0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Bugun şükğr deldirirken acımadı kulağı ağlamadı şimdi ise küpeyi çıkardı ilk günümüz birde takarken çok ağladı iltihap japarmı

8 Cevaplar

0 oy
(29,055 puan) tarafından

Çıkar tak yapmayın iylesmesi lazim

(59 puan) tarafından
Krndi çıktı küpesi biz çıkarmadık
-Reklam-
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Yani nedir bu küpe konusundaki ısrar anlamıyorum. Takarken ellediniz mıncıkladınız tabiki çıkartabilir. Kaldı ki o kiper sert oluyor onu çıkartana kadar kulağıyla oynadıysa niye tekrar takmaya uğraşıyorsunuz çıkaracak yani belli ki
(59 puan) tarafından
Kim dedi mıncıklandığını benşm cocugum fsrkındamısınız onun zarar görmesini ilk takılırken sorun olmadı kendiliğinden düştü takarken de acıdı tekrar bu yani nedir sizin bu en iyi benim anne kasıntılarınız sana uygun değilse post yazma beni ilhilendirir seni değil burfa soru sordum güzelce dimi cevaplama
(5,470 puan) tarafından
En iyi anne takıntısı ne alaka ya. Saçmalama. Takarken çok ağladı diyen sen değil misin? Ne gerek var yani o kadar ağlatmaya farz mı
0 oy
tarafından
Ben kendi kulağımı kendi kararımla 20 yaşlarında deldim, ondan önce hiç böyle bir durum yoktu çünkü annem ananemin zoruyla tüm kızlarınkini (5 kız) deldirse de 2 güne kapanmış. Onun ısrarı da hediye altın küpe almış, takalım istemiş vs.

Zamanı geldi, canım istedi ben de her kulağa 2 tane olmak üzere 4 tane deldirdim. Küçüklükten kalsaydı da dert değildi tabi ama kendim deldirme şansım olduğu için hep ablalarım mutlu olmuştur. Çünkü onlar da çok delik seviyorlar ama 1 tanesi tam ortada her yeri kaplıyor.
(59 puan) tarafından
Ya bizde deldirirken acımadı fakat kndi ilk küpesi düştü takarkende öok acıdı
tarafından
O yüzden bizde kalın ip takarlar ilk, onu da gergin yaparlar acıtmayacak şekilde, küpeyi çıkarsa bile ip kalır delik de kapanmaz.
(59 puan) tarafından
Şuan yara kspmadın istiyorum
tarafından
Sıkıntı yok aslında, yapmak isterseniz ipi iğneye geçirip birlikte haşlayın kaynar suda, sonra ucunu kerpetenle kırıp çocuk uyurken nazikçe yağlayarak veya yara kremini sürerek geçirin, bağlayın. İltihap kapmaz böylece.
0 oy
(3,935 puan) tarafından
İlk gün neden çıkardınız ki benim komşum deldirdi eczane sadece akşam arkada kiperi hafif oynatın demis. Bir kaç gün sonra çıkarmasını soylemişti.
(59 puan) tarafından
Hayır ben çıkarmadım kendiliğinden çıkartılar
(59 puan) tarafından
Çıkardı
(3,935 puan) tarafından
Ayy rahatsız olmuş demek ki, krem sür ellemesine izin verme
0 oy
tarafından
Bebeğin henüz çok küçük ve delik yeni olduğu için küpe yada ip takılı durmazsa çok geçmeden o delik kapanır. Küpeyi durdurmazsa ip tak küpenin yerine. İpi de durdurmazsa yapılabilecek pek bişey kalmıyo sürekli bişey takmskla uğraşamazsın, iyice huylanacağı için naparsan yap durdurmaz çıkartır
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Krem sür eger kızarır yada siserse bisey olmaz ins
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Çıkarmasına izin vermeyeceksin bakarak olacaksın canm bende 3 yaşına yakın deldirdim elini atmasına izin vermedim ilk gece bir zorladı bidaha ellemedi 
0 oy
(5,751 puan) tarafından

Ben daha küçükken deldirdim. Eczane küpesi vardı yıllardır kulağın da sıkıntı olmadı. Babam geçen altın küpe aldı yavruma dedem aldı dediskom diye diye geziyor :D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 318 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Eslem in annesi (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 58 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.