0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından
Oğlum ana sınıfını 1 ayla kaybediyor 2019 alıyormuş e devletten çıkıyor bizim burada sistem böle ilerliyor diyor 2020 seneye diyor sinir krizi gecirecegim

7 Cevaplar

+1 oy
(1,646 puan) tarafından
Tamam sende seneye gönder ne acelen varki 
(69 puan) tarafından
Acelem olduğundan değil 1 sene geri başlıyor cevrimideki okullar 2020 ilk 3 aynı alıyor bizim okul öyle değil
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Diyanetin 4-6 yaş kurslarına gönderebilirsin . Kızımı iki sene gönderdim anaokulu ve Kur'an eğitimi alıyorlar orada . Çok memnun kalmıştık.
(69 puan) tarafından
O okullara nereden başvuru yapabiliriz
0 oy
(7,153 puan) tarafından
Bu sene illa gitmesini istiyorsan kreşe verebilirsin olmaz mı
0 oy
(50 puan) tarafından
Okul başladıktan 2 hafta sonra git canım o zaman kontenjan varsa alırlar. Şöyle bir şey var mahalledeki bütün çocukları sisteme kaydediyorlar kontenjanın yettiği kadar. Fazla kalan öğrencileri de etmiyorlar. Onları da kayıt olması gereken öğrenciler kayıt yaptırmadığı zaman boş kalan yerleri alıyorlar bunun için de 2 hafta bekliyorlar o yüzden okul açıldıktan 2 hafta sonra tekrar girebilirsin kayıt yaptırmak için yer varsa alırlar 
(69 puan) tarafından
Yine yılı sorun etmezler mi peki gidersem
(50 puan) tarafından
E devlette okul ciktiysa ve kontenjan varsa sorun etmezler. Sen okul acildiktan 2 hafta sonra tekrar git konuş canim
(69 puan) tarafından
Bilmiyorum şuan konteyjan var almıyorlar ozmn hiç sanmıyorum
(50 puan) tarafından
İlçe milli eğitim müdürlüğünü ara istersen e-devlet'ten okul çıktığını fakat okula kayıt yaptırmadıklarını söyle onlar sana tam bir bilgi verirler
0 oy
(1,054 puan) tarafından
E devletten baktın mı hiç canım okul kaydı çıkmış mi oğlunun 
(69 puan) tarafından
Evet çıkmış okuluna kadar belirlenmiş sınıfı vsb okula gittim 2020 almıyoruz diyor saçmalik seneye 1 sınıfa başlayabilir diyor
0 oy
(17,736 puan) tarafından

Bizde 2020 liyiz kayıt için fotokopi alındı yer olursa kayıt olacak gibi öncelik 2019 lu çocuklar 

Sizin hangi ayda doğdu sadece  ilk 3 ay alınıyor diye biliyorum 
(17,736 puan) tarafından
Kayıt daha edilmedi canm kimlik fotokopisi alındı biz sizi ararız dediler şimdi 2019 lu çocuklar da var birde sabah tek var öğlenci yok o yüzden yer olursa kaydederler diye düşünüyorum
(1,054 puan) tarafından
Anladım canım hayırlısı olsun
(69 puan) tarafından
Şubat ayı soledim kabul etmediler
(17,736 puan) tarafından
Kontenjan yoktur canm ama sen okul açılınca da sor belki yer açılır falan
(69 puan) tarafından
Bilmiyorum walla kuzum isteseler yaparlar
0 oy
(991 puan) tarafından
Doğru bu sene 2019 senesi seneye gönderilsin artık 
(69 puan) tarafından
Benim oğlum ztn 2020 Şubat ayı 2021 alakası yok
(991 puan) tarafından
Şimdi senin oğlunu alsalar bir sürü sınırda kalan çocukları alacaklar. Ayrıcalığı nedir yani. Belli bir kural var ben sınıfımda kural dışında ay da olsa günde olsa yaşı tutmayan öğrenci alınmasını istemem. Ha aldım mi evet aldım ve zorlandim. Ama korona zamanı normal dışı bir zamanda aldım. Aile mağdur olmasın diye. Şuan öyle bir aciliyet ehemmiyet görmüyorum. Geç başlasın erken başlamakta iyidir
(69 puan) tarafından
Haklısınız evet ben ısrar etmiyorum oğlum çok istekli ve babası çok ısrarcı o yüzden bilgi edinmek istiyorum
(69 puan) tarafından
Eşim tekrar okula gidip gorusecekmis ekstra ne yapılması gerekiyorsa yapmaya çalışacakmiş
(991 puan) tarafından
Yani siz bilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 167 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Busem (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 246 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Havva37 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy