0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (471 puan) tarafından
Komşumun evinde bir dolap beğendim eşi marongozda çalışmış daha önce yapıyor dedi banada yapsın dedim tamam dedi buraya kadar herşey normal sonra geldi bize ben kendiminkini kardeşime gonderdim eşimde sana yenisini yaptı dedim bende AA tamam teşekkürler getir dedim aldı geldi evindeki bariz belli kenarları falan soyulmuş gitii bıraktı bende aradım evindeki getirmişin yok yemin ediyor evimdeki değil götürdüm bıraktım kapisina geri çok ayıp ettin şöyle böyle beni mal yerine koydu resmen içimden konuşmak gelmiyor sürekli arıyor şuanda napacam bunla ben :) söylüyorum anlamıyordA

5 Cevaplar

+1 oy
(2,125 puan) tarafından
Birisi benim evime gelip bir seyimin aynısını istese ben deliririm niye aynısı satan adam ölmüş mü git seç farklisini al benim beğendiğim aynısını olmak zorunda mı al başına bela işte aynısını istemissin onu getirmis belkide rahatsız oldu senle aynısını kullanmak istemedi kaldırıp sana getirmiş kayinvalidem ne alsak aynısını eşime aldirtmaya calisiyo esimede almiycaksn yok bitmiş diyceksin dedim orda görsem evimdekini sinir olurum alır çöpe atarım evimdekini kimseyle aynı şey kullanmak istemem ben
(471 puan) tarafından
Sen yorumdan ne anliyom eşim yapıyor satıyor dedi diye istedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evindeki değilse bu soyulmuşlar ne ben böyle bir dolap kullanmak istemiyorum bu düpedüz dikkatsizliktir de
(471 puan) tarafından
Dolap faslını geçtik artık sürekli arıyor kapıya geliyor noldu kustukmu yapıyor
tarafından
Ben küsmem arama mesafe koyarım deyin. Açıkça beni sal.ak yerine koydunuz diye de sizli bizli konuşun ki açıkça aradaki uçurumu anlasın.
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Millet kafayı yemiş net...
0 oy
(3,931 puan) tarafından
Öyle yaptıysa çok çok ayıp etmiş sende kibar bir dille iade et gitsin 
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Parasını verecek miydin? Yoksa hediye miydi? 
(4,748 puan) tarafından
Bende bunu merak ettim ,:))
(471 puan) tarafından
Parayla canım öyle hediye olmaz

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,926 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sevgi344 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 509 göst.
3 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,213 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,269,965 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...