavlar dönüşüm olarak tekrar çözdüm. Uygulamada 80 90 alıyordum. Sınav gecesi kitapciktan bakındım okudum işaretleri felan. Sınava girdim 72 ile geçtim. 
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Ben kitap almamıştım geçmiş çıkan soruların olduğu uygulamalar var hep onları indirdim boş kaldıkça çözdüm. Tekte geçtim. Ha dersen ki gerçekten aynı sorular mı çıktı, hayır. Hiç görmediğim şeyler de vardı 3-4 uygulamadan o kadar soru çözmeme rağmen 
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Kesinlikle kitaptan çıkmıyor kitaptan bilgi edin ama soru çalışma derim çünkü hiç çıkmıyor geçen senelerin çıkmış sorularına çalış İnternetten hep onlardan çıkacak 
0 oy
(313 puan) tarafından
Bana göre kusrsın birebir dersleri de çok önemli hocayı dinlemek de gerekli diye düşünüyorum. Çıkmış soru çözdüm net 5 tane çıktı sınavda 84 ile geçtim şu an direksiyon dersi alıyorum inşallah geçerim:) 
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Kursun kendi uygulamasi vardı orda dersler videolu anlatılıyor 2x de hepsini dinledim tüm konulara genel hakimiyetim oluştu istagramda da cenk hoca diye bir hoca var onu takip ettim günlük yapılan sınav sorularını paylaşıyordu fırsat buldukça da o soruları çözdüm.aynisi çıkıyor diyorlar ama kesinlikle değil.ben en çok video derslerini dinleyip konuya hakim olduğum için tek seferde geçtim 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Derslere gidiyorsan kitaba gerek yok çıkmış sorulara bak
0 oy
(168 puan) tarafından
Kitabı 2 defa özetini çıkardım, birini YouTube dan hocalarla çalıştım videolar izleyerek geçmiş dönem soruları bol bol çözdüm, anlatımlı video olarak çözdüm derslere de devamlı gitmesem de gidebildiğim kadar gittim tekte 82 ile geçtim,

(Sınava girmeden önceki akşam fetih okumuştum)  inşallah geçersiniz :)
tarafından
İnşallah canım darısı başıma .çok tesekurler
0 oy
(18,125 puan) tarafından
Eşim yeni aldık ehliyeti sınav sorularinin olduğu bir uygulama söylemişti kurs hocasi ondan çalışıp girdi sınava kitap yoktu canm 
0 oy
(1,726 puan) tarafından
Cikmis sorulara calismistim en çok , benzerleri cikmisti
0 oy
(532 puan) tarafından
Ben sınavıma 3 gün kala sadece ebru hocayı dinledim ve 86 puanla geçtim kitap boş 
tarafından
Ebru hoca kim canım bakayım bende kaybedersem sınavı rezil eder eşim beni
(532 puan) tarafından
Youtubeden ebru hoca ehliyet yaz kız ben 1 öncesine kadar çıkan sorulara tek çalıştım o da düşün iki çocukla 3 saat günde 3 gün sadece yaparsın sen animasyonları ezberle ben onları yapamamıştım sadece sanırım
0 oy
tarafından
Canım kitaptanda bak ama gecmiş sınavların sorularınıda mutlaka çalış cunki sorular eski sınavlara daha yakın oluyor daha cabuk soruları cözüyorsun öylelikle 
tarafından
Canım goglede eski sınav sorulari cikmiyoki hep çalışma Deneme soruları var
tarafından
Play store uyuglamasından indir ehliyet sınavı gecmis sorularu yaz cıkar
0 oy
tarafından
Uygulama vardı çıkmış sorular ile ilgili sürekli ordan çıkmış sorulara çalışmıştım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Merve1997 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.