0 oy
265 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (572 puan) tarafından
Hüngür hüngür ağlıyorum annem rahatsız günde saadece 1 2 dk konuşuyorum yanına gidemiyorum çok uzakta kimi arasam beni kimse aramıyorum konuşunca çok güzel konuşuyoruz ama hiç telefonum çalmıyor bi çok arkadaşım annemin rahatsızlığını biliyor ama hiç sormuyorlar annen nasıl diye herkese yukmusum  gibi hissediyorum gördüğüm tek cocuklarim ve kocam o da işten geldi ve yattı burdaki insanlarla samimi olmamı istemiyor olsam bile çocuklarla olunca oturduğundan konuştuğumdan birşey anlamıyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(15,667 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım annene. Kocan niye samimi olmanı istemiyorki. Seni yok sayan o sözde arkadaşlarin aslında arkadaş falan değilmiş demekki. Çocuklarin biraz büyüsün rahatlarsın ve iyi bir arkadaş çevren olur umarım. 
(572 puan) tarafından
Insallah olur çok istemiyorum bir iki tane olsa birbirimizi kırmasak üzmesek hal hatır sorsa yeterli  sağol canım benim
-Reklam-
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Eleyeceksin.

Zamanla öyle bir eleyeceksin ki etrafında çok az insan birakacaksin.

Çünkü boş kalabalıktansa  sağlam iki üç kisi yeter diyeceksin.

Rabbim dustugunde kaldıran,

Kaldiramasa da senle düşen seni senden çok düşünen dostlar çıkarsın karsina
(572 puan) tarafından
Amin canım inşallah hepimiz birbirimizin kıymetini biliriz bir gün
0 oy
(2,427 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım boşver üzülme şimdi üzülürsün yarın bir gün mutlu olursun iyiki öyle arkadaşlarım yok diye. Çünkü senin anlattığın şekilde arkadaş olmaz sen sadece arkadaş zannediyorsun o kadar. Nerede yaşıyorsun canım
(572 puan) tarafından
DENİZLİ de canım doğru diyorsun
0 oy
(5,337 puan) tarafından
Gercek dostun yokmus canim ben de gorsen herkesle konusurum ama gercek dostu hastalik aninda tanirim o sira aramayanla sormayanla konusmam esini dinleme seninde arkadasa ihtiyacin var 
(572 puan) tarafından
Galiba bende istemiyorum artık kimseyi
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Allah annenize şifa size de ferahlık versin inşallah. 
(572 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(147 puan) tarafından
32 yaşındayım 32 yıl boyunca herkesin her kahrını çektim k.çı düzelten ilk bana küstü okul hayatımda vardı bi kaç arkadaş onlarla da yaş ilerleyince koptu çocukluk dostum dediğim herşeyine koştum kız düğünüme bile gelmedi doğum yaptım 1 kere aramadı iş yerinde zaten kendimden hep çok büyüklerle çalıştım komşu desen hiç yok bende sorun var diyorum kapsını çalacak kimsem yok napalım eşek olduğumuz içim işleri düşünce gelirler 
(572 puan) tarafından
Al bendende o kadar

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 778 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nzli (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Esmer anaa (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 253 göst.
0 oy