0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (551 puan) tarafından
Adetim biteli 2 hafta olacak hergun neredeyse biraz biraz kanama oluyor bıktım artık.spirali cikarttitirp hap kullanmak istiyorum bi süre ama adet değilken spirali çıkarırlar mi.bide hao kullanırken adet olmuyorum ya nasıl olacak

2 Cevaplar

0 oy
(29,595 puan) tarafından

Kontrole git istersen bı Doktora danis olabiliyor sprial varken

(551 puan) tarafından
Evet daha öncede gittim spiralden dediler gönderdiler bugün gidecem tekrar
-Reklam-
0 oy
(1,636 puan) tarafından
İki sene çektim o ara kanamayı en sonunda gittim dedim Yeter baktı evet spreal yaramamış dedi çıkardı adetli değildim birdaha hiç olmadı üç sy olcak şükür 
(551 puan) tarafından
Şuan neyle korunuyorsun canim
(1,636 puan) tarafından
Hiçbirsey saldım iki ay olcak geçen ay bayrama denk geldi tatildeydik doğum kontrol hapı alamadım bu ayki adetle baslarim diyorum hamile kalmazsam :)
(551 puan) tarafından
Allah seni napmasin:)) ben bugün gittim cikarttirdim suan bile korkuyorum sankii hamile kalacak gibi.en son dün iliski oldu sanki içimde afedersin sperm kaldı da ondan olacak gibi ..)
(1,636 puan) tarafından
Ben istiyorum eşim istemiyor korun dedim bak spreal çıktı bu ay amaan  bir aydan çocuk mu olur dedi bişey olmaz dedi öbür ay başla dedi adetime bir hafta kaldi merakla bekliyorum:) bizim zor.oldu biraz desteksiz hamile kalamdim tedavi falan gördüm ondan öyle düşünüyoruz keşke oluverse
(551 puan) tarafından
Allah gönlünüze göre versin inşallah Rabbim nasip eder .Ben korkuyorum valla hapı aldım adetin gününü bekliyorum başlamak için.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
28 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif__16 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
5 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnos61 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Firatvegulunannesi (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.

Kategoriler

1,439,575 soru

23,667,339 cevap

309,319 kullanıcı

...