0 oy
1,164 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlu olanlar posta gelsin bir tane kız çocuğu var benimde oğlum ikinciye hamile kalmak istiyorum dedi inşallah oğlum olmaz zapdedemem dedi oğlum olduğu için açıkçası öyle mi dedim kızda olsa oğlumda olsa hayırlı isterim siz oğlu olanlar ne düşünüyorsunuz bu düşünce doğru mu kız vs erkek ayrımı doğru mu büyük konuşmamak lazım 

40 Cevaplar

+1 oy
(323 puan) tarafından
Bir kızım var tekrar hamile kaldım bende eşimde sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez hayırlısı olsun derdik hep çok çok şükür şuan 1 kızım var 38. 3 haftalikta hamileyim oğlum olacak Allah'ın izniyle Allah olmayanlara nasip etsin inşallah. İkisinde sağlıklı olsunda hiç bişey önemli değil 
-Reklam-
0 oy
tarafından

:D postta kendimi gördüm 

Resmen cinsiyet öğrenene kadar " Allah'ım içimi biliyorsun ne olursun sağlıklı hayırlı bir kız evladı nasip et bana" diye dua etmiştim :D

Şimdi 2. Olsa erkek olmasına üzülmem , kız olursa gene çok sevinirim :D

tarafından
Kız mı oldu peki
tarafından
Evet canım şuan 11 aylık
0 oy
(5,302 puan) tarafından
Benim de kizim var bende kiz isterim erkek cocuklarini bende sevemem icten Rabbim hayirlisini versin 
0 oy
(576 puan) tarafından
Günaha girmiş rabbim ne verdiyse o
0 oy
tarafından
3 tane oğlum var zor mu evet zor üçüncü kız olsun isterdim erkek olacak diyede oturup ağlamadım sağlıklı sıhhatli olsunlarda kız erkek önemi yok ☺️
0 oy
(374 puan) tarafından
İlk hamileligimde oğlum olacagını duyduğumda oturup aglamıştım korkmuştum şimdi oğlum 2 yaşında  çok yaramaz ama çokta masum akıllı iyiki oğlum diyorum. Şuan 2.ye hamileyim yine erkek bu sefer üzülmedim Allah neyi veriyorsa benim için o hayırlıdır . Rabbim kız evladı vermiyorsa vardır bundada bir hayır. Takmıyorum artık. 
0 oy
tarafından
Allah ona oğlan verdiği zaman anlayacak ne kadar yanlış konuştuğunu yada kız verecek öyle bı şımarık olacakki 

Soruna gelirsek canım kız erkek ayrımın yok oğlum var kızımda var evet oğlum çok fena hiç durmuyor saniyer bişey yapar ama kızımda ondan farksız oda aynı 
0 oy
(393 puan) tarafından
Valla oğlum iyi ki var iyi ki doğurmuşum varlıklarına şükürler olsun, kız erkek farketmez sağlıklı olsun gerisi önemli değil ayrım bence yapılmamalı Allah neyi nasip ederse o olur 
0 oy
(17,206 puan) tarafından
Cinsiyetle alakası yok arkadaşın boşuna saçmalamış 
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Valla bir oğlum var hiç yerinde durmuyor ama hiç bir kıza değişmem oğlumu evladin kızı erkeği olmaz bnm canımın canı o herkesin düşüncesine farklı ikinci bir çocuğum olsa sağlıklı olsun isterim önceliğim ama oğlum olduğu için bide kızın meyvesine bakmak isterdim iki meyvedende olsun isterdim bunu istemk normal ama illa kız yada illa erkek olsun demedim demiyorum da
0 oy
(985 puan) tarafından
Millet evlat diye tutuşuyor Rabbım ona evlat nasip etmiş oturmuş cinsiyet için ağlıyor Allah im ne günlere kaldık 
0 oy
(9,577 puan) tarafından
Benimde bir oğlum var çok istiyorum bir oğlum daha olsun ki oğlum tek kalmasın. Ne saçma insanlar var 
tarafından
Muhtemelen o kişi de aynı mantık ile kız istiyordur.
(9,577 puan) tarafından
E benim kızımda var kizimada kız kardeş istiyorum. Ama sadece istiyorum olmuyo:)))
tarafından
Bir kız , bir erkek mi var sizde ? Üçüncüye erkek mi istiyorsunuz yani ? Hahaha
(9,577 puan) tarafından
Evet bir kız bir oğlan var üçünciye ila erkek olsun demiyorjm yani kizda olsa kızıma kız kardeş olur erkek olsa oğluma erkek kardeş olur yani bir kız bir oğlan daha istiyorum
tarafından
Üç- dört çocuk zor ya :)
(9,577 puan) tarafından
Ben çok seviyorum çocuk bakarimda çünkü kızım 8 yaşıni doldurdu 9 dan 3 ay aldı oglumda ekimde 5 yaşını doldurmuş oluyor. Yani yapabilirkm diye düşünüyorum :)))
0 oy
(8,529 puan) tarafından
Kızlar çok mu  usluymuş 
0 oy
(4,773 puan) tarafından
21 yasinda oglum var iyiki ilk yavrum oğlan olmuş herseyim benim elim kolum sırdaşım arkadaşım dert ortağım 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Evladın kızı erkeği olmaz benim bir oğlum var kızım da olsun çok isterim ama yine erkek olursa başımın üstünde yeri var 

Benim eltim oğlu olsun diye 2 hamilelik geçirdi hep erkek erkek dediler 2 tane kızı var bebeğinden çok çekti kalbinde problem vardı kulağı işitme testinden geçmedi enfeksiyon kaptı kuvezde kaldı erkek kız derken hayırlı olsun demeyi unuttu çok şükür şuan çok sağlıklı 
0 oy
(940 puan) tarafından

Haşarı bi çocuk olduktan sonra nasipte kız da olsa haşarı oluyo erkek de olsa haşarı oluyo. Ben erkek annesiyim mesela, ama oğlum şöyle haşarı yada şöyle uslu diyemem, üzerine afiyet rahmimde büyüme aşamasında hala :angel: Allah'tan hep hayırlı olsun imanlı olsun diye istedim nasibime erkek yazmış erkek oldu elden ne gelir ki?

0 oy
(536 puan) tarafından
Ne alaka ya ne tuhaflar kızım var oglan gibi ozmn oda madem öyle asla durmaz 5 dakka her cocuk başka cinsiyetle ne alakaymiş
0 oy
(13,457 puan) tarafından
O kadar kuralci sabırsız ve agresif biriyim ki ama her şeye rağmen bi oğlum olsun isterim. Bi kızım var her iki meyveyi de tatmak isterim Allah hayırlı sağlıklı olanı versin
0 oy
(1,868 puan) tarafından
Büyük konusmasin kız erkek fark etmiyor benm kızım o kadr yaramaz çoğu kız çocuğundan beter erkek çocuk huyu var sen düşün bazen sessiz sedasız kız çocukları görünce şaşırıyorum 

Zatn adı üzerinde çocuk biraz büyüsün zatn akıllı dururlar
0 oy
(17,231 puan) tarafından
Başlık oğlum olmasın diye ağlıyor içerik ixnşallah olmaz zaptedemem. Benim abarta seviyem :)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 711 göst.
12 Mart 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 217 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Fatma şeyhan (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
0 oy
7 cevap 195 göst.

406,304 soru