0 oy
906 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dogum yapalı biraz oldu hayırlı olsun falan diye aradım lise arkadaşım birde çocuğunu merak ettim resmini atar mısın diye 3 kere atıp atıp silmiş sanki çocuğunu yiyecem amacı ne acaba bende yazmadım sonra silecegin resmi neden atarsın siz olsanız görüşür müsünüz çocuk kıskanan biriyle 

30 Cevaplar

0 oy
(2,110 puan) tarafından
Cnm bu senden kıskanmak değil seni kırmak istemeyip sana atıp geri siliyor ki başkası görüp nazar eder diye...
-Reklam-
0 oy
(2,972 puan) tarafından
Yani madem silecekti o zaman atmayacakti doğru demişsin bence demekkin senin  sandığın kadar değerli ve yakın arkadaş değilmiş 
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Benim çocuğumun fotoğrafının başka birisi ailem dışında can ciğer arkadaşım dahi olsa fotoğraflarının içinde ne işi var bunu asla istemem bi başkasının görüp yanlış düşünce ( bak buna önceden çok sinir oluyordum ama artık maalesef ki bu şerefsizler arttı ve aramızdalar) ya da nazar deymesinden korkarım merak mı etti anlık atarım sonra hemen silerim ya da minik bir görüntülü konuşma yapabiliriz ama fotoğraflarının içinde olmasını istemem bu kıskançlık değil elimden geldiğince korumak için yaptığım bi uygulama sadece. 
0 oy
tarafından
Bu konuda pek yorum yapamam eşim abisine bile bebek doğdu diye haber vermiş abisine attığı resimde kızımın yüzü gözükmüyor sadece battaniyesi var neden yüzünü atmadın dediğimde ise kıyamadım dedi ki eşim bu dünyada abisinden daha çok güvendiği kimse yok kıyamadım dedi
0 oy
(14,490 puan) tarafından

Çok görmeyin :)

Yeni annelerde oluyor böyle :)

Anlayışlı olun ♥️

0 oy
(5,471 puan) tarafından
Rica ediyorum görüşmeyin doğum yapan hanımefendiye kolaylık sağlayın. Belli ki çocuğunun fotoğrafının başka telefonlarda olmasını istemeyen biri  ona rağmen siz kırılmayın diye atmış. Bu kadar empati yoksunu olmanıza gerek yok. Siz görüşmeyin o yüzden  yani çok merak eden alır hediyesini, altınını ,kekini kurabiyesini gider görür. 
0 oy
(712 puan) tarafından
Ben istemem. Şahsen atmam da. Benim çocuğumun fotoğrafı neden birinin telefonunda olsun ki? Sosyal medyada paylaşmayı geçtim, aileme bile atmıyordum. Lohusalık bitince aileme atmaya başladım. Çok görmek isteyen olursa görüntülü arasın. Ben çok ketum olabilirim, ama karşı taraf da anlayışlı olmak zorunda. 
0 oy
(5,291 puan) tarafından
Kiskanma degil ki bende oyle diyenlere tek gosterimlik atiyorum 
0 oy
(230 puan) tarafından
Bence tam başkasına göstericektin fotoları silmiş diye bozuldun en doğal hakkı silebilir doğru olanı yapmış
0 oy
(554 puan) tarafından
Hiçbir arkadaşımdan foto istemedim. Bazıları korkar nazar olacak diye mesela korkmuş olabilir. Küçük cocuklarin yıldızı çok düşük oluyor hemen nazara geliyor. Ben de inanırım buna. Yine de kirmamış atmış sonuçta 
(554 puan) tarafından
Gormeden silmiş ya gördün sanmıştır yada başka bişey yazmış da olabilir. Benim kardeşim de sapasağlamken hiçbir hastalığı yokken misafir gelmiş sevmiş gitmiş gece ateslenmis çatlamış ölmüş ben hayal meyal hatirliyorum. Nazar denen bişey var. Herkes paylaşmak istemeyebilir, korkabilir ben bu yüzden kimseden çocuğunun fotosunu istemem. Ne kadar yakın olursam olayım. Bence boşa alınganlık etmisttin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 469 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,264 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,596 göst.
5 Haziran 2021 Aile kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 570 göst.